dodig/melo vs nadal/i nejgov 45 godišnj trener
fel. lopez
2,45koef
dodig/melo vs nadal/i nejgov 45 godišnj trener
fel. lopez
2,45koef
Ima tko kakav prijedlog za duplanje? Ulog 150+kn
... :)
Realno, samo da bez mozga kopiram i uplaćujem ove listiće sa uvijek istim ulogom, bio bi u popriličnom plusu dugoročno.
Zasto mi na PSK nisu uplatili novce? Stavio sam all in i prosli i portugal i barcelona al i dalje imam 0kn na racunu i nemogu sad nis uplatit.
EDIT: nista evo konacno sjelo, cijeli dan im stranica serucka nesto
nadam se da ovo prolazi...
Čilić
jel ima koja tema sa dobivenim tiketima?
A koja je svrha toga da se okolo hvališ, pa cilj ove teme je dobiti savjete i preporuke na što i kako se kladiti.
da se ekipa skupi. da se vidi kakva je kome statistika. ali to neko mora pratit. da se objavljuje u prvom postu i tako to ...
Jbt ovo je za poludit odigram pred kraj druge trecine 1:2 Medvescak-Donbass(6,25) i ovi minutu prije kraja izvade golmana i popuse treci gol :S
Rukomet:
- Nizozemska-Belgija 2 (5,10) - prije par dana Belgija dobila 28:22
- Latvija-BiH 2 (3,35) - prije par dana BiH pobjedila 27:26
Inače ovo su kvalifikacije za SP.
objasnit ću svaki par ukratko, kao nekakva pomoć...
Chelsea - Murinho najavio da će istrčati u najboljem sastavu, domaćin motiviran, a žele u prvu ligu i sigurno neće bit lako, al ipak je Chelsea favorit
Fiore - doma će ih teško netko iznenaditi, uvjeriljivi kod kuće, tablica pokazatelj svega
Vienna - druga na ljestvici, Insbruck slabašan, mislim da neće biti iznenađenja, bez obzira na mjesto igranja
Brands - igra sutra, koeficjent me privukao, dobar server, dobio pred 2 dana Ferrera. Trenutno klasa ispred Bagdatisa, ali opet tenis....ovisi o raspoloženju pojedinca
Monaco - igraju mislim da protiv trće ligaša koji je posljednji na tablici (u SS koef 1,35)
Janković - igra odličan tenis, ispala pred dan dva od Azarenke. Mislim da lako dobiva
Sretno tko će pratit bilo koji par
5. dan za redom po jedan par.... i to city za kojeg nikad nebi rekao da će baš tu kiksat
Ista stvar i kod mene.Evo maloprije na jednom listicu pogodio 6/7 a na drugom 7/8 a zadnjih nekoliko dana cak mi je 9 listica zavrsilo na taj nacin.
ako se kladite na nogomet, preporucujem da izbjegavate neke lige. to su engleska i talijanska jer ima mnogo iznenađenja, pa cak i francuska. također je pozeljno izbjegavati lige s istoka europe jer ih manje ljudi prati pa se lakse namjestaju.
kakva zajebancija od strane chelsea!!! Katastrofa
Ma mene je strah uniteda opet bi mi mogli zasrat listic, neznam koji me vrag tjero da ih stavim.
Ma mene je strah uniteda opet bi mi mogli zasrat listic, neznam koji me vrag tjero da ih stavim.
Stavio sam 14 parova ulog:5 a ev.dobitak 83 kn i do sada 12/12 psg je odgoden pa neznam sta sa tim a jos cekam man utd koji u 76 ima 1:1
pa Čelzi je dobio...
to sam pisao još kad je bilo 0-0, gledao sam tekmu pa zato sam i napisao. Neznam šta ste man.utd. večina vas stavljali
pa Čelzi je dobio...
to sam pisao još kad je bilo 0-0, gledao sam tekmu pa zato sam i napisao. Neznam šta ste man.utd. večina vas stavljali
pa jbg ja mislio da će MU dat kantu ovima iz bivše euro lige (ili LP šta su već igraji jesenas)
evo uplatio jedan uživo, tek toliko da malo dodam adrenalina
Jbt cak mi je i monaco uspio okrenut 2-1 u 2-3 i onda me ovi idioti opet shebu. Vise na njih ne igram nista, ako ako ce bit u ovakvoj formi i za mjesec dana olympiacos ide dalje bez po frke.