Maturalac-Španjolska-dojmovi...

poruka: 459
|
čitano: 202.566
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Maturalac-Španjolska-dojmovi...
cuspajz kaže...

Mi idemo krajem 8. Sa svim ulaznicama i svime će nas koštat oko 4500kn. Tamo idemo avionom, nazad busom. Iz razreda nas ide 25.

Starci će mi dat 300 eurića i moram još vidit kolko ću dobit od osiguranja zbog slomeljenog zgloba (lega je dobio 2000kn) i jos kontam radt preko ljeta tako da ukupno odem sa 500 eura đeparca.

Ja uopće nisam ni htio ić na Barcin stadion, al kad većina iz razreda ide onda ću i ja ić

Nas iz razreda ide 10-tak cijena je bila 3650 bez ulaznica...isto je avion tamo bus nazad a pri povratku azurna obala nica monte carlo i jos neki gradovi...a i da nezz kolko mrzis barcu il nepratis nogomet barcin stadion ipak moras vidjet jel je to nesto posebno :D...aj mozda se i sretnemo tamo heheh

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 1:12 (barcafan12).
16 godina

od tih svih mjesta u spaniji bi jedino osto trijezan za taj stadion, ostalo je spavanac u busu i lumpanje cijelu noc.

15 godina

ma maturalac je zabavan da se ide bilo gdje, ide se radi ekipe, a ne radi mjesta. Eto ja sam htio ići u Barcelonu ako sam već mogao birati jer bi volio posjetiti Nou Camp, ali ima za to vremena u životu. Većina razreda odabrala Češku i stvarno mi je na početku bilo žao i mislio sam da mi neće biti toliko zabavno, ali bilo je predobro na kraju, nisam uopće zažalio što smo tamo bili, jer ipak je sve do ekipe. A za ostale stvari koje želiš se nađe vremena u životu. {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma maturalac je zabavan da se ide bilo gdje, ide se radi ekipe, a ne radi mjesta. Eto ja sam htio ići u Barcelonu ako sam već mogao birati jer bi volio posjetiti Nou Camp, ali ima za to vremena u životu. Većina razreda odabrala Češku i stvarno mi je na početku bilo žao i mislio sam da mi neće biti toliko zabavno, ali bilo je predobro na kraju, nisam uopće zažalio što smo tamo bili, jer ipak je sve do ekipe. A za ostale stvari koje želiš se nađe vremena u životu. {#}

ma sve to stoji,i reko sam da gdje god da se ide bit ce super,samo je ekipa bitna :D al kad sam vec tamo zasto nevidjeti takvo nesto...meni osobno ovo sto bi trebali vidjet nije nista posebno privlacno i zanimljivo osim Camp Nou,nekazem mozda je nekome nesto drugo zanimljivije,al koda se ide tamo da se samo razgledava,bitno je da se provedu mozda i najbolji dani u zivotu...recimo nikako nemogu shvatiti ekipu kojoj se neda ic na maturalac il neke koji zbog vozackog neidu,stvarno bezveze za mene,al i bolje je ic snjih 5-6 koji su svi za jednog jedan za sve nego s 20 ljudi od kojih je 15 trulo,zato jedvaaaa cekam,jos ovo sve sto sam procito od ovih sta su bili dodatno me nabrijava 

13 godina
neaktivan

Zezaju li u Lloretu maloljetne ?

14 godina
conbrador kaže...

Zezaju li u Lloretu maloljetne ?

ne...tamo je predobro :D vidiš puno hrvata

d4rkd3atH
16 godina
neaktivan

Dosao prije 2-3 dana iz Spanjolske, tocnije iz Lloreta.

Kakav je to lom tamo, Hrvata na sve strane...

Napisem opsirnije dojmove kad uhvatim neku inspiraciju, preumoran sam sad za takve stvari..

edit:

btw. platili smo 3110 kn, sve ulaznice, tamo brodom, nazad busom ...

osobno sam potrosio oko 60-80€ dok sam bio tamo...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 12:48 (rebelsy).
14 godina

Ja krecem u lloret - Barcelona za 7 dana.... tamo bus nazad avion 

Imam kod sebe 170 eura, a vidim neki od vas nosili po 500 eura =O, sad da razmjenjujem jos para ili ne? ( Sto ima od shoppinga tamo? )

Može li se lako nabaviti vutra?

LoL NordicEU : Heineken01
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 0:27 (KKristijan).
16 godina
KKristijan kaže...

Imam kod sebe 170 eura, a vidim neki od vas nosili po 500 eura =O, sad da razmjenjujem jos para ili ne? ( Sto ima od shoppinga tamo? )

Sa 170 eurića nećeš baš moć šopingirat...

Ja 28. idem u Loret (tamo avion, nazad bus)

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
rebelsy kaže...

Dosao prije 2-3 dana iz Spanjolske, tocnije iz Lloreta.

Kakav je to lom tamo, Hrvata na sve strane...

Napisem opsirnije dojmove kad uhvatim neku inspiraciju, preumoran sam sad za takve stvari..

edit:

btw. platili smo 3110 kn, sve ulaznice, tamo brodom, nazad busom ...

osobno sam potrosio oko 60-80€ dok sam bio tamo...

{#}

Jes ti tamo bio na kruhu i vodi {#}

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina

ja kad bi doso tamo mogo bi spiskat i 500-600 eura samo tako, i cak nebi imo neki problem oko nabavljanja tolko para za uzet ali kad bi doso doma i nakon par dana skuzio da sam "bacio" tolke pare u nista ubio bi se. s drustvom bi zapravo bilo gdje mogo spiskat ogromnu kolicinu love. smatram da je oko 200 eura cisto dovoljno i ako cu i ja tamo ic na maturalac(nadam se da hocu) necu pare trosit na neke suvenire, sopinge u ducanima nego samo na provod, nisam doso u spanjolsku kupovat majce, tog imam i tu(ovo cure najvise rade kad god dođu negdi)

17 godina

Moze kakvi 'tipovi' za Prag? Idem iducu subotu, imate sta za preporucit? Mislim, znam se ja i snalazit sam a i ekipa je dobra pa ce bit zaje*ancija do jaja, al ak imate kakve preporuke da to napravimo jos bolje, pucajte.

(Samo mi nemojte govorit trava, speed i ta sranja..nebi to pipnio da mi zivot ovisi :) Cigarete i alkohol uvijek, al ta sranja nikaddd :D

16 godina

e da, jel iso neko u london na maturalac?

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Moze kakvi 'tipovi' za Prag? Idem iducu subotu, imate sta za preporucit? Mislim, znam se ja i snalazit sam a i ekipa je dobra pa ce bit zaje*ancija do jaja, al ak imate kakve preporuke da to napravimo jos bolje, pucajte.

(Samo mi nemojte govorit trava, speed i ta sranja..nebi to pipnio da mi zivot ovisi :) Cigarete i alkohol uvijek, al ta sranja nikaddd :D

Nije ti trava ništa gora od alkohola i cigareta, čak ne vidim smisao zašto nije legalna, ali opet to je moje mišljenje.

16 godina
neaktivan

del..

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 1:23 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan

Otrovniji ti duvan od trave... 

Uglavnom, jesi alternativa? 

Obavezno potraži pub Atmosfera, blizu Karlovih Lazny. Ako je upola dobar kao prije 3 godine, bit će vam ludilo. Masu mladih, turista pogotovo, doduse i dosta trave, al ne moras ako ne zelis, al bolje to nego se trovat duhanskim dimom.  

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Može li se lako nabaviti vutra?

Ja sam potrosio cca. 300€ prosle godine, sve isto (Lloret, 7 dana, avion nazad), s time da sam dosta šopingirao. Ima svega i svačega za kupiti i vidjeti, a skupo je, novac lako ode. I da napomenem, nemoj piti vodu iz pipe, odvratna je, kupujte u bocama. Trava se vrlo lako nabavi (crnci nude na svakom koraku {#}), 10€/gram.

EDIT: Pod šopingirao mislim na suvenire (najviše otišlo na Nou Campu). S 200€ se može bez problema (sva zabava uključena {#}). I još pitanje za ovog što je potrošio 80€: jesi li ti išao partijati ili imati survival challenge? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 1:29 (autobus).
14 godina
Hacker002 kaže...

Bitno da se alkohol i cigare uzimaju a travu nikada ni da ovisi o zivotu lol:).

Eh sefe, trava je zdravija 10 puta naravno ako koristis u umjerenim kolicinama hocu reci ne svaki dan da pusis nego ono jednom na mjesec.

Peace!
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Hacker002 kaže...

Eh sefe, trava je zdravija 10 puta naravno ako koristis u umjerenim kolicinama hocu reci ne svaki dan da pusis nego ono jednom na mjesec.

to se odnosi na pravu travu.a ovo šta se sadi po hrvatskim grmovima je ništa

PRODAJEM AJVAR
14 godina
cod4gamer kaže...
XVII Mini kaže...
Hacker002 kaže...

to se odnosi na pravu travu.a ovo šta se sadi po hrvatskim grmovima je ništa

lool! sta pricas ti? pa vecinu trave koja se kupuje u HR je iz vana, vjv ne znas ni o cemu pricas.

Peace!
16 godina

sad kolko je zdrava nebi htio ulazit ali da se bolje zabavit s njom nego s alokoholom i cigaretama to da. mislim probaj, nes umrijet, nemoze ti od trave bit nista.

17 godina
Jabulani kaže...

Nije ti trava ništa gora od alkohola i cigareta, čak ne vidim smisao zašto nije legalna, ali opet to je moje mišljenje.

A jbga kakva god da je moje misljenje o njoj je takvo :)

Mitsuoka kaže...

Otrovniji ti duvan od trave... 

Uglavnom, jesi alternativa? 

Obavezno potraži pub Atmosfera, blizu Karlovih Lazny. Ako je upola dobar kao prije 3 godine, bit će vam ludilo. Masu mladih, turista pogotovo, doduse i dosta trave, al ne moras ako ne zelis, al bolje to nego se trovat duhanskim dimom.  

Bitno da ima cuge, dobrih (i lakih normalno da se nest baci pod muda koji dan XD) zenskih i dobar dj i svaki klub je dobar ;) Bumo otisli i tamo ako cemo bit u blizini, hvala ;)

XVII Mini kaže...

E jbga care imam svoje ja i jednom sam reko da nema tih sranja i onda nema. Ma da je 1oo puta al jbga necu protiv sebe :)

14 godina

a nista onda cu razmijenit jos kojih 100 eura...

samo mi nije jasno di to spiizdit

70 eura cuga

30 eura trava

50 eura hrana

i ajmo dodat 50 eura majice i slicne gluposti....

i to je 200 eura, di mos slupat jos 300 da mi je znat

14 godina
KKristijan kaže...

70 eura cuga

30 eura trava

50 eura hrana

Das na travu 170 eura:) da ti bude super sljedeckih 10 dana.

Peace!
16 godina
KKristijan kaže...

70 eura cuga

30 eura trava

50 eura hrana

i laughed so hard

14 godina
mar123 kaže...
KKristijan kaže...

70 eura cuga

30 eura trava

50 eura hrana

i laughed so hard

Sad i ja vidim

13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

70 eura cuga

30 eura trava

50 eura hrana

Točno ovako sam ja trošio, s tim da sam 150€ na suvenire (simpatiziram FC Barcelonu...) Ako želiš uštedjeti, ne kupuj alkohol u klubovima (ofc) i ne kupuj hranu vani (objektivno ne moraš, u hotelu je hrana super). Od doma ponesi dosta hrane za put da ne moraš trošiti previše u preskupoj Italiji/Francuskoj.

A uvijek ima ekipe koja će dat 100€ za šampanjac, kod nas su čak i limuzinu naručivali. Snobovi uglavnom.

14 godina
autobus kaže...
KKristijan kaže...

70 eura cuga

30 eura trava

50 eura hrana

Točno ovako sam ja trošio, s tim da sam 150€ na suvenire (simpatiziram FC Barcelonu...) Ako želiš uštedjeti, ne kupuj alkohol u klubovima (ofc) i ne kupuj hranu vani (objektivno ne moraš, u hotelu je hrana super). Od doma ponesi dosta hrane za put da ne moraš trošiti previše u preskupoj Italiji/Francuskoj.

A uvijek ima ekipe koja će dat 100€ za šampanjac, kod nas su čak i limuzinu naručivali. Snobovi uglavnom.

Hebes sampanjac. Pivo, rakija i vodka, dalje ne gledam.

16 godina
autobus kaže...
KKristijan kaže...

70 eura cuga

30 eura trava

50 eura hrana

sto su radili s limuzinom?

13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Hebes sampanjac. Pivo, rakija i vodka, dalje ne gledam.

0.7l votke - 15€. Pivo je jeftino, kao i sangria.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice