Pa onda bi bio džumbus od posta. Ali ako i drugi tako žele, ubuduće ću tako, nema problema.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
UnivdeSuc(rbg)-HuracTA
4-5 i 6+ broj golova, koef. 5.3, odnosno 23, neki manji ulog pokušati, dobri su koefi.
Gledati skupa s:
AstraGiur(rbg)-SteauaBuk 6+ koef. 18
Cracovia(rbg)-PiastGliw 6+ keof. 18
Metz(rbg)-Saint Etienne 6+ koef. 20
LiberAsun(rbg)-EstudLaP 6+ koef. 20
Everton(rbg)-Dynamo Kyiv 6+ koef. 16
Pametno ulagati, jedan prođe, zarada je tu, u prosjeku kao da je prošao single koef. 3.
Koefi su SuperSporta. Mogu se naći i bolji online.
Još da si napisao dan i vrijeme odigravanja tekmi...
Dečki zna li netko što će sada biti sa Olympiacosom? Vodili su 1-0 u 89. minuti i u 90. se prekine utakmica. Stornira li se ili što će biti? Vidim sada na rezultatima da piše napušteno, to nikada nisam ni vidio...
Možda i bih da me netko plaća za ovo.
Btw, jučer na Sudamericano U17 obje utakmice 4-1. Još nijedna tekma nije bila s manje od 3 gola.
Možda i bih da me netko plaća za ovo.
Btw, jučer na Sudamericano U17 obje utakmice 4-1. Još nijedna tekma nije bila s manje od 3 gola.
WTF?
Zakaj onda uopće pišeš onakve besmislice, aj još da su potpune...
Što su besmislice? Ne da mi se tražiti i kopirati kad se točno igraju, onaj koji želi to ispratiti može sam.
Zenit daje gol 1,15
Everton daje gol 1,30
Galatasaray - C. Zvezda 2 1,50
Real Madrid(-23,5) - Alba Berlin 2 1,30
Tečaj: 2,92
Ovo je kontrahendikep, znači da alba neće izgubit 24 razlike
Zenit daje gol 1,15
Everton daje gol 1,30
Galatasaray - C. Zvezda 2 1,50
Real Madrid(-23,5) - Alba Berlin 2 1,30
Tečaj: 2,92
1 par, šteta:((
Pozdrav svima, dao sam Vam bio prvi put dojavu ako se sjećate i prošla je ;). Druga nije jer nije bila od istog izvora zbog čega sam se i ispričao.
Došao sam do dojave iz prvog izvora koja je naravno zadnji put prošla.
Tako da ljudi moji sretno sutra i trpajte.
Dojava je: Nogomet/Iranska Liga: 14:00 -> EsteghKh-Saba Qom@ točan rezultat (0:0), sad ovisi ako ne bude u ponudi igrajte iz XuX.
Koeficijent ne bi trebao biti ispod 6,7.
Pozdrav svima i javite mi se zbog daljnjeg dogovora. ;)
EDIT: Svi me pitaju gdje da odigraju t.r (0:0), u većini kladionica je blokirano klađenje na takve ishode.
U supersportu i germaniji je blokirana oklada na točan rezultat te na poluvrijeme/kraj.
Zato je tu Prva Sportska kladionica-> KLIK
Koeficijent na točan rezultat: 0:0 iznosi 7,00.
idem uplatiti:
stan -> bankomat kvota 7
bankomat -> psk kvota 5 (ajd nema veze, svejedno cu)
psk nema u ponudi
story of my life.
Da li su maknuli zbog previše uplata ili si zakasnio?
ja sam nazalost vani pa nisam mogao uplatit, ali cujem se s mladim bratom koji je na kavi u lokalnom kaficu i kazem mu za par, te tamo imaju onaj aparat hattrick i tamo su imali taj par i on nije imao vise novaca kod sebe i stavio 50 kuna, nadam se da ce proci :D
ipak pao listic
Pozdrav svima, dao sam Vam bio prvi put dojavu ako se sjećate i prošla je ;). Druga nije jer nije bila od istog izvora zbog čega sam se i ispričao.
Došao sam do dojave iz prvog izvora koja je naravno zadnji put prošla.
Tako da ljudi moji sretno sutra i trpajte.
Dojava je: Nogomet/Iranska Liga: 14:00 -> EsteghKh-Saba Qom@ točan rezultat (0:0), sad ovisi ako ne bude u ponudi igrajte iz XuX.
Koeficijent ne bi trebao biti ispod 6,7.
Pozdrav svima i javite mi se zbog daljnjeg dogovora. ;)
EDIT: Svi me pitaju gdje da odigraju t.r (0:0), u većini kladionica je blokirano klađenje na takve ishode.
U supersportu i germaniji je blokirana oklada na točan rezultat te na poluvrijeme/kraj.
Zato je tu Prva Sportska kladionica-> KLIK
Koeficijent na točan rezultat: 0:0 iznosi 7,00.
Nista od toga do 75 min bilo 0:0 sad vodi Esteghlal Khuzestan 2 - 0 Saba Qom
Ja sam stavio na taj par 50kn pa reko ako prode dobro ako ne jbg haha. Ma te namjestene utakmice znaju samo ljudi u klubu i to je to, sve ovo sto se pogodi je slucajnost.
ja sam stavio 100 kn vidim prosao je onaj sa brazilom,a bilo mi je zao sta nisam igrao taj brazil pa cu ovo, kad ono nista.Cini se da je ono sa brazilom bilo slucajno hh
Hahahah, kako ste vi naivni. Prvo pravilo je da kuca uvjek dobiva, a drugo da dojave ne postoje za nas obicne smrtnike, pogotovo ne na informatickom forumu. Ne budite glupi i ne nasjedajte na ovakve nebuloze. Hahah ne mogu vjerovat
vjerujete liku koji je 10 dana na forumu aktivan, haha.

a i to, pogodio je jedan par od 3. Mislim da te dojave potjecu od ko zna gdje, nemoze ovakva dojava doci na it forum....
Mislim da je neko bio pitao za supersport kladionicu,zahtjev ti prolazi odma ali mnimalno 50 kn moras dici,koliko ja znam.Imam online račun,ali nisam jos ni jedno isao dici pare.
Dns:
Bordo-P$G-------2,2.00koef
B.Mochenglaadbah-Hannover 96-----1.1,80koef
Pozz!
Imali tko kakve prijedloge za danas?
jedan ziheraški:
BM'gladb(ibn) - Hannover 96 1 1,30
Rijeka - Zadar 1 1,20
FC Porto - FC Arouca 1 1,15
Real Madrid - Levante UD 1 1,10
Partizan - Zadar 1 1,10
Chelsea - Southampton 1x 1,15
Tečaj: 2,49
jedan ziheraški:
BM'gladb(ibn) - Hannover 96 1 1,30
Rijeka - Zadar 1 1,20
FC Porto - FC Arouca 1 1,15
Real Madrid - Levante UD 1 1,10
Partizan - Zadar 1 1,10
Chelsea - Southampton 1x 1,15
Tečaj: 2,49
Prošlo, Porto herojski:)
Dali netko zna frajera sa fejsbuka, zove se Mateo Brkić, navodno riješava dojave, Platiš mu 50 eura prije tekme i 150 nakon tekme. Dali je to neka muljaža kao i obično? Osobno ne vjerujem u te priče, ali frend mi ga je pokazao pa kao probajmo, podjelimo troškove, jednom se živi. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009305617550&fref=ts
Dali netko zna frajera sa fejsbuka, zove se Mateo Brkić, navodno riješava dojave, Platiš mu 50 eura prije tekme i 150 nakon tekme. Dali je to neka muljaža kao i obično? Osobno ne vjerujem u te priče, ali frend mi ga je pokazao pa kao probajmo, podjelimo troškove, jednom se živi. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009305617550&fref=ts
Nemoj trošit lovu bezveze, nema nikakvih dojava na fejsu.
pogledaj ove pacijente sto komentiraju, svi imaju profil napravljen u 2015 god, njegovi profili i sam sebe hvali itd
ma nema dojava, eventualno hrvatska 2. 3. liga...ostalo zaboravite da ce doci do vas, osobno sam bio svjedok namjestanju nekih utakmica croatia sesveta, jos dok su igrali prvu hnl i te su dojave kostale po par somova eura, jer sami igraci nisu mogli toliko stavljat protiv sebe presumnjivo bi bilo pa bi okolo prodavali i to jako uskom broju ljudi
sve ostalo je ili laz ili puka sreca
sad vidim, da ima statuse i svaki status isti likovi po 19 lajkova hahahha, opere lovu pa te bloka, a odakle slike profila vadi gad
Meni nije jasno čovjek ima pravo ime na facebook-u i jos i sliku. Ovo samo znaci da insititucije ne rade svoj posao. Već su ga odavno trebali uhapsit i ispitat.