Koji grad/državu biste htjeli posjetiti?

poruka: 4
|
čitano: 933
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Evo, malo dosade u ponoć i pol čini svašta haha.

Slušajući

sjetio sam se koliko želim posjetiti Tokio te, ako je moguće, živjeti u njemu par tjedana. Što me privlači? Pa, podosta njihova kultura, ljepota grada po noći (pogotovo Shibuya), Cherry Blossom festival, Tokyo tower. Nevjerojatno je koliko me taj grad privlači, nekako magično reklo bi se. Definitivno moram otići tamo, mislim da će mi to biti jedna od najboljih stvari u životu, koliko god koštala. Moram otići tamo i probat njihov sushi, vidjeti igraonice, restorane, napravit jedan burnout u parkingu na etažama, izaći iz auta i pomirisati "Tokyo Drift".

Koje su vaše dream destinacije? Gdje biste htjeli živjeti, koji grad vas "zove" da mu dođete? {#}

15 godina

Ne znam zašto, al oduvijek su me interesirala ta napuštena mjesta, gradovi.

Inače nisam jedan od onih koji vole pretjerano putovati, ali da mogu birati, definitivno bi posjetio Chernobyl/Pripyat, Alcat Machu Picchu iz doba Inka i sl. Ima toga još, ali mislim da se zna na što ciljam.

Ništa ne ostavljam nezavrš
13 godina

Ja mislim da je bila ova tema.

14 godina
neaktivan
Re: Koji grad/državu biste htjeli posjetiti?
Onjegin kaže...

Ja mislim da je bila ova tema.

Magarac misli,čovijek razmišlja {#}

Ja bih volio posjetiti zapadnu Ameriku .. ono di su kuce sa bazenom palmama di je stalno toplo vrijeme ..velike pješčane plaže sa party-jima...

nesto tipa:

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice