Mišljenje o nečijem avataru

poruka: 76
|
čitano: 12.078
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Moj avatar je Ted Bundy, zanimljiva ličnost za koju ne zna puno ljudi izvan Amerike Cool

Si vis pacem, para bellum.
15 godina
RE: Mišljenje o nečijem avataru
micho0305 kaže...

ja na svim forumima imam isti avatar..lijenčina sam majko, pa što!

Nek je svuda isti kad je bas fora

16 godina
Silence1488 kaže...

Moj avatar je Ted Bundy, zanimljiva ličnost za koju ne zna puno ljudi izvan Amerike Cool

eli to onaj ubojica,ja mislim da je bio serijski

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
Silence1488 kaže...

Ja ipak mislim da je Ted Budny puno poznatiji nego ti mislis...a jedan od glavnih razloga sto je poznat i izvan USA je taj sto ako se o njemu uci u jako puno tema vezanih uz psihologiju, pa uz profiling, i slicne srodne teme, a da ne kazem, da je isto tako on jedan od najobozavanijih SK-a uopce. Ne mozda najpoznatiji, ali kazu najobozavaniji...

bottom line...give the man some credit...he is much more popular than you would think

17 godina

Takodjer pamtim forumase po avataru i mrzim kad ih cesto mijenjaju...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

To je dobro,jesi ti ikad mjenjao avatar?

Fućkaj ga!
17 godina
Tomislav95 kaže...
Batista kaže...

To je moj treci avatar.

16 godina
neaktivan

A sta da kazem.. Cool

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
17 godina
neaktivan
ewTomislav95 kaže...
Batista kaže...

Evo ja nisam mjenjao avatar vec 2 godine otkako sam na BUG forumu, ovaj sam bezveze stavio, ali neka ga, nevolim svaki tjedan novi avatar, onda zaboravim tko je tko, pogotovo ovih dr house, ima ih ko ... pa ne znma tko je tko. recimo tvoj avatar znam, kad bi promjenio avatar vjerovatno te nebih znao po nicku

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina

ni ja ne mijenjam avatare,i mrzim kad ih pojedinci mijenjaju jer me tada bune

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
ewTomislav95 kaže...
Batista kaže...

Evo ja nisam mjenjao avatar vec 2 godine otkako sam na BUG forumu, ovaj sam bezveze stavio, ali neka ga, nevolim svaki tjedan novi avatar, onda zaboravim tko je tko, pogotovo ovih dr house, ima ih ko ... pa ne znma tko je tko. recimo tvoj avatar znam, kad bi promjenio avatar vjerovatno te nebih znao po nicku

Pa ja sam vidio 2-3 Hosea: Mentalist (aka dr. House), vex555 i ja.

Moj ima crvenu pozadinu i kuži se dosta dobro, a mijenjao ga nisam...

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
goodye kaže...

Pa ja sam vidio 2-3 Hosea: Mentalist (aka dr. House), vex555 i ja.

Moj ima crvenu pozadinu i kuži se dosta dobro, a mijenjao ga nisam...

Tebe sam upamtio po tom srednjaku, a mislim da ih ima vise od 3

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan

Ja sam maloprije promijenio avatar (Praetorian šljem). Inače sam mislio staviti sliku gole djevojke sa katanom, ali mi nije uspjelo iz nekog nepoznatog razloga. Neodlučan

It's good to be smart - It's smarter to be good
17 godina
neaktivan

Napokon tema koja mi je imala nekog uspjeha.(nisam to trebam reći).Slika mog avatara je bila slika dana na deviantartu.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Moj avatar http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/178/7/3/Warhammer40k_SouvereignVenture_by_TheFirstAngel.jp
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 1:00 (I.Kk).
16 godina
goodye kaže...

i od jurluk strasni Nick Praskaton :D

IznenađenIznenađenIznenađenIznenađenIznenađen  jurlukov Praskaton čita stari bug...  IznenađenIznenađenIznenađenIznenađenIznenađen

Ovo nije dobro...pobjegao nam je jurluk..Plač

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka! // Dijelim pozivnice za Demonoid.com!
17 godina
odjavljen

Mene i andreasa11 često zamijene Belji se

Nezz što je Ghost Rider tako popularan, ima ih još 2-3.

Također mi se ne sviđa kad neki mijenjaju avatare. Zapamtim forumaša po avataru a ne po nicku, kao i većina drugih. Avatar sam promijenio samo jednom, i to tijekom božićnih blagdana - tada je tu stajao photoshopirani Ghost Rider sa kapom Djeda Mraza. I da, neki forumaši imaju krajnje čudne avatare (Garfiled) a Nax je bio najjači sa onim monkey-facepalmom i potpisom "Da, ovo na avataru mi je cura" Smijeh

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Napokon tema koja mi je imala nekog uspjeha.(nisam to trebam reći).Slika mog avatara je bila slika dana na deviantartu.

čestitam,inače se takve teme ili brišu ili lockaju..
meni tvoj avatar liči na neku prethistorijsku školjkuCool

16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

dali je to tvoja slika ili?

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
I.Kk kaže...

dali je to tvoja slika ili?

Ma ne.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Moj avatar http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/178/7/3/Warhammer40k_SouvereignVenture_by_TheFirstAngel.jp
17 godina
neaktivan
seneka kaže...
I.Kk kaže...

čestitam,inače se takve teme ili brišu ili lockaju..
meni tvoj avatar liči na nekuprethistorijsku školjkuCool

Koja u minuti ili nekoliko more pretvorit planet u noćnu moru.Meni je dobar Tomislavov avatar,Kramer.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 1:13 (I.Kk).
16 godina
boxer kaže...

Ja sam maloprije promijenio avatar (Praetorian šljem). Inače sam mislio staviti sliku gole djevojke sa katanom, ali mi nije uspjelo iz nekog nepoznatog razloga. Neodlučan

pa vjerojatno moderatori nisu dopustili da na slici gola djevojka drži katanu... znaš ono, oružje se ne smije prikazivati Izlanuo seBelji se

16 godina
neaktivan

ja sam si stavio fallout da vam ga malo zgadim sa trolanjem Nevinašce

16 godina
neaktivan

Šta kažete na moj avatar, "osmijeh od uva do uva" XD

Um caruje, snaga dobro dođe :P
15 godina
neaktivan

Meni je ovaj avatar bas full pro xD

Jazavac
17 godina

kad smo vec kod avatara, eo ja puknuo novi, sta kazete? :>

cheers

17 godina
neaktivan

bit avatara je da odražava i preslikava osobnost korisnika ali ujedno da bojama olakšava orijentaciju i pronalaženje svojeg posta na stranici, ovo drugo se često zaboravlja...

16 godina
neaktivan
Znači ekonomist, ti si kao gljiva? Rasteš poslije kiše?
:P
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina

Ajmo ko se usuđuje reći da moj avatar ne valja Smijeh

17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ajmo ko se usuđuje reći da moj avatar ne valja Smijeh

O veliki Chuck.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Znači ekonomist, ti si kao gljiva?
Amanita Muscaria
IBM ( I Blame Microsoft)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice