Lan party

poruka: 5
|
čitano: 1.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lan party

Mislite li da ljudi imaju vise potrebe za lan partyima? Dosta toga se promijenilo zadnjih godina, vise-manje je sve dostupno.. Ali gledajuci prema sebi, jos imam zelje se nac s frendovima vikendom u viksi i uz cijelnocno druzenje bacit neki lan uz pivice i nekaj za pojest. Druzenje i zarkancija se nemre mjerit sa igranjem solo doma. Barem meni. Mislite li da bi imalo smisla ponudit ljudima da iznajme prostor ili cak nadkrivenu terasu za igranje cijelu noc (ili dan) bez ogranicenja uz frizder pun cuge i vec postavljenu mreznu opremu? Ali sa idejom da dofuraju svoje kompove, i prijevoz se da dogovorit

15 godina
neaktivan
Re: Lan party
joker385 kaže...

Mislite li da ljudi imaju vise potrebe za lan partyima? Dosta toga se promijenilo zadnjih godina, vise-manje je sve dostupno.. Ali gledajuci prema sebi, jos imam zelje se nac s frendovima vikendom u viksi i uz cijelnocno druzenje bacit neki lan uz pivice i nekaj za pojest. Druzenje i zarkancija se nemre mjerit sa igranjem solo doma. Barem meni. Mislite li da bi imalo smisla ponudit ljudima da iznajme prostor ili cak nadkrivenu terasu za igranje cijelu noc (ili dan) bez ogranicenja uz frizder pun cuge i vec postavljenu mreznu opremu? Ali sa idejom da dofuraju svoje kompove, i prijevoz se da dogovorit

ja imam doma 3 kompa i čekam laptop..igramo dan i noć...popijemo koje pivce zabava je zagarantirana :) 

14 godina
neaktivan
Lan party

Trebalo bi nekaj organizirat, geekarenje je nekako izgubilo dušu.... dobri stari lan partiji.....

14 godina
neaktivan
Lan party 25-28.10.2012

Evo ovako, moji prijatelji i ja već godinama organizujemo LAN Party od 6-10 igrača, 4-5 puta godišnje. Obično je to u Požarevcu u kući jednog od nas ili u Jarmenovcima(85km od Beograda) kod Topole u mojoj vikendici. LAN Party traje 2-4 dana besomučnog igranja, pijenja piva i drugog alkohola i jedenja junk hrane. LAN Party je ovog puta u Jarmenovcima, od 25.-28. Oktobra (čet-ned). Za sada nas ima svega 5 pa ima još 5 mesta. Od pre godinu-dve smo počeli da praktikujemo pozivanje po forumuma a kako povremeno čitam BUG rekoh što da ne. Istina je da vama da zapucate iz HR u Šumadiju daleko i skupo ali dobro zezanje ne poznaje granice. Ako neko želi da dode ali nema način da preveze kompjuter neka se javi mislim da možemo da obezbedimo 2 komada.

Uslova ima ali mi smo prilično liberalni, pa da ih navedem:

• Neka se prijavljuje samo onaj koji može da ostane celo vreme.
  • Da se ima komp koji može da pokrene novije igre, znači minimum minimuma neki HD3850, vec je bilo slučajeva da nam dođu drugari drugara sa 7300GT i nit' možemo mi da igramo nit' mogu oni.
  • Obavezno poneti svoj LAN kabl, svoj produžni kabl za struju, slušalice a ne zvučnike, podlogu za miša.
  • Ako se desi da bude hladno i da mora konstanto da se loži, to se radi na smenu, da ne bude posle mrzi me i sl. gluposti.
  • Posteljina je obavezna, ostalog svega ima.
  • Za prevoz ćemo se dogovoriti kad se napravi konačna lista.
  • Polazi se u četvrtak oko 16h a povratak je oko 16h u nedelju.
  • Poslednjeg dana će se igrati do podneva, nakon toga se kompletno sređuje kuća i polazi nazad.

Lista igara koje igramo je poveća i malo zastarela (zbog dobro znanog uništavanja LAN igranja od strane kompanija) ali napominjem nije striktno definisana i svi predlozi su uvek dobrodošli a mi radi da probamo nešto drugo.

• CS:S
  • CS 1.6
  • COD 4,5,6 i MW3
  • GRID
  • ROME TW i Rome TW:BI
  • Demigod
  • Dota 2 (mislim da imamo 5 dostupnih naloga, tako da cemo možda biti ograniceni sa brojem igraca)
  • Warhammer 40K (DoW, WA, DC i SS)
  • Warhammer 40K DoW II
  • L4D 1 i 2
  • Gears of War
  • Split Second
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 20:04 (Misko78).
14 godina
neaktivan
Lan party

Ostala su jos 4 mesta, hmm... vidim da nisam napomenuo, učešće se ne plaća...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice