Metar laminata?

poruka: 9
|
čitano: 10.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Metar laminata?
pitanje

Zanima me koliko bi mi doslo da kupim LAMINATA za 40 kvadratnih metara za 2 prostorije konkretno. Eto ako netko zna bio bih zahvalan na odg.pozz

16 godina
neaktivan
Metar laminata?

Nemoj me krivo shvatit

Ali zašto ti pitaš na ovome forumu, sigurno bi to lako naša na googleu

Da je bar neki građevniski forum aj aj, ali ovo

hahahahaha

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
17 godina
Metar laminata?
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
RE: Metar laminata?
autorov komentar

pa znam to,ali nikad neznas mozda ljudi znaju pa pomognu. Ova stranica mi i nije bas od pomoci Aki al opet thnx

17 godina
moderator
divines kaže...

Zanima me koliko bi mi doslo da kupim LAMINATA za 40 kvadratnih metara za 2 prostorije konkretno. Eto ako netko zna bio bih zahvalan na odg.pozz

Cijena kvadrata može biti od 30 do 150 kn, pa i više. Svakako uzmi klik-sistem koji ćeš moći i sam postaviti ako imaš imalo volje i smisla jer je vrlo jednostavno. Laminati se inače kategoriziraju po klasama tvrdoće, ovisi o uvjetima korištenja. Primjerice, za spavaću sobu se ne "troši" puno, a ako se nalazi u uredu ili dućanu, onda treba biti bolji. Te klase se označavaju brojevima 31, 32 i 33, pa na to obrati pažnju. 
 Postoje i vrste s boljom zvučnom izolacijom, ako ti je to bitno (jasno, pripadaju među skuplje).
thuglife kaže...

Nemoj me krivo shvatit

Ali zašto ti pitaš na ovome forumu, sigurno bi to lako naša na googleu

Da je bar neki građevniski forum aj aj, ali ovo

hahahahaha

Ovo je spam! Nemoj tako zagađivati forum!
Aki kaže...
 I? Zar ne znaš da zabranjujemo linkove bez dodatnog objašnjenja, a i stranica koju sugeriraš nema cijene (osim ako nisu negdje dublje postavljene).
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 22:59 (Miro).
17 godina
neaktivan
divines kaže...

Ja sam uzeo laminat debljine 8 mm po cijeni od 80 kn.Klik sistem koji je po meni najjednostavniji za postavljat.Reci odakle si pa cu ti pogledat sta se nudi u tvojoj okolici.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

Ja bih te odgovorio od laminata, mada ima on svojih prednosti (cijena i jednostavnost postavljanja), ali ako si baš zapeo, skrenuo bih ti pozornost na podlogu za laminat;  to nemoj zaboraviti.

Nemam pojima kako se zove, tanki stiropor s alu folijom na jednoj strani.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Eto dobio sam sve potrebne odgovore. Znao sam da ce mi netko pametan odmah reci=) eto thnx!!!

17 godina
Miro kaže...
Aki kaže...
 I? Zar ne znaš da zabranjujemo linkove bez dodatnog objašnjenja, a i stranica koju sugeriraš nema cijene (osim ako nisu negdje dublje postavljene).
 Vidim da je vec nasel kaj mu je potrebno, a konkretno cijene su dublje u stranici negdje, ovo je bila sugestija samo da si pogleda ako ga zanima od tud kaj mozda. (P.S. Sry za postanje linkova ;))
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice