Kreacije s petardama i vatrometom

poruka: 28
|
čitano: 14.498
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Znaci ovako, sa ekipom sam se dogovorio da cemo napravit neku kreaciju s petardama i vatrometom pa bi htio cut vase prijedloge, sto cete vi napraviti i kako ce to izgledati? Svi komentari su dozvoljeni ali da su u vezi ove teme.. molio bih moderatore da ne brisu temu jer mi je vrlo vazno kako se to sve izgledat.. u prilogu pogledajte sliku kako sam si ja to zamislio.. za ovu prugu petardi ce nam bit potrebno 20 paketa piratica, jedan VBR i 12 raketa koje ce ic po podu..

16 godina
protjeran

nečeš valjda prosipat barut po podu i pokušati s njim napraviti to?

Sk8er Boi
16 godina
protjeran

ne napravit cemo juhu od baruta

pa naravno da cemo prosipat po podu sta si ti mislio, zasto ne??

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 22:15 (forumash no.1).
17 godina
neaktivan

Evo ti neke od kreacija:

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 22:30 (macak).
16 godina
protjeran

daaaj iss odvratno nisam mislio drzat petardu 2 sata u ruci 

17 godina
neaktivan

Nije ni on, pa eto...

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
RE: Kreacije s petardama i vatrometom
macak kaže...

Evo ti neke od kreacija:

jbt macak, mislim da ovo nije za forum..............

makni molim tePlač

neke ljude ovo može uznemiriti ( nemoj misliti da sam ja među njima, samo mi je odvratno)

izvadak iz pravila:

"nepriličnog sadržaja (što je neprilično određuju moderatori uporabom mozga) nisu dozvoljene na forumu. U osnovi, ono što nađete na rotten.comu NEMOJTE stavljati na ovaj forum."

meni se ovo čini kao neprilično, mislim da će se i moderatoru Namigiva

My mom thinks I'm special!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 22:25 (SPAWNK4MPER ti mama).
17 godina
moderator

Iako su slike neprimjerene za forum i uznemirujuće, slažem se sa porukom koju je macak htio poslati, nadam se da će bar neko biti oprezniji s petardama zbog toga.

Slike sam uklonio.

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.
16 godina
protjeran

sad vas lijepo molim da se vratite temi i da mi pomognete jer sutra kupujem vatromet i petarde jer jos nezz sta bi napravili.. samo su jos 2 dana do nove :))

16 godina
protjeran

Sta ce ti kreacija??Ako zivis na selu kao ja odes komsiji u tor<tamo se svinje drze> i bacis petardu sinji u usta et ti kreacija,ili mu kokosi ocerupas super topom..

Za volanom guja a u krevetu oluja!
17 godina

Stavi susjedi topovskog na prozor ili na fasadu pa da ima crne točkice. Nevinašce

16 godina
protjeran

Evo druge koje sam danas napravio daj nemojte se zajebb ja vas ozbiljno pitam 

valja li ovo ista.. znam da cete mislit da smo pukli al zelimo zadivit raju a budemo uploadali i na youtube Cool

zapalit cemo tu u sredini di je puno baruta

e sad mi recite oce li to funkcionirat

-------&gt; http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kreacije-petardama-vatrometom/42516.aspx &lt;-------
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 22:16 (forumash no.1).
15 godina
neaktivan

Ovaj drugi plan ti je bolji nego prvi :) Dao bi ti i ja neke ideje al sam smislio jednu i samu za sebe i moj doce :)

16 godina
protjeran
Apocalypse kaže...

Ovaj drugi plan ti je bolji nego prvi :) Dao bi ti i ja neke ideje al sam smislio jednu i samu za sebe i moj doce :)

eh hvala netko se sjetio komentirati. no sto mislis hoce li funkcionirati, oce li se benzin i sve to lijepo zapaliti benzinom (rakete)?

evo novi wip

tlocrt tlocrt
dimenzije dimenzije
-------&gt; http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kreacije-petardama-vatrometom/42516.aspx &lt;-------
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 22:43 (forumash no.1).
17 godina

I meni je to sumljivo.

Ako se neki red zapali prije drugog on pukne i petarde se odbiju na sve strane.

16 godina
protjeran

gore sam uploadao novi wip samo me brine ak bude padala kisa, sta cu onda Neodlučan

17 godina

Staviš to na beton (po mogučnosti suhi) i držiš kišobran nad tim dok drugi to pali.

16 godina
protjeran

beton ce bit mokar kao i danas pa sam se sjetio imam velikog stiropora (3m x 3m) pa mozda na to stavim jer ce mokar beton smocit barut i benzin.. 

15 godina
neaktivan

Pero ima pravo , sve moras jednako zalit benzinom , mozda bi mogao uzet wd-40 i to pospricat svugdje jednako osim benzina , a za kisu sumnjam jer su prognozirali suho vrijeme

17 godina

Djeca, djeca. Kaj je tak lijepo u tome kad ide BUMM. Radje kupite 10-ak box vatrometa, preporucujem Spider-a - rasporedite ih tako da je svaki udaljen od drugog jedno 5-6 m i zapalite ih istovremeno. Tako vam se radi malo profesionalniji efekt s jeftinijim vatrometima. Ovo kaj si trosite novac tek tolko da prdne - bezveze, radje kad vec tolko trosite, potrosite na neki dozivljaj da uzivate i divite te se tome.

16 godina
protjeran

u mom gradu najjeftiniji box (VBR) dođe 24 KM kojeg cemo i kupiti, no sto cu davati 200 i vise KM za 10 VBR-ova kad mogu za 64 KM napraviti isto merak od petardi i vatrometa.. Cool a ovo mi je jos zesce jer ovo je neka vrsta samogradnje i nase maste a ono "samo" 10 kutija. Pa bolje mi je nesto svoje napraviti sto cu pamtiti nego bacit pare na kutije.. jeste da i VBR-ovi lijepo i jos ljepse bi izgledali no nije to taj dozivljaj kad to nismo mi napravili

evo to je taj VBR - "Super konj" - jeste da je jadan i bijedan ali nemamo love za boljeg a kod ovog mozete uociti u pozadini munju dok se ispaljuju rakete iz njeg.. (pogledaj video na linku)

http://www.mirnovec.hr/drugi_razred_300.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 23:16 (forumash no.1).
17 godina

Primjerice ovaj. Ovakva 2 i 2 Spider-a - kad bi ih stavio u formaciju u obliku kruga, aktiviral ih istovremeno, mrak. Ispucao sam oko 100-150 boxeva do sada i vise opce ne kupujem to jer me ljudi cesto znaju zamolit da im predlozim neku kombinaciju pa na kraju isto vidim, samo kaj ne bacim svoje novce.

16 godina
protjeran

Daj to je preskupo izaslo bi me vise od 500 KM sve zajedno, sta mislis bi li gorio benzin na stiroporu i oce li funkcionirat sve ovo zajedno?

17 godina

Teoretski bi trebalo, premda ce ti 20-30% petardi ostat neiskoristeno ili razneseno od strane drugih petardi. Da vam show bude ucinkovitiji, zapalite s vise mjesta istovremeno. Treba dosta prakse da se to ustima premda ja nisam previse experimentiral s petardama.

16 godina

Samo imaš jedan mali problem, a to je jer benzin otapa stiropor.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina

I jel si smislil. Još imaš par sati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 19:16 (Pero).
17 godina
neaktivan

Mi ćemo za vikend napraviti ovo:

Već smo to radili jedanput i dobro je ispalo. Petarde su bile one što pucaju 5 puta. Na svakom kraju je bilo 5 petardi. Ukupno 100 pucnjeva ako se svi ispucaju.

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 22:28 (lzgr).
16 godina
protjeran

Lijepo lijepo..

evo od ludog provoda za prošlu Novu godinu zaboravih komentirat lol, ugl napravili smo oko 15-16 metara dug rafal petardi, i na kraju VBR, padala je kisa ali smo pokrili najlonom, benzin nismo koristili vec samo barut (stari nam ga uzeo jer je mislio da cemo sami sebe spalit, mislim da je to bilo pametnije), i kad je puklo petardi, to sto je puklo, ostalo ih je oko 40% neiskorištenih (od >2500 petardi), al smo se lijepo zabavili, uslikali i snimili kamerom, ekipa super, poslije smo slavili jos do 4-5 ujutro (nas 6 iz susjedstva). Mozda poslije stavim neke slike itd ako nadjem (mada je jako kasno za to xD), sve u svemu jedan od najluđih dana u mom zivotu, ove godine spremamo jos vecu zabavu :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice