Šta savjetuješ da promjenim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta savjetuješ da promjenim?
Ne pratim trenutno, ali počni igrat na manje parova. Stavljaj i 1x ili x2 ako je dobar koeficjent.
Igrao si 14 utakmica, zar misliš da niti jedna neće završiti x?
Kakve veze ima što je 14 utakmica, ako je čovjek igrao 3 tiketa??
Uvijek se može desit da promaši, ipak se radi o igri na sreču bez obzira na raspoloživo znanje.
Čovjek je fino rasporedio lističe i to je sve. Dalje sve ovisi o sreči.
Igrao si 14 utakmica, zar misliš da niti jedna neće završiti x?
Kakve veze ima što je 14 utakmica, ako je čovjek igrao 3 tiketa??
Uvijek se može desit da promaši, ipak se radi o igri na sreču bez obzira na raspoloživo znanje.
Čovjek je fino rasporedio lističe i to je sve. Dalje sve ovisi o sreči.
Ja mislim da svatko kroji svoju sreću, e sad valjda je on dobro skrojio haha
bayer leverkusen? jel ima tko kakve info.
lece-juventus 2-0
Juventus je u banani.
Buffon dobio crveni u 12 min.
a lece nije,i to im fali hrpa igrača i svejedno ih gaze
stavit ću na milan,oni će pobijedit
Evo za sada ulozenih 400, dobitak soma. Za Milan 2 i Lazio 1. Sta kazeze
Evo moje prvo javljanje u ovoj temi (temu sam tek otkrio, a podosta se kladim, pa ako nekom mogu pomoć, zašto ne), zasad sam u CRNOM nizu, zadnjih 6 listića u sam promašio po jedan par, stoga danas je kao neko izvlačenje, evo i mojih razmišljanja za danas:
Za sad sam samo ovo smislio (ako bude kakav update, javim):
Bayer Leverkusen - Stuttgart :
Jučerašnjom pobjedom Bayern M je stigao na isti proj bodova kao i Leverkusen, stoga se danas očekuje pobjeda Levekusena!?
Leverkusen u zadnje vrijeme igra odlično, zadnju utakmicu u ligi je pobjedio u gostima 3:0, a i u Ligi UEFA-e je pobjedio u gostima 4:0, oba dvije utakmice je imao solidne protivnike, danas im je protivnik Stuttgart koji zna iznenadit ali mislim da danas nema šanse, iako je protiv Benfice imao neke prilike, dobio je 2 golau u 20 minuta, stoga mislim da ovdje uopće nema razmišljanja, i da napomenem, Stuttgartu fale: Pavel Pogrebnyak, Arthur Boka, Timo Gebhart, Christian Gentner, Johan Audel i Mamadou Bah (svi su igrali u prvom sastavu, a posebno će falit Pogrebnyak, on im je prvi strijelac)
Moja oklada:
1 (pobjeda B. Leverkusen-a) - koef = 1.7 (mislim da je ovo jedan od sigurnijih parova danas, moja ocjena 9/10)
Alternativan oklada:
Više od 2.5 gola (mislim da bi i ovo moglo proć, Leverkusen daje puno golova, a može se desit da i Stuttgart zabije)
Borussia M'Gladbach - Schalke 04 :
Ovo bi netko mogao probat, ako igra za neki manji ulog, Borussia M. je solidna momčad, iako se nalaze na zadnjem mjestu Njemačke lige, imaju pristoje igrače, al trenutno su u lošoj formi, iako u zadnjih par utakmica imaju i neke pobjede, jednostavno nisu napadačka ekipa, nemaju nikog konkretnog da zabije gol, itd, itd, jedna momčad, koja da tak kažem: igra samo da se igra (iako su dobili novog trenera pa se možda nešto i promjeni).
S druge strane, Schalke je u porastu forme, Raul je opet počeo zabijat golove, a i Huntelar je malo podigao formu, dok su Jurado, Farfan i vratar Neuer u odličnoj formi.
Napominjem, obadvije momčadi dolaze u punom sastavu, ali jednostavno, Schalke trenutno ima bolju momčad i u boljoj je formi.
Moja oklada:
2 (pobjeda Schalke-a) - koef = 2.25 (ovaj par je dosta izgledan, moja ocjena je 7/10)
Alternativan oklada:
Manje od 2.5 gola ili da Borussia M. neće dat gol
Evo jučer igrao jedan mali listić ulog 10kn.(Išli na pivo, a meni se nije pilo pa uplatio listić na brzinu)
Igrao na:
ajax, milan, udinese, bayer, villarreal, borussia, barcelona
hehe i onda ja drugima pričam.
ja planiram stavit 50kn na ove, dobitak 160.
eng - fulham -2,5
niz - psv 2,5+
fin - rovaniemi 2,5+
sta mislite?
I Milan i Lazio vode sa po 1:0.
Bit će opet love
a šta si igrao za ovih 400,daj reci parove koje uplatiš i za koliko
a šta si igrao za ovih 400,daj reci parove koje uplatiš i za koliko
Pa napisao je u istom postu, jel ti uopće čitaš, igro je na ta dva para 400 Kn i dobitak je iljadu!?
EDIT: Čestitam kolegi na još jednom dobitku!?
Pa napisao je u istom postu, jel ti uopće čitaš, igro je na ta dva para 400 Kn i dobitak je iljadu!?
EDIT: Čestitam kolegi na još jednom dobitku!?
mislio sam da je već prije na nečemu dobio pa traži mišljenje za ova dva para
svaka ti cast..
sta kazes na ovaj..odigro sam jedan pa cemo vidjeti..
sve je hokej..AHL..
Bridgeport - Manchester 2 @ 1,95
Grand Rapids - Peoria 2 @ 2,45
Providence - Worcester -5,5 @ 1,85
uplata 50kn, dobitak 420kn, hattrick
Stavi parove prije nego odigraš hebemu miša..
Moj današnji, kiksao samo Getafe, Istok će noćas vjerojatno dobiti
Leverkusen-Stuttgart +2,5
Genoa-Roma ODG
Getafe-Santander +2,5
Thun-Young Boys ODG
Zapad-Istok k2
Olympiakos-Maroussi (+21,5) h2
Gent-Standard +2,5
Arkadia-Oberwart k1
dobit 550
Jel igrate sutra LIGU PRAVAKA?
vidikovac sta igras danas/sutra?
Danas sam jedva stigao doci na komp i ovo napisat. Tako da nista. A i nema dobrih parova danas. Cujemo se sutra za Ligu prvaka iako preferiram samo 1. Lige :)
Evo moja dva od jucer
heh ovaj koeficjent od Napoli mi je naj boji.
a znao sam da ce proc napoli...
mali je koeficijent bio pa mi on povecao dobitak za 30kn
samo steta sto taj nije proso...
a znao sam da ce proc napoli...
mali je koeficijent bio pa mi on povecao dobitak za 30kn
samo steta sto taj nije proso...
Bez njega ti ej koeficjent 3.11052 sa njim 3.266046. Tebi je to trideset kuna. Meni je to 8kn.
Bez njega ti ej koeficjent 3.11052 sa njim 3.266046. Tebi je to trideset kuna. Meni je to 8kn.
sad cemo se prepirat oko koeficijenta..sta ima veze..covjek igra kak mu se svidi..