Moj avatar je Ted Bundy, zanimljiva ličnost za koju ne zna puno ljudi izvan Amerike 
ja na svim forumima imam isti avatar..lijenčina sam majko, pa što!
Nek je svuda isti kad je bas fora
Moj avatar je Ted Bundy, zanimljiva ličnost za koju ne zna puno ljudi izvan Amerike 
eli to onaj ubojica,ja mislim da je bio serijski
Ja ipak mislim da je Ted Budny puno poznatiji nego ti mislis...a jedan od glavnih razloga sto je poznat i izvan USA je taj sto ako se o njemu uci u jako puno tema vezanih uz psihologiju, pa uz profiling, i slicne srodne teme, a da ne kazem, da je isto tako on jedan od najobozavanijih SK-a uopce. Ne mozda najpoznatiji, ali kazu najobozavaniji...
bottom line...give the man some credit...he is much more popular than you would think
Takodjer pamtim forumase po avataru i mrzim kad ih cesto mijenjaju...
To je dobro,jesi ti ikad mjenjao avatar?
To je moj treci avatar.
A sta da kazem.. 
Evo ja nisam mjenjao avatar vec 2 godine otkako sam na BUG forumu, ovaj sam bezveze stavio, ali neka ga, nevolim svaki tjedan novi avatar, onda zaboravim tko je tko, pogotovo ovih dr house, ima ih ko ... pa ne znma tko je tko. recimo tvoj avatar znam, kad bi promjenio avatar vjerovatno te nebih znao po nicku
ni ja ne mijenjam avatare,i mrzim kad ih pojedinci mijenjaju jer me tada bune
Evo ja nisam mjenjao avatar vec 2 godine otkako sam na BUG forumu, ovaj sam bezveze stavio, ali neka ga, nevolim svaki tjedan novi avatar, onda zaboravim tko je tko, pogotovo ovih dr house, ima ih ko ... pa ne znma tko je tko. recimo tvoj avatar znam, kad bi promjenio avatar vjerovatno te nebih znao po nicku
Pa ja sam vidio 2-3 Hosea: Mentalist (aka dr. House), vex555 i ja.
Moj ima crvenu pozadinu i kuži se dosta dobro, a mijenjao ga nisam...
Pa ja sam vidio 2-3 Hosea: Mentalist (aka dr. House), vex555 i ja.
Moj ima crvenu pozadinu i kuži se dosta dobro, a mijenjao ga nisam...
Tebe sam upamtio po tom srednjaku, a mislim da ih ima vise od 3
Ja sam maloprije promijenio avatar (Praetorian šljem). Inače sam mislio staviti sliku gole djevojke sa katanom, ali mi nije uspjelo iz nekog nepoznatog razloga. 
Napokon tema koja mi je imala nekog uspjeha.(nisam to trebam reći).Slika mog avatara je bila slika dana na deviantartu.
i od jurluk strasni Nick Praskaton :D

jurlukov Praskaton čita stari bug... 

Ovo nije dobro...pobjegao nam je jurluk..
Mene i andreasa11 često zamijene 
Nezz što je Ghost Rider tako popularan, ima ih još 2-3.
Također mi se ne sviđa kad neki mijenjaju avatare. Zapamtim forumaša po avataru a ne po nicku, kao i većina drugih. Avatar sam promijenio samo jednom, i to tijekom božićnih blagdana - tada je tu stajao photoshopirani Ghost Rider sa kapom Djeda Mraza. I da, neki forumaši imaju krajnje čudne avatare (Garfiled) a Nax je bio najjači sa onim monkey-facepalmom i potpisom "Da, ovo na avataru mi je cura" 
Napokon tema koja mi je imala nekog uspjeha.(nisam to trebam reći).Slika mog avatara je bila slika dana na deviantartu.
čestitam,inače se takve teme ili brišu ili lockaju..
meni tvoj avatar liči na neku prethistorijsku školjku
dali je to tvoja slika ili?
dali je to tvoja slika ili?
Ma ne.
čestitam,inače se takve teme ili brišu ili lockaju..
meni tvoj avatar liči na nekuprethistorijsku školjku
Koja u minuti ili nekoliko more pretvorit planet u noćnu moru.Meni je dobar Tomislavov avatar,Kramer.
Ja sam maloprije promijenio avatar (Praetorian šljem). Inače sam mislio staviti sliku gole djevojke sa katanom, ali mi nije uspjelo iz nekog nepoznatog razloga. 
pa vjerojatno moderatori nisu dopustili da na slici gola djevojka drži katanu... znaš ono, oružje se ne smije prikazivati 

ja sam si stavio fallout da vam ga malo zgadim sa trolanjem 
Šta kažete na moj avatar, "osmijeh od uva do uva" XD
Meni je ovaj avatar bas full pro xD
kad smo vec kod avatara, eo ja puknuo novi, sta kazete? :>
cheers
bit avatara je da odražava i preslikava osobnost korisnika ali ujedno da bojama olakšava orijentaciju i pronalaženje svojeg posta na stranici, ovo drugo se često zaboravlja...
:P
Ajmo ko se usuđuje reći da moj avatar ne valja 
Ajmo ko se usuđuje reći da moj avatar ne valja 
O veliki Chuck.