Evo vi cajkasi preporucite mi neke dobre cajke zadnjih par godina da skinem., frend mi ima neku festu a posto ih ja ne slusam inace neznam =)
sve prijedloge prihvacama thnx xD
Evo vi cajkasi preporucite mi neke dobre cajke zadnjih par godina da skinem., frend mi ima neku festu a posto ih ja ne slusam inace neznam =)
sve prijedloge prihvacama thnx xD
Za dobru zabavu ne puštaj narodnjake 
Bez svadje i prepiranja,momci...
- - -
Jel narodne(malo starije) ili turbo folk?
I meni bi trebala pomoc, preporucite neke novije stvari, jer su mi stare dosadile
-> turbo folk <-
Sad bi mogo doc Ivo i stavit lokot jer svi znamo kud vodi ova tema i prepiranje.............
O znamo dobro.
Gle,retaji,ako vam tema dize zivce nemojte komentirati do ku.rca. Jel to tolko tesko?
Samo da ne spamate sve ce biti u redu
APazinjan o ukusima se ne raspravlja
turbo folk :D
Virtuoso samo ti krcaj! zahvaljujem se!
samo u google napisite radiomk i dobijete cijeli balkan - starih i novih pjesama...
Jel dosta? Ne znam vise. To je jedino sto sam zapamtio iz grada.
Jel dosta? Ne znam vise. To je jedino sto sam zapamtio iz grada.
hehe ma ok ej =) sutra cu jos pitat jednu frendicu a i sam sam nasao jos dosta stvari. thnx na trudu!
Ma nista...
Nema niti jedne fešte bez narodnjaka. Počne se sa "normalnom" muzikom a onda se oko 11-12 dovuče netko do kompa/CDplayera i tek onda počne fešta.
Naravno, do tad je većina popila pa i najzadrtijim rockerima ne smetaju balkanski hitovi. Recimo, ja u autu ili na kompu neću nikad pustit niti jedan narodnjak al na zadnjoj fešti prije par tjedana sam zapamtio
i ""...Ovi dezurni hejteri su najsmjesniji. Odmah ulijecu da svima nama daju do znanja da su narodnjaci i turbo folk sranje od glazbe,pa da se na taj nacin ograde od buducih sumnji ili da slucajno netko ne bi njih stavio u isti paket sa 'nama' cajkerima.
Riga mi se od vas...
Ovi dezurni hejteri su najsmjesniji. Odmah ulijecu da svima nama daju do znanja da su narodnjaci i turbo folk sranje od glazbe,pa da se na taj nacin ograde od buducih sumnji ili da slucajno netko ne bi njih stavio u isti paket sa 'nama' cajkerima.
Riga mi se od vas...
Bez svadje i prepiranja,momci... by: Virutoso
a jadni Bože šta oni slušaju!
i cajke i narodnjaci nisu isto
Narodna muzika/glazba iliti narodnjaci nemaju nikakve veze sa turbo folkom, iliti cajkama.
Kao sto niti folk ili recimo sevda(h) nemaju nikakve veze sa cajkama.
O nekoj preporuci. Boze oslobodi... Totalno zatucana glazba bez ikakve glazbene vrijednosti.
Na isto mi dodje kao i electro music.
Narodna muzika/glazba iliti narodnjaci nemaju nikakve veze sa turbo folkom, iliti cajkama.
Kao sto niti folk ili recimo sevdalinke nemaju nikakve veze sa cajkama.
O nekoj preporuci. Boze oslobodi... Totalno zatucana glazba bez ikakve glazbene vrijednosti.
Na isto mi dodje kao i electro music.
Dobro. Ali ipak,ovo nije tema za to...
Momak je trazio par preporuka. Tako da,ponasajte se kulturno(odredjeni).
Ja se sam sebi cudim sto uopce sudjelujem u ovakvim temama.
Scenarij je poznat: 1. Cajke su sranje. Zatim,sve to treba napalmom. A onda dodje jedan snob i kaze : " Ne vidim u tome nikakvu UMJETNICKU VRIJEDNOST". Brate mili,idem piti. Ne idem nista analizirati.
Meh,boring...
Bolje da 'momak' nauci da turbo folk nema veze s narodnom muzikom.
Evo primjer jedne dobre srpske narodne pjevacice s narodnom pjesmom :
Ili jos bolje ovo :
I kakve to veze ima sa turbo folkom ?!?!
Ukoliko je neupucen u nesto onda mu to treba reci.
Bolje da 'momak' nauci da turbo folk nema veze s narodnom muzikom.
Evo primjer jedne dobre srpske narodne pjevacice s narodnom pjesmom :
I kakve to veze ima sa turbo folkom ?!?!
Ukoliko je neupucen u nesto onda mu to treba reci.
Znam. U naslovu spominje narodnu glazbu,a zatim trazi da mu se preporuci nekoliko turbo folk 'stvari'. No,nema veze...