Kamo idete na more?

poruka: 170
|
čitano: 37.768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Gdje idete na more?
Skywalker kaže...
the mir kaže...
ribar kaže...
the mir kaže...

Ja sam mislio iči u Opatiju ali sam se predomislijo,

ipak ču si uzet novi procesor.

mislin da je ovo najveca glupost koju san procita na ovon forunu, a konkurencija je, vala bogu, itekako velika

Meni  netreba puno love za Opatiju zato sto imam tako tetku i nemoram plačati smještaj a puotvanje vlakom

bi me izašlo nekih 400-500 kn, a to što bi potrošio za sladoled il tak nešto  to je 200 kn!!!

400+200=600-  http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1060006 + Gorivo

Edit:Al sam i sam zaboravio da sam se kupo na moru i da necu više ove godine u 4 mj - Kopika -is the best!! 

Čak nije ni raspoloživ LOL...

Takav bi si kupio al nemora biti u ve-milu

I`em HARD PRO GAMER!!!
17 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

Rabac se nalazi 5 km od mojeg mjesta pa nasreću netrebam i na ljetovanje misliti...

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 1:39 (leo_819).
17 godina
Gdje idete na more?

Heh, ja se ovu godinu jos nisam okupao, mislim u moru, nekako vrijeme u nas ovdje u Imotskom nikakvo cas kisa, cas vruće, čas, grmi, vele toga u jednom danu.

Inače iđem prema Makarsoj ima plaža na putu, dosta, odem na dan i vratim se, nije daleko, oko 1 h voznje tako da...

I don't care...
17 godina
neaktivan

Ma meni je more 10 min od kuce,lijepe plaze ali se jos nisam okupao. Nemam vremena a i neda mi se jos.

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ove godine nigdje... Ostajem doma na planinskom zraku. Je** ga! Recesija je!  Belji se

Pišonja i Žuga su pamtili dobro
Šta im je te večeri govorio Lepi
"More je provod, more su koke"
"More je izvor života" je li tako Moke

.....On ugleda Mjesec iznad sebe i reče
"Bože, kako neki mogu gore,
A ja i Žuga ni na more"......

Mozda otok Vir, ako uspijem par dana izganjat slobodno....

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
16 godina
protjeran
Gdje idete na more?

Za jedan ili dva dana obidjem ONAKO USPUT Hrvatsko primorje i onda lagano preko Dubrovnika u Crnu Goru desetak dana Kotor,Budva,Bar i sta ti ja znam sta vec a krajnja destinacija mi je Ulcinj to je raj na zemlji 13 km pjescane plaze je ono sto svaki covjek moze pozeliti...Nakon kracek odmora pri povratku kuci onda lagano obidjem skoro pa cijelo Balkansko poluostrvo sta ja znam to mi je nesto bas cista gotiva malo Zagreb malo Beograd,Novi Sad,Skopje bivsi Titograd,Novi Pazar,Sjenicu itd  ali i naravno neke nase domace gradove tipa Zenica,Travnik i Mostar

www.birtija.co.ba
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 3:44 (luxman).
17 godina
neaktivan
Jazz.ba kaže...

ja bih ti preporucio sam jug Hrvatske prekrasan je posebno

Dubrovnik no on je malo skup,,,,,,,,,sve više ljudi dolazi na neretvansko ušće koje je još u izvornom prirodnom sadržaju stoga je tamo prekrasno ja se tu svakodnevno kupam,,,,,,još će tu za godinu dana biti najveća kapokabana u Hrvatskoj ......još je tu maraton lađa ako niste čuli za to pogledajte na www.maraton-ladja.hr.....evo vam dolje malo slika pa pogledajte......

ps.još je bolje uživo:;...

ja sam ti u dubrovniku.ode zivim i radim ali sam iz metkovica i jedva cekam da odem na usce neretve se okupat. bacit picigin na pijesku ajme gusta.

17 godina

Na Murter.

AC Milan
16 godina
Gdje idete na more?

Kako sad stvari stoje...od mora ove godine ništa.Jedino ako me posluži sreća s poslom da se ode,kao prijašnjih godina....

A,to je super...bio prošlo ljeto 23 dana na Brijunima...badava i još donesel lovu doma za par komponentiCool

bubamara...hehehehehe:)))
17 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

u pirovac =)

[url=http://"http://www.mybannermaker.com/link.php?nurl=http%3A%2F%2Fbelisce-gaming.ucoz.com%2F"][img width=400 height=49]http://img3.imageshack.us/img3/8711/mybanner4a32b4bfe5e10.png[/img][
17 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

Idem u Poreč ove godine.

Poreč :D Poreč :D

Btw ima ista ovakva tema, LINK

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 12:50 (Proz0r).
16 godina

Na kilometar od kuce :) U Puli, ili na kamenjaku uglavnom, budem stavio koju sliku.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

Možda skočim negdje u Kvarner sa frendovima preko vikenda, ali to je to, nema se para za dugo ljetovanje :)

Planiram više ići na roštiljade i zezanciju na riječnim plažama u Karlovčkoj županiji (Grdun, Krvavi Mlin, Zadobarje, i okolna "sela" :)

also, the Game.
17 godina
protjeran
Gdje idete na more?

bio već s curom u Medulinu

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

Ja idem na dalek put.

Zivim na Bracu, a more mi je 100 m od kuce xD

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 13:56 (yure32).
17 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

Ja sam išao u Vodice kod šibenika. Bilo super samo sve je  sve 3x skuplje.

17 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

Ja putujem u petak na Vir, al ise vracam odma u nedelju doma...

J**** more, Korana rula... Belji se

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
16 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

već sam bio na viru i to samo 3 dana, jer ne već drugi dan od kad sam došo počela oluja (ako se sjećate, onda je bila po cjeloj hrvatskoj) i u motovunu isto 3 dana na nekom kampu.... a sadću opt ić u kraljevicu isto na kamp...

16 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

Živim u Rovinju pa mi je more udaljeno cca. 5 min jer nisam u gradu vec u predgrađu pa eto Cool

16 godina
Trop kaže...

Ja putujem u petak na Vir, al ise vracam odma u nedelju doma...

J**** more, Korana rula... Belji se

i ja možda na vir budem išo ali prije bih reko u novi vinodolski

michael
16 godina
doxy kaže...

Nije da se hvalis... xD, rade stavi slike Medulina umjesto tvoje cure da ljudi vide nesto lijepo...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
protjeran
Independent kaže...
doxy kaže...

Nije da se hvalis... xD, rade stavi slike Medulina umjesto tvoje cure da ljudi vide nesto lijepo...

Ovo je bilo nisko toliko da se domena zatresla hahaha

Izvinjavam se zbog ovog posta MOR'O SAM...

www.birtija.co.ba
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 2:06 (luxman).
16 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

Ja zivim 5god.na moru,30m od plaze.Inace volim planinski zrak,rijeku i tako to jer nisam rodjen na primorju,vec sjevernije.I dok sam zivio daleko od mora,mastao sam o tome kako bih volio jedan dan da se probudim kraj mora,da zivim kraj mora,gledam valove u rano jutro i tako to.I eto ja vec 5god imam to sto sam mastao.Sta se desava sada,mastam o planinarenju,zelenim livadama,svjezem planinskom zraku,ribolovu na rijeci itd.Ja s posla idem i prolazim kraj mora,tako svaki dan,kazem,e okupat cu se kad se presvucem,i nista,istusiram se doma i ne odem uopce.Mozda se u sezoni okupam 7 ili 8 puta svega.A ljudi toliko ima koji bi zelili ono sto ja pred nosom imam,to more i bar 2metra plaze da legnu,i to gladni da su ne bi marili,samo da se okupaju,djeca posebno koja i ne znaju sto je to more,a htjeli bi znati trceci po plazi,a ne gledajuci na slikama.Onih koji ne mogu izdvojiti vec godinama za samo 2 dana ljetovanja,bolesni kojima bi more pomoglo pri ozdravljenju..,a ja,ja "imam" cijelu plazu na rapolaganju 24h u godini i zaobalizim je.Mislim,stvarno je covjek nezadovoljan i na jedan cudan nacin "proklet" .Od sebe pocinjem prvog.Sramota mi se pozalit na bilo sto u zivotu,nisam bogat,podstanar sam,frizider mi nije od 2metra,imam onaj manji ni on nije pun,ali imam pojest,imam popit,nisam gladan.Zadovoljan sam i sretan.Kraj mene ljudi zive u vilama i cine mi se nesretni vrlo.

Malo sam oduzio..al,doslo mi da ovo napisem.Da nije sreca i zadovoljstvo ni u moru,niti u novcu.Nego u nama cuci.Ali treba nam samar svjesnosti,da bi postali zadovoljni sto smo zdravi,hodamo i radimo.Kad to naucimo cijenit,sve drugo je manje od toga..i more i planine..

Ne moze to bez kabla
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 3:04 (niko_vazan).
16 godina
odjavljen
Gdje idete na more?

Ne idem nigdje na more... Zadnja 2x kada sam bio na moru nisam niti skocio u more. Vecinom sam isao kod prijatelja od Istre do Dubrovnika, tako da mi pare nisu neki 'uvjet'.

Za mene nema bolje uzivancije preko ljeta od gorskog kotara. Tako da cemo tamo, da izbjegnemo kontinentalnu i morsku zegu... Isto tako kod prijatelja u vikendicu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 3:41 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
niko_vazan kaže...

Ja zivim 5god.na moru,30m od plaze.Inace volim planinski zrak,rijeku i tako to jer nisam rodjen na primorju,vec sjevernije.I dok sam zivio daleko od mora,mastao sam o tome kako bih volio jedan dan da se probudim kraj mora,da zivim kraj mora,gledam valove u rano jutro i tako to.I eto ja vec 5god imam to sto sam mastao.Sta se desava sada,mastam o planinarenju,zelenim livadama,svjezem planinskom zraku,ribolovu na rijeci itd.Ja s posla idem i prolazim kraj mora,tako svaki dan,kazem,e okupat cu se kad se presvucem,i nista,istusiram se doma i ne odem uopce.Mozda se u sezoni okupam 7 ili 8 puta svega.A ljudi toliko ima koji bi zelili ono sto ja pred nosom imam,to more i bar 2metra plaze da legnu,i to gladni da su ne bi marili,samo da se okupaju,djeca posebno koja i ne znaju sto je to more,a htjeli bi znati trceci po plazi,a ne gledajuci na slikama.Onih koji ne mogu izdvojiti vec godinama za samo 2 dana ljetovanja,bolesni kojima bi more pomoglo pri ozdravljenju..,a ja,ja "imam" cijelu plazu na rapolaganju 24h u godini i zaobalizim je.Mislim,stvarno je covjek nezadovoljan i na jedan cudan nacin "proklet" .Od sebe pocinjem prvog.Sramota mi se pozalit na bilo sto u zivotu,nisam bogat,podstanar sam,frizider mi nije od 2metra,imam onaj manji ni on nije pun,ali imam pojest,imam popit,nisam gladan.Zadovoljan sam i sretan.Kraj mene ljudi zive u vilama i cine mi se nesretni vrlo.

Malo sam oduzio..al,doslo mi da ovo napisem.Da nije sreca i zadovoljstvo ni u moru,niti u novcu.Nego u nama cuci.Ali treba nam samar svjesnosti,da bi postali zadovoljni sto smo zdravi,hodamo i radimo.Kad to naucimo cijenit,sve drugo je manje od toga..i more i planine..

bravo lave u potpunosti se slazem s tobom.tako je i meni.

17 godina
geek_boy kaže...

sutra na pag:)))))Cool tocnije povljana Smijeh

ja u pon, isto povljana :P

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Gdje idete na more?

Da nebih otvarao sličnu temu postavio bih kontra pitanje:Gdje u Hrvatskoj NE ići na more!!!Recite svima gdje ste se najlošije proveli.Ja ću početi sa primjerom:

Uplatio sam ljetovanje za moju obitelj na otoku Hvaru u Starigradu hotel Arkada.Sve divno i krasno plaže su dobre moraš malo prošetat do boljih ali,uvijek taj ali,u blizini hotela nema nikakve trgovine.Na plaži u daljoj blizini nema sladoleda,nekakvog kioska sa bilo kakvom hranom ili nekakve voćarne.Uzeli smo polupansion kao isvake godine,KAD idemo na more,da bi malo prišparali pa za ručak jedemo nešto onako s nogu.No međutim,niti hotelski kuhari nisu što bi trebali biti.Hrana je bila ili prekuhana ili prepečena ili čak neočišćena(prvi put u životu sam čuo da se lignjuni (ogromni)ne čiste kad se peku).Takođe i pred kraj večere ili doručka(30 min prije kraja) nema niti hrane sami ostanjci,a ako dođete ranije nema mjesta pa morate čekati jer nemate ni jelo kuda nositi.Možda bi bilo toga još ali ne bih baš do kraja zahraćkao...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
odjavljen
Gdje idete na more?

U Pulu idem .

D=mc2, Deinstein
14 godina
protjeran
Gdje idete na more?

U doboj na moru! {#}

Moja cura najbolje kuha (Pogled na Avatar)
17 godina
neaktivan
Idem s dragom tamo gdje njeni imaju kuće...

Šibenik - Lastovo - Dubrovnik...

bit će mi dobro :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice