ti ko i ja, samo bolest možemo dobit
dobio sam u životu jednom na kladionici i to 100 kn, a 20 godina mi je, a buraz sa 11 sastavi listic, za 5 kn skine 700..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sretan i blagoslovljen Uskrs svima!
Nogomet:
KV Mechelen - RS Waasland 1 1,50
Villarreal daje gol 1,45
Tečaj: 2,17
U zadnje vrijeme ne ide pa ne ide:(
Sretan i blagoslovljen Uskrs svima!
Nogomet:
KV Mechelen - RS Waasland 1 1,50
Villarreal daje gol 1,45
Tečaj: 2,17
U zadnje vrijeme ne ide pa ne ide:(
ma nema kruha od klade..
EDIT: vidim barca igra dosta lose ma bit ce x za 50 kn 350 aha dobit cu ne...
Moj najveci dobitak je bio 2430 kn, uplata 10 kn.. SP 2010 Afrika, frend me nagovarao nakon cuge ajmo uplatit iz zajebancije, reko ajd da imam neku zanimaciju navečer. Naslagao sam i sam neznam šta 10 parova. Sve je prošlo. Slao sam 3 puta SMS nisam vjerovao da je listić dobitan, ma reko zabuna neka. Tad kad sam digao lovu više se nisam išao kladit i evo počeo sam ponovno prije par tjedana.
Pozdrav ekipa, imam jedno pitanje, sry ako je malo off sa teme.
Da li je dozvoljeno koristenje softwarea, koji bi automatizirao klađenje, u nekoj od nasih kladionica?
Trazio sam vec ali nitko o tome ne pise.
eo za dns nabrzinu par parova
Aston Villa-QPR 1D2D
Zawisza-Pogon 1D2D
Zurich-Sion 1X
Auxere-Guingamp P/K 1
Aston Villa-QPR 1D2D
Zawisza-Pogon 1D2D
Zurich-Sion 1X
Auxere-Guingamp P/K 1
1D2D što ti to znači
plus za zawisza odličan fiksni uz CSMS lasi i atletico
šteta što nije Zurich prošao mene je zeznuo danas dormund i wolfsburg EU -2 na bjesnom listiću, na drugom sam pogodio wolfsburg, atl madrid, aston villa over 2.5 i valjda sevilla :D
Aston Villa-QPR 1D2D
Zawisza-Pogon 1D2D
Zurich-Sion 1X
Auxere-Guingamp P/K 1
1D2D što ti to znači
plus za zawisza odličan fiksni uz CSMS lasi i atletico
šteta što nije Zurich prošao mene je zeznuo danas dormund i wolfsburg EU -2 na bjesnom listiću, na drugom sam pogodio wolfsburg, atl madrid, aston villa over 2.5 i valjda sevilla :D
1D2D domaćin daje,gost daje gol,to znaci,u prijevodu oba gol :)
sta danas igrat,nisam pametan
uvijek ce bit padnutih listica, ma mene je zeznuo sugavi zurich i juventus
sta danas igrat,nisam pametan
eo za dns malo analize haha
sam me nemoj izbit ak padne
Ludogorets-Levski 1
PSG-St.Etienne 1 (mozes ak os 1D2N ak os vecu kvotu al nije sigurno)
Sportin-Nacional 1
Din.ZG-Rijeka 1D2D
Bayern pobjeda
Menhengladbah pobjeda
Real je općenito jako uvjerljiv protiv slabijih momčadi i ne bi trebalo biti problema. Bayern je avion za sve klubove Njemačke pa i za Leverkusen, kad se ponudi kvota 2 na Bavarce, to se uzima. Manje poznata Borussia je jako dobar bundesligaš, dok su protivnici trećeligaši i ne vjerujem da mogu iznenaditi
Nemoj ni mene izbit
ali garantiram da danas udinese pobjeđuje parmu. A koeficjent je oko 2, 20. Jako dobar
Nemoj ni mene izbit
ali garantiram da danas udinese pobjeđuje parmu. A koeficjent je oko 2, 20. Jako dobar
Pa parmu će svatko pobjedit kad je u dugovima.
Nemoj ni mene izbit
Kao i Inter prije par dana?
Nemoj ni mene izbit
Aha,vidim rezultat :)
Lol Udinese dobiva kazes

kako ova borusija rusi listic haha pa jao
nisi jedini...
Ja sam povukao pare dok je bilo 1:0 za domaćine.
Sada imam Liverpool, Celtic, Real i Aberdeen
Mislio sam staviti na pobjedu Targu Murec koef bio 6.5 dok sam uplaćivao da li su gol sada je 90 minuta 1:2 za njih zakasnio par sekundi neka ide u 3pm
nisi jedini...
2 dana 2 borusije juce dortmund danas ovi pa ja ne znam u bundesligi igraju ko budale vamo se muce s drugoligasem ali eto ni prvi ni zadnji
moguci singl za duplanje Lokomotiva-Osijek 2 kv 3.15 mislilm

Ponekad sam znao odigrat par listica u Germania sport i favorit kladionici. Nije mi samo jasno kako to da oni jos funkcioniraju kad su posljednje tri godine u gubitcima. Rashod im je veći od prihoda. Kako to da onda uredno ispacuju dobitke.
Ponekad sam znao odigrat par listica u Germania sport i favorit kladionici. Nije mi samo jasno kako to da oni jos funkcioniraju kad su posljednje tri godine u gubitcima. Rashod im je veći od prihoda. Kako to da onda uredno ispacuju dobitke.
Neki dan sam bio uplatit u kladionici favorit listić za 10 kn, lik ispred mene je složio listić 20 parova, tak mi se činilo kad je ženska tipkala, možda koji par manje više. ali tu negdje. Zicere i neke kombinacije bjesne.
Lik je izvadio 5 tisuća kuna i roknio je na to sve, 5 komada po 1000. Ja bi volio da je dobio, ali čisto sumnjam, sad si zamisli koliko je takvih kockara koji su roknili maltene cijelu plaću i gutnili.
Nebi oni radili da im posao ne ide. Nitko se nije obogadio od kladionice. Ja se kladim, jednom, dvaput tjedno za simbolićnih 10 kn, max 15. Ali to je više iz hobija, da imam neku zanimaciju navečer.
Neki dan sam bio uplatit u kladionici favorit listić za 10 kn, lik ispred mene je složio listić 20 parova, tak mi se činilo kad je ženska tipkala, možda koji par manje više. ali tu negdje. Zicere i neke kombinacije bjesne.
Lik je izvadio 5 tisuća kuna i roknio je na to sve, 5 komada po 1000. Ja bi volio da je dobio, ali čisto sumnjam, sad si zamisli koliko je takvih kockara koji su roknili maltene cijelu plaću i gutnili.
Nebi oni radili da im posao ne ide. Nitko se nije obogadio od kladionice. Ja se kladim, jednom, dvaput tjedno za simbolićnih 10 kn, max 15. Ali to je više iz hobija, da imam neku zanimaciju navečer.
Evo primjera nema logike. Znaci za 2013 godinu npr germania sport je u miniusu kao i dvije godine prije i to u značajnom minusu s obzirom na rashod.
https://blokade.hr/javno/germania-sport/dyrGk
https://blokade.hr/javno/favorit-sportska-kladionica/8rKG5
Jedino tko je u debelom plusu i okreće velike pare na kladionici su Supersport i HL.
Pa taj ili je glup il je lud,ali ja mislim da je to njihov igrač pa navlači prisutne..
Ja sam jednom roknuo 500 kn na dva zicera,jedan prošao i padnem na Romi igrao sam da će dati gol u gostima u LP protiv Shaktara i popušio,završilo mislim 2:0 za domaćina.
Od tada igram 5-50kn max
Koliko puta sam vidio da par baustelaca ostane u kladionici po par sati, dobacuju onoj jadnici iza saltera i bace 300,400kn za jedan dan. Skroz glupo i jadno ako se mene pita. Ja si odredim neki cilj koliko mogu potrosit a da mi ne bude zao ako izgubim, vecinom mi je max 50-100kn i to samo kada su dobri parovi pa nesto proanaliziram. Ali kao sto si ti rekao 10/20kn mi je neki standard. Samo sto se ja mjesec dana kladim malo stanem pa nakon 2,3 mjeseca opet, evo ponovno sam poceo pred par mjeseci i ne forisram bas jer smatram da je tako najlakse izgubit. Igram 2,3 puta u 3 tjedna ako su dobri parovi, max 4 para, jedan listic. Za sutra planiram nesto slozit pa cemo vidjet. :)
Filipović-Gonzaga 1 2.50 koeficjent u PSK, imam neki filing da bi mogao ga mirko zbombat. Uz to dobar je koeficjent.
Genoa-Calgari 1 2.00
Filipović-Gonzaga 1 2.50 koeficjent u PSK, imam neki filing da bi mogao ga mirko zbombat. Uz to dobar je koeficjent.
Genoa-Calgari 1 2.00
Iskreno se nadam i navijam za Mirka ali tezak mec ce bit. Pretpostavljam da bi Mirko trebao dobit na poene, a Gonzaga jedino moze dobit sa TKO sto mirko mora izbjec
Svi podcijenjuju Gonzagu iz nepoznatih razloga, pricaju da je star ovo ono, a Mirko stariji 6 godina i laksi 10ak kg lol....