Klađenje

poruka: 809
|
čitano: 287.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Klađenje
stevan94 kaže...
Silence1488 kaže...

Sutra ću složit listić koji i ti Smijeh - dobro ti ide

hehe...ajde recite i meni pa da se i ja obogatimSmijeh

A sa kojih sajtova vi gledate te profi kladionicare tj. sta oni predlazu?

Ja sa ovog trazim informacije koje mi mogu koristit,inace ovdje je najbolje pratiti engleze jer je engleski forum a dosta njih zna sve o svom klubu pa tako da mozes znati ko igra kad kako itd...

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
Klađenje

Ja sada upravo pokusao da odigram onaj tiket koji si mi ti poslao preko neta na sajtu od kladionice williams,i mozes misliti englezi fa cup ima sve utakmice ali kada odem na ono oba tima daju gol nema mi wolweshamptona nigdje?!!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Klađenje

Hehe pa kakva je to kladionica online nikad cuo,imas Bwin i Bet at home te su najbolje po meniSmijeh

16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Hehe pa kakva je to kladionica online nikad cuo,imas Bwin i Bet at home te su najbolje po meniSmijeh

ja sam iz BiH,ovde na svakom koraku Williams :D....Cool

15 godina
neaktivan
Klađenje

Vidim da se slabo nasi bugovci kladeSmijeh

16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Vidim da se slabo nasi bugovci kladeSmijeh

klade se ne bili kupili neki gadget,kao ja na primjerCool...!!

16 godina
neaktivan
Klađenje

Ko je igrao na Barsu prolazi,Barca-Viljareal 1:0....

16 godina
protjeran
Klađenje

Sad ti je 1-1 a carcharodon porto još ni jedan gol nije dao - sve više sumnjam u f+2. Barcu sam igrao više od 2 gola na utakmici pa će bit još 1 gol valjda (do kraja još cca 20 min)

''Everyday above ground is a good day.''
16 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Sad ti je 1-1 a carcharodon porto još ni jedan gol nije dao - sve više sumnjam u f+2. Barcu sam igrao više od 2 gola na utakmici pa će bit još 1 gol valjda (do kraja još cca 20 min)

do kraja je mozda jos nekih 6-7minCoolvaljda ce nko dati gol...

16 godina
neaktivan
Klađenje

zavrsila ti je barca 1-1Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Klađenje

porto vodi 2-0 a barcu nisam uopce igro ako porto zavrsi ja sam dobio 500kn

16 godina
protjeran
Klađenje

Kako te ide ne mogu vjerovat - ja pogodio 9 od 12 parova (za*ebali me židovi, newcastle i barca) šta je skroz dobro i dobit ću nekih 30-40kn Sramim se u odnosu na 250kn uloga. Bit će bolje sutra valjda, moram se vratit na nulu nekako makar to bilo do ljeta

16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

porto vodi 2-0 a barcu nisam uopce igro ako porto zavrsi ja sam dobio 500kn

cestitam ti,prosao si portaNamigiva....!!!

15 godina
neaktivan
Klađenje

Da dobio sam 530kn.

Nego za sutra cu malo hazard listic odigrati evo sljedeci parovi.

Glasgow 2-tu se nema sta reci u sjajnoj su formi i sve osim pobjede rangersa ce biti iznenadenje po meni iako se mnogi nece sloziti sa mnom

Leeds daje gol-a ovo jer je leeds solidna ekipa i jedan od najvecih engleskih klubova,s tim na Utd igra u srijedu sa cityiem jako vazana utakmica pa ce sigurno drugi tim izvesti ferguson

West Ham daje gol-iz razloga sto wenger u kupu uvjek igra s tinejderima, a u srijedu igraju prvenstvenu utakmicu,pa smatram da west ham doma bi trebao povoljan rezultat izvuci.

Real Madrid 2-ovo iz razloga sto ja barcelona kiksala danas pa imaju priliku smanjiti bodovno vodstvo barcelone a i u slucaju da ostale 3 utakmice produ moze se kontra uplatiti

ulog 50kn dobitak 490

Moja preporuka ako ce te igrati ovo sto ja igram nemojte s velikim ulozima je ovo je hazard listic bas ono da probam srecu koja me zadnja dva tjedna ne napusta,sto ne znaci da  sutra nece,strah me West Hama nece im nastupiti dosta prvotimaca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 0:37 (carcharodon).
16 godina
protjeran
Klađenje

Kolko je po tvojoj procjeni taj tvoj listić vjerojatan da će bit dobitan? Jeli ti igraš sistem ili samo kombinirano?

15 godina
neaktivan
Klađenje

Ma nikakve konbinacije iako bi se na to dalo odigrat neznam kolika je vjerovatnost predomislio sam se na West Hama prvo poluvrjeme cu staviti ipak mi je puno 90 minuta gledat tu patnju,jos cu sada malo vidjeti sta na tog arsenala je najbolje odigrat pa ako saznam kakvu informaciju budem ja misljenje pomjenio,ja ih mjenjam iz minute u minutu a sto se ostalih parova tice oni ostaju sigurno.

Ne bi ja na tvom mjestu stavljano na to neke visoke uloge ako bas zelis to odigrat stavi 50 kn ne gubis puno a ako prode dobijes lijepu svotu

"West Ham are without Parker, Franco, Illunga, Hines, Cole, Dyer,Noble and Gabbidon so are short of players themselves"

Ovo me zabrinjava najvise manje se brinem Arsenala,staviti cu West Ham daje gol koef je 1.5

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 0:37 (carcharodon).
16 godina
protjeran
Klađenje

Sad sam spušio nekih 200kn pa neću stavit više od 100 na tu tvoju kombinaciju, ali thanks svejedno

EDIT:

Ali ne mogu vjerovat da na tekmi Barca-Villareal nije bilo više od dva gola a da oni izraelci nisu dobili doma a ta ekipa koja ih je dobila nije ih dobila zadnjih 6 susreta omfg. Za newcastle još razumijem ali ovo...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 0:40 (Silence1488).
15 godina
neaktivan
Klađenje

Pa da i 100 je previse eto kao sto sam reko predomislio sam se na West Ham iako vuce visok koef na pobjedu odigrati cu daje gol

EDIT:

Ma nek se goni sve stavljam keca na West Ham ionako je hazard listic pa kud puklo da puklo,mozda u startu profulam Rangerse tako da nece ova imati utjecajaSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 0:49 (carcharodon).
15 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Sad sam spušio nekih 200kn pa neću stavit više od 100 na tu tvoju kombinaciju, ali thanks svejedno

EDIT:

Ali ne mogu vjerovat da na tekmi Barca-Villareal nije bilo više od dva gola a da oni izraelci nisu dobili doma a ta ekipa koja ih je dobila nije ih dobila zadnjih 6 susreta omfg. Za newcastle još razumijem ali ovo...

Pa rekao sam ti da bjezis od Izraelske lige sad znas za ubuduce,a sto se Barce tice ja sam znao da messi i iniesta nece nastupiti al sam opet racunao na pobjedu sva sreca pa je nisam stavio na listic ,to jer sam u zurbi bio na svu srecu inace bi igro 100%

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 0:52 (carcharodon).
16 godina
neaktivan
Ja ne mogu spavati,pa se javljam sa moba,evo moje kombinacije koju si mi ti rekao glasgow2,real2,almeria1,rec.santander1,west ham-arsenal oba daju gol...
16 godina
protjeran
Klađenje

Očito su sastavi vrlo bitni pa ću ih bolje pazit ubuduće

15 godina
neaktivan
Klađenje

Pa naravno da su bitni igraci oni su najbitniji bez njih je sve banana,nego preporuka za sutra probajte izbjeci Chelseu jer Drogba,Kalu,Essien,Mikel, Bosingwa mozda Anelka nece nastupiti sto od povreda sto zbog odlaska na Africki kup nacija sto ne znaci da nece dobiti ali je koef pre mal da se riskira na tako osakacen tim.

16 godina
neaktivan
Klađenje

Ja sam na onaj moj tiket zaboravio staviti hearts x2.....pa evo sada ga dodajemBelji se

16 godina
neaktivan
Klađenje

Evo moga tiketa:

Celtic-Gl.Rangers 2..................2,85(super tip)

Man Utd-Leeds\gol DA.............2,00(leeds daje gol)

Hibernian-Hearts x2.................1,55

R.Santander-Tenerife 1............2,00

Almeria-Xerez 1.........................1,75

West Ham-Arsenal(d\n) DA........1,70(oba tima daju gol)

Osasuna-Real madrid 2..............1,45

Koeficijent 76.22 Smijeh

16 godina
neaktivan
Klađenje

može mi neko dati linkove di vi pratite sve to ko bude igral ko nebude, i ostale dobre informacije,savjete... tnx

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 11:59 (kc-kb).
16 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

može mi neko dati linkove di vi pratite sve to ko bude igral ko nebude, i ostale dobre informacije,savjete... tnx

carcharodon ti se najbolje razumije u sve to :) On to prati po nekim engleskim forumima,sigurno da Englezi to najbolje znaju jer su ludi za fudbalom.

15 godina
neaktivan
Klađenje

dobar tiket,nego konjina ja spavam do pola 2 nisam Glasgow stigo uplatiti i opet sam morao promjene raditi na listicuMršti se

Odigrano:

Almeria 1

West Ham 1

Real 2

Leeds daje gol

La lakersi 1

ulog 30 kn dobitak 800

Al nema teoretske da ovo prode zato sam i iso sa malim ulogomSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 14:27 (carcharodon).
16 godina
neaktivan
Klađenje

mozda i prodjes,ja sam odigrao dosta slicno,moj tiket je malo visocije gore,sve je napisano,i meni je dobitak 800kn ;)

15 godina
neaktivan
Klađenje

Vidio sam sve je ok e sad ce mo vidjeti kako ce se utakmice odvijati ako ne bude iznenadenja danas mogli bi ljudi opet ubost pinku na kladusiSmijeh

Nego je ko u mogucnosti gledati derbi u glasgowu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 13:59 (carcharodon).
15 godina
neaktivan
Klađenje

Ohrabrujuca vjest za one koi su stavili Leeds daje gol

"Vidic injured in the warm-up for Man Utd. He's replaced by Wes Brown"

nisam vjerovao ovim mutavim britancima kad su rekli da fergi mrzi Leeds pa da ce izvesti najaci tim al kako se cini bili su u pravu rooney i berbatov su u igri sto znaci pobjeda vragova al pitanje je hoce li leeds zabitiSmijeh

Lineups

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 14:17 (carcharodon).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice