MaxTV čekam 2 mjeseca

poruka: 3
|
čitano: 1.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MaxTV čekam 2 mjeseca ... !!!!#%%&!

Pozdrav,

molio bih iskusnije osobe za pomoć.

Dakle dao sam zahtjev za dodatnim Max TV prijamnikom prije   točno 2 mjeseca. U tih 2 mjeseca zvao sam svaki tjedan, i uvijek, ali uvijek su mi rekli "žao nam je , molimo vas za još par dana strpljenja, to će vam stići slijedeći tjedan sto posto." Više mi je pun kufer ovih majmunarija i ismijavanja korisnika, te sam odlučio napisati službeni prigovor t-comu.

U principu ne razumijem zašto moram čekati osobu koja će mi donijeti prijamnik na vrata (??!), kad je tako jednostavnije iz Zagreba HP Expressom poslati u Rijeku. Da sam naručio iz Australije stiglo bi za 3 tjedna (a mora putovati 15600 km), dok čini se da 160 km iz Zagreba treba ... ma neznam koliko treba, i više od 2 mjeseca očito.

Znate li kome se mogu obratiti, kako ide način pisanja prigovora idr. ?

Hvala lijepa svima.

:)
18 godina
MaxTV čekam 2 mjeseca

Ja sam također dugo čekao i dobivao iste odgovore kao i ti.
Rješenje ti je poslati mail, jer tako imaju trag o kontaktu, dok razgovor ne znači ništa.

Nakon što sam poslao mail uključili su mi MaxTV 2 dana iza toga. Bitno je samo da uključiš sve bitne podatke; datum podnošenja zahtjeva, broj zahtjeva, koji t-centar i slično.

Na žalost, ne sjećam se koji je mail, ali sigurno piše na njihovoj stranici.

Ako je točno ono što mi piše u e-mail kontaktima trebao bi biti kontakt@t-com.hr.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 12:52 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Re: MaxTV čekam 2 mjeseca
Danny_HR kaže...

Ja sam također dugo čekao i dobivao iste odgovore kao i ti.
Rješenje ti je poslati mail, jer tako imaju trag o kontaktu, dok razgovor ne znači ništa.

Nakon što sam poslao mail uključili su mi MaxTV 2 dana iza toga. Bitno je samo da uključiš sve bitne podatke; datum podnošenja zahtjeva, broj zahtjeva, koji t-centar i slično.

Na žalost, ne sjećam se koji je mail, ali sigurno piše na njihovoj stranici.

Ako je točno ono što mi piše u e-mail kontaktima trebao bi biti kontakt@t-com.hr.

hvala ti ! Budem napravio kao i ti, samo da pronađem neke kontakte i pokušam napisati koliko toliko smisleni e-mail.

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice