Otok Vir. :D

ja nejdem nikada sigurno
neda mi se,al nadam se da moji idu :) neka se dobro provedu
Ma imam tamo vikendicu i već mi je pun kufer svega-usranih turista, dosade, nepostojanje ikakve zabave.
Bačvice ;)
Zamislite,zivite na otoku a radite u kuhinji cjeli dan,cjelo ljeto... nevidim mora uopce 
Otok Rab (Suha Punta)
Čist račun duga ljubav!
Ne idem bas cesto na more , ne podnosim vrucinu i morsku vodu zato idem na ramsko jezero. Priroda , nije vruce , voda hladna.
Rogoznica 
Me too 
otok Vir
Posedarje
Jel ko ikad bio tamo na moru ? Jel je dobra voda tamo, prvi puta idem.
Posedarje
Sad će te dalmatinci napasti za ovo voda
more nije voda, tako oni kažu, vodu piješ , a more ne možeš, hehehe
Novalja. Kao i uvijek, već 12 godina zaredom... bar je Zrće, ak niš drugo ;)
Ekipu nagovaram da odemo do mene u Dubrovnik... Ako ne htjednu/mognu, onda idem u Bol na Braču.
Maturalac - do Barcelone.... 
Posedarje
Sad će te dalmatinci napasti za ovo voda
more nije voda, tako oni kažu, vodu piješ , a more ne možeš, hehehe
Ispričavam se svim dalmatincima :P haha :)
Starigrad(Paklenica),Selce
Kuca mi je ravno 5 metara od mora. Nisan se okupa u moru 2 godine :)
ovo ne more razumit niko osin dalmatinaca 
Pucalo me dok sam bija mladji. Sada i nemam nekog gusta, draza mi je klima + kava i ladna cedevita :)
hvar - sućuraj , dida baba dole , otac ima restoran di cu lipo zaradit za novu grafu :D , a sta se tice mora bilo mi napeto dok sam bia mlađi lol , al imam brod pa cu se okupat definitivno xd.
otac ima restoran di cu lipo zaradit za novu grafu
Postujem!
otac ima restoran di cu lipo zaradit za novu grafu
Postujem!
:D , vidiš neki bi rekli da je sramota da me otac plaća što mu radim , a onda bi išli žicat starce sa novi hwardware , ja sam se bar nacrnčio za svoju konfu , bmk , bolje se osjećam i cijenim je više nego da sam je užicao.
Nadam se nigdje. Morska voda me jednostavno zivcira. Odo ja pravac Varazdin i baciti se u Bajer, jezerska voda FTW.
Nadam se nigdje. Morska voda me jednostavno zivcira. Odo ja pravac Varazdin i baciti se u Bajer, jezerska voda FTW.
Pa kaj češ u Varaždinu kupat se u dravi lol'd , još nije počeo špancirfest.
Ma kakva drava
http://www.facebook.com/pages/Aquacity-Vara%C5%BEdin/122793571081667
Ma kakva drava
http://www.facebook.com/pages/Aquacity-Vara%C5%BEdin/122793571081667
Onda se vidimo xD ako nebum išo tu onnda idm u Varaždinske toplice,možda s razzom bumo išli u toplice Sveti Martin na Muri ili Sutinske...
Supetar na Braču. Imam stan tamo.
vjerojatno pag ponovo nakon male stanke od 1 g
Živim u okolici Umaga, al ću opet, vjerojatno, najviše biti kod frenda u bazenu :D
Jel itko dolazi u Umag?
Kupio bazen prošle godine,tako da ga lijepo napunim,stavim jednu ležaljku i cijelo ljeto mi je kao da sam na moru 
Maturalac - do Barcelone.... 
i ja isto
, kad krećete?