Mjesecarenje - Vasa iskustva

poruka: 223
|
čitano: 64.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Možda neko ima ovaj poremećaj, a da toga nije svijestan

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
16 godina
protjeran
RE: Mjesecarenje - Vasa iskustva
damircazin kaže...
SUPER :) kaže...
damircazin kaže...

Ovdje napisite malo o vasem mjesecarenju ako ste ikad mjesecarili.

I dali neko zna imali metoda da se to zaustavi ?

Moj ti je prijedlog zakljucaj vrata i sakri kljuc tamo di ga ni budan nebi nasa.

jedino da neko drugi sakrije kljuc. Jer bi znao gdje sam ga sakrio :D

Napravi neku mozgalicu,npr moras staviti sidalicu isprid ormara,na ormaru je jedan kljuc,pođes do neke kutije s lokoton koja je na necemu visokom i u kutiji se nalazi kljuc od vrata,otkljucas bravu,i sad tribas naci kljuc za lokot na vratima.:)

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
15 godina
neaktivan

I penjuci se u snu po 1. kljuc padne i slomije vrat -_-, ili se spotakne dok bude mjesecario i lupi glavom Smijeh

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 21:01 (PLASMAorLCD).
16 godina

u ovom temi netko je pitao dal se u snu moze hodat po zidu. .. zapravo to i nije tako moguce, nitko neznas NITKo sta je nas mozak sposoban ucinit, nas mozak nije u potpunosti istrazen a vjeruje se da bi puno PUNO puno toga mogli raditi kad bi ga sam shvatili ;)

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
16 godina

Mozda onda i macke u snu mogu hodati po zidovima :D

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
16 godina
zaki kaže...

Mozda onda i macke u snu mogu hodati po zidovima :D

mozda ko zna.. a mozda mozemo i letit xD

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
15 godina
odjavljen
MarioVk kaže...

u ovom temi netko je pitao dal se u snu moze hodat po zidu. .. zapravo to i nije tako moguce, nitko neznas NITKo sta je nas mozak sposoban ucinit, nas mozak nije u potpunosti istrazen a vjeruje se da bi puno PUNO puno toga mogli raditi kad bi ga sam shvatili ;)

HALO? Pa kaj je tebi? Neznaš osnove fizike? Šta mozak moze prkositi zakonima fizike? Kaj motaš...Stari moj previše SF-a...

Cool

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
bobica257 kaže...
MarioVk kaže...

HALO? Pa kaj je tebi? Neznaš osnove fizike? Šta mozak moze prkositi zakonima fizike? Kaj motaš...Stari moj previše SF-a...

Cool

ma znam al gledo sam jednom emisiju o tome, nikad se nezna ;)

16 godina
neaktivan

bumbar po zakonima fizike ne bi trebo letitNamigiva

netko
15 godina
neaktivan

Ma kakvi zakoni fizike, oni vrijede za ono o cemu znamo, a ima mnogo toga o cemu ne znamo :)

The ONE and ONLY!
15 godina
odjavljen
PLASMAorLCD kaže...

Ma kakvi zakoni fizike, oni vrijede za ono o cemu znamo, a ima mnogo toga o cemu ne znamo :)

FACEPALM....

Npr. Sad postoji neki planet za koji neznaš da postoji kaj na njemu ne vrijede osnovni zakoni fizike?

Jesi pametan...

PS Preduboko smo u OT-u...

Pinky je zakon... I ♥ π
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 21:42 (bobica257).
15 godina
neaktivan

Mi nista ne znamo :), takoder sy na OT, nemoj odgovarat, mozes ti meni pricat sto hoces :P

The ONE and ONLY!
16 godina

luda tema, skoro sve sam procitao :DD

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ja sam su budio u kadi, u doristu, na terasi, tuđim krevetima, u garazi (kako sam li ju otkljucao???) onda kad sam bio mali sam se uvukao u perilicu, sjeo u otvoreni wc (fuj), stresla me struja par puta, pao sam niz stepenice, pao sam sa balkona, nasrecu na hrpu lisca..., budio se sa nevjerojatnim masnicama, ranama...
jednam sam se probudio krvav sa oderanim vanjskim dijelom bedra, u dvoristu naravno...
vio je prije problem, sad vec znam da npr, dok spavam cu se lako popiknuti pa si pred vrata stavim stolic, tako da ako i izađem, odmah se probudim,,.
jos jedna smjesna prica, svađo sam se sa starcima jedan dan da oni prestanu pisiti, a kad su me probudili u dnevnoj sam sobi sjedio sa 5 cigareta u ustima...
na svu srecu nisam uspio upaliti upaljac
napomna:
NIKAKO ne udite mjesecara ako on neporadno nije u opasnosti, jednom me sestra probudila dok sam pesov stap imao u rukama, isla je u skolu sa tonom pudera i masnicom na desnom obrazu...

I šta je bilo kad si se probudio?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina

uhhh di da ja pocnem

1.

dok sam bio klinac,3 il 4. razred,jednog dana sam se bio potukao s tamosnjim nasilnikom i naravno pobijedio :) i kad je pala noc isao sam spavati.a kako smo brat i ja spavali u istom velikom krevetu dogodilo se to da je pobro par udaraca u trbuh kako sam ja sebi u snu rekonstruirao tu borbu xD

2.takodjer kad sam bio klinac...malo stariji ali opet klinac.gledao sam mrak film po prvi put tu noc kad sam isao spavat.i slijedece jutro se ja probudim a starci mi se smiju...i sad ja pitam sta im je smijesno,a oni kazu: pa sta se ne sjecas da si uletio u dnevni boravak,zalupio vratima,zadero se jel ima tu koga!?!i kad smo ti odgovorili da smo mi tu...samo si rekao aha dobro...i otisao nazad u sobu .a ja ono....wtf

3.u srednjoj.

legnem ja spavat oko 1 sat s upalenim svjetlom jer sam ucio povijest.i nakon nekog vremena se ja trznem i pogledam na sat kad ono 2 i nesto (ujutro) ali ja to tad nisam skuzio....i ja se brzo dignem iz kreveta,obucem se i spremim stvari nevjerovatnom brzinom te izletim van.opet pogledam kolko je sati oko 2.20 i da pocnem trcat na bus...pogledam prema nebu...i kaj vidim? zvijezde,mjesec.nisam mogao vjerovati koji sam baksuz bio.vratim se nazad bacim stvari u kut sobe i legnem spavat obucen,a najgore od sveg tog je da sam se trebao probudit tek za 5 sati...znaci da mi je skola ujutro bila,a ja zabrijo da kasnim na popodnevnu smjenu.

4.prije par tjedana

u sobi imam krevet i mali kauc.i legnem u svoj krevet a ujutro se probudim na tom kaucu.s tim da su sve stvari koje su bile na njemu,premjestene na moj krevet ukljucujuci obleku,tanjur i casu na tacni.i opet ja onak zbunjen.....wtf

prelol

bilo je jos situacija ali ove su mi ostale u sjecanju

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
16 godina
protjeran
To za hodanje po zidovima nisam cuo ali sam cuo da su ljudi probali letjeti,i samo sa balkona oooooooooooop!
★★★★★ Super moderator.I live to die another day
15 godina
SUPER :) kaže...
To za hodanje po zidovima nisam cuo ali sam cuo da su ljudi probali letjeti,i samo sa balkona oooooooooooop!

Dedal i Ikar?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan

jedan sto se meni dogodio,ja zaspo nakon 5 sati ucenja i ja se probudim u garazi ja gledam ono wtf i primjetim ruka mi gacama pretpostavljate kakve su mi ruke bile :)

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan

Meni se događalo da sam psovao širu i užu rodbinu raznih osoba (mater me uvik pita jesam normalan)

I često mi govore da u snu samo od jednom otvorim oči i govorim gluposti (naravno spavam ko top nemogu me probudit)

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan
moja sestra se ustane, prica na nekom njenom jeziku i legne nazad spavat...
50Niggas
15 godina
neaktivan
zaki kaže...
Uvijek se probudim na vrijeme :)

Valjda u mozgu ostane raditi unutarnja budilica i probudim se onda kada sam i naumio (otprilike naravno, ionako mi namjestanje budilice nist ne znaci jer necu skuziti da zvoni), inace nikada ne mjesecarim niti znam ikoga tko mjesecari.

Takoder, meni je alarm inace potpuno nepotreban, npr. namjestim ga u 6:20, a probudim se u 6:18 sam od sebe i nakon 2min zvoni alarm, ali svejedno kad se tako probudim, ne da mi se ustat iz toplog kreveta xD

15 godina
protjeran
Vjerovatno si jos u pubertetu, dok si u pubertetu u snu vrlo cesto izbacujes jogurt... A to za ruke u gacama vjerovatno slucajnost...
Udri brigu na veselje
15 godina
neaktivan

Gadno je kada se po noci popisate umjesto u wc-u u dnevnom boravku, imao sam to iskustvo...Smijeh

15 godina
neaktivan
ja u hodniku, valjda sam sanjao da sam u gradi, da mi se pisa, nigdje nikoga, velik zid pored mene...
uf, valjda 2 tj nisam smio na komp...
50Niggas
16 godina
1337Code_breaker kaže...
ja u hodniku, valjda sam sanjao da sam u gradi, da mi se pisa, nigdje nikoga, velik zid pored mene...
uf, valjda 2 tj nisam smio na komp...

mislim da su svi shvatili da sve sto ti pricas je izmisljotina...

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
14 godina
neaktivan

Ja ponoci nekad pricam i ustanem i sjednem pored kreveta i onda pricam par minuta i legnem i spavam. kazu roditelji da mi oci budu jako malo otvorene ali ipak da su otvorene kao da sam jako umorani kad hodam da jako sporo i da se vucem...

Sad su mi ispricali da sam  zaspao oko 21:00 i onda nakon par sati ustao i odem do ormara i krenem ulazit u njega a oni nisu jos svatili da ja mjesecarim... (to je bilo u dnevnom boravku) (tad sam imao oko 6 godina)

Be Gamer
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 20:07 (damircazin).
15 godina
neaktivan

Haha ona druga prica je smijesna...Moja preporuka : Zaveži se za krevet ili zakljucaj vrata od sobe i mirno spavaj Osmijeh ili idi na nekakve terapije za to.
Ja od malena a i danas govorim u snu...brat mi dokasna na laptopu i kaze da me svaku noc cuje kako nesto govorim,mrmljam,derem se "Aaaa nemoj" " nemoj pusti me" " sto je tebi hhrk" i tako to,cak i nekad pocnem udarati okolo jer sanjam da se tucem s nekim...a i on ujutro svaki put oko 6:40 kaze nesto kao "Sto?Nemoj me zaje***ati" I onda nastavi spavati do 3 :)

15 godina
protjeran

Sjećam se da sam još kao mali mjesečario

evo jedan događaj:

Moj mlađi brat nije bio ni mjesec dana,probudio me vrištanjem,ja sam se samo u snu ustao i išao pišat al kak sam nekak skrenio na krivu stranu ja ošo do ormara i ja lupam i vićem mama tata i u pišam se onda u gaće,joooj došlo mi je da se ubijem,a to je bilo oko nekih  2-3 sata u noći...

Jebeš novce i slavu kad nema moje drage kraj mene...
15 godina
protjeran
Gushes kaže...

Haha ona druga prica je smijesna...Moja preporuka : Zaveži se za krevet ili zakljucaj vrata od sobe i mirno spavaj Osmijeh ili idi na nekakve terapije za to.
Ja od malena a i danas govorim u snu...brat mi dokasna na laptopu i kaze da me svaku noc cuje kako nesto govorim,mrmljam,derem se "Aaaa nemoj" " nemoj pusti me" " sto je tebi hhrk" i tako to,cak i nekad pocnem udarati okolo jer sanjam da se tucem s nekim...a i on ujutro svaki put oko 6:40 kaze nesto kao "Sto?Nemoj me zaje***ati" I onda nastavi spavati do 3 :)

Tako i ja i moj stari...

ja odem starom nešt reć on da da ću ti i onak ljevu nogu skroz pomiće ko da vozi auto...

15 godina
protjeran
GimmieCorsair kaže...

Meni se događalo da sam psovao širu i užu rodbinu raznih osoba (mater me uvik pita jesam normalan)

I često mi govore da u snu samo od jednom otvorim oči i govorim gluposti (naravno spavam ko top nemogu me probudit)

Moja mama je jednom pričala da je sanjala kolegicu kako joj razbija ploče u kupaonici,a baš u taj čas uletila baka i kaže sad baka:Snajo evo donjela ja kolača a stara će: Mrš u 3  pi*de materine kurvo ovo te ono te,a baka sam istrči iz sobe koja luda kuča

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice