Ne znam cemu ovi TD kada sam nastavio sve po propisima na zadnju valanu rijec jesen!?
Jesi, ali P4K1 i ja se ne slažemo da je zbrka, vidi se ko je prvi postao i normalno dalje nastaviš sa igrom...
Ne znam cemu ovi TD kada sam nastavio sve po propisima na zadnju valanu rijec jesen!?
Jesi, ali P4K1 i ja se ne slažemo da je zbrka, vidi se ko je prvi postao i normalno dalje nastaviš sa igrom...
EDIT: dajte kakva je ovo zbrka,ne znam na koju rijec da nastavim?
EDIT 2: enciklopedija
jabuka
nidje veze ba....XD
jabuka
kaladont....
ispocetka:
igra
PRAVILA : na 2 strane ne smiju biti 2 jednake rijeci ...
Na prošloj strani je bila riječ kaladont.
PRAVILA : na 2 strane ne smiju biti 2 jednake rijeci ...
Na prošloj strani je bila riječ kaladont.
Ali CILj ove plemenite igre je da neko kaze rijec kaladont,pa po tome je i dobila naziv.
Ne vidim gdje je tu problem ;)
A sto se pravila tice,ona su tu da se krse 
Hahah,salim se za ovo zadnje ;)
Cilj ove igre je da se reče neka riječ poslije koje nemožeš nastavit nijednu drugu! Npr. cement, element, pepermint, ornament, argument....
jabuka
kaladont....
ispocetka:
igra
Zašto loky filozofiraš ajmo dalje sa igrom taman sam se ufuro. Nemojte još da lockaju temu
rakun
Cilj ove igre je da se reče neka riječ poslije koje nemožeš nastavit nijednu drugu! Npr. cement, element, pepermint, ornament, argument....
lol 
a ja sam oduvijek zelio da kazem kaladont,misleci da sam pobjednik
jabuka
kaladont....
ispocetka:
igra
Zašto loky filozofiraš ajmo dalje sa igrom taman sam se ufuro. Nemojte još da lockaju temu
rakun
Nisam loky, ne filozofiram nego poštujem pravila, i neće lockat temu. Unutrašnjost
strah
Ahejci (narod u staroj grčkoj)
cisterna
Natrij
cisterna
nafta
ijekavac-dijalekt sry na duplom zeznoo sam sada zanemarite onaj moj prošli post sry
Acetilen
TaVA
Acetilen
engleska
TaVA
wtf?
Karamel
Karamel
ElemeNT
NTLDR
NTLDR
DriNA
NaranČA
OMG nemojte mi reć da ćete od NTLDR nastavit dalje... 
nova rijec:
stranica
Carica
Carica
CariNA
Carica
CariNA
naše
šematiKA