Kaladont :)

poruka: 29.909
|
čitano: 3.003.670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Kaladont :)
fer-de-lance kaže...

ekvivaleNT

Nova riječ:zmiJA

(nice Dr. Who referenca + valjana riječ = killer combo. A kaj se tiče telekinetičkih  ruku, samo prepusti mašti na volju; muškarci imaju mogućnost mentalne kontrole, i najlljepše  je kad umom utječem na dogadaje...)

JalOV

( ne mogu vjerovat da si primjetio kap Doktora u prošloj riječi  Za mentalnu kontrolu moraš imati jako bujnu maštu, al sudeći po ludostima koje tu nabaljezgaš ti vjerojatno imaš cijeli s&m zabavni park u glavi) 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

JalOV

( ne mogu vjerovat da si primjetio kap Doktora u prošloj riječi  Za mentalnu kontrolu moraš imati jako bujnu maštu, al sudeći po ludostima koje tu nabaljezgaš ti vjerojatno imaš cijeli s&m zabavni park u glavi) 

ovarIJ

(Dr.who, naravno, bio sam fan...A ovo dalje ne želim komentirat, nisam znao da imaš tak loše mišljenje o meni....(crying in corner:( ) )

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan

ijedNA

(loše? nisam rekla da je perverzna...ups pardon bujna mašta nešto loše) 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

ijedNA

(loše? nisam rekla da je perverzna...ups pardon bujna mašta nešto loše) 

nakovANJ

(nemam ja "bujnu" maštu, više uživam u lucidnim snovima...Ovak sam inače teži trut i mrtvo puhalo)

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

nakovANJ

(nemam ja "bujnu" maštu, više uživam u lucidnim snovima...Ovak sam inače teži trut i mrtvo puhalo)

men se čini da nema riječi na anj...osim ako ne priznajemo anjaliza tak da daj novu riječ 

(čisto sumnjam da si mrtvo puhalo)

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

nakovANJ

men se čini da nema riječi na anj...osim ako ne priznajemo anjaliza tak da daj novu riječ 

(čisto sumnjam da si mrtvo puhalo)

Vidiš, sad ni ja nisam ziher.

Jel se priznaju imena (npr. Anja).

Poll:

0 da,imena
    2 ne,ni slučajno
    1 kaj?
    1 miss Hawaian tropic
    Kruha i igala...
    12 godina
    neaktivan

Piše ti na prvoj stranici da se ne priznaju imena.

9 godina
    neaktivan

Onda nova riječka od mrtvopuhala: elipSA

Kruha i igala...
    12 godina
    neaktivan

sastAV

9 godina
    neaktivan
    ddarknessfairyy kaže...

sastAV

avaNS

Nova riječ: ektoplazMA

Kruha i igala...
    12 godina
    neaktivan

mamuZE

16 godina

zebRA

011000110010.
    9 godina
    neaktivan
    michael kaže...

zebRA

razvijatELJ

Nova riječ: istina

Kruha i igala...
    12 godina
    neaktivan

napaST

(btw el nije tebi već vrijeme da se počneš pripremat za noć pijančevanja i fatanja suprotnog spola?)

9 godina
    neaktivan
    ddarknessfairyy kaže...

napaST

(btw el nije tebi već vrijeme da se počneš pripremat za noć pijančevanja i fatanja suprotnog spola?)

strpljeNJE

(naravno da ne, one uvijek fataju mene, a ne ja njih . P.S. a kaj se ti ne spremaš na noć pijančevanja i fatanja suprotnog spola?)

Kruha i igala...
    12 godina
    neaktivan

NježnoST

(uf ja već spremna, krevet pospremljen, pidžama pripremljena. Još samo izvadim kolače iz frižidera i tulum može početi)

9 godina
    neaktivan
    ddarknessfairyy kaže...

NježnoST

(uf ja već spremna, krevet pospremljen, pidžama pripremljena. Još samo izvadim kolače iz frižidera i tulum može početi)

stijEG

(najrađe bih i ja tak, nemam uopće volje kod ove glupače ić....)

Kruha i igala...
    12 godina
    neaktivan

egzaktAN

(izgleda da stvarno starimo kad nam nova godina postaje tlaka a ne zabava. Al ak ništa drugo bar ćeš imat tamo dovoljne količine alkohola.)

9 godina
    neaktivan
    ddarknessfairyy kaže...

egzaktAN

(izgleda da stvarno starimo kad nam nova godina postaje tlaka a ne zabava. Al ak ništa drugo bar ćeš imat tamo dovoljne količine alkohola.)

aneKS 

(imam i doma dosta cuge, a za ovaj prvi dio se slažem, godine....)

Kruha i igala...
    12 godina
    neaktivan

ksenofOB

9 godina
    neaktivan
    ddarknessfairyy kaže...

ksenofOB

objeKT

Nova riječ: trakaviCA

Kruha i igala...
    16 godina
    fer-de-lance kaže...
    ddarknessfairyy kaže...

ksenofOB

objeKT

Nova riječ: trakaviCA

carinIK

(sretna nova godina i puno pobjeda u kaladontu)

011000110010.
    9 godina
    neaktivan
    michael kaže...

carinIK

(sretna nova godina i puno pobjeda u kaladontu)

ikoME

(hvala, također i tebi i tvojima sretna nova godina i dobra kob u kaladontu (ne bih se previše nadao na tvom mjestu ).

P.S., ispisali smo povijest, ja sam zatvorio prošlu godinu, a ti otvorio ovu )

Kruha i igala...
    10 godina
    neaktivan

menadžmeNT

nova riječ: epilepsiJA

artuditu
    16 godina

jabučiCA

(jednom će naši pra-pra-praunuci pričat kako su njihovi pra-pra-pradjedovi činili velike stvari, a sto se tice pobjeda, uglavnom pišem riječi koje mi prve padnu na pamet, a igram da skrenem um sa zadataka s faksa i knjiga)

011000110010.
    9 godina
    neaktivan
    michael kaže...

jabučiCA

(jednom će naši pra-pra-praunuci pričat kako su njihovi pra-pra-pradjedovi činili velike stvari, a sto se tice pobjeda, uglavnom pišem riječi koje mi prve padnu na pamet, a igram da skrenem um sa zadataka s faksa i knjiga)

careVO

(ah, ti studentski dani , kad se samo sjetim.... Slažem se, kaladont  je idealan za skretanje toka misli).

Kruha i igala...
    Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2017 20:06 (fer-de-lance).
    16 godina
    fer-de-lance kaže...
    michael kaže...

jabučiCA

careVO

(ah, ti studentski dani , kad se samo sjetim.... Slažem, se kaladont  je idealan za skretanje toka misli).

vodovOD

(ma studentski su dani vrhunski pogotovo kad studiraš nešto što voliš kao ja IT, pogotovo vani di je studiski program koju razinu iznad raših)

011000110010.
    10 godina
    neaktivan

odlikAŠ

artuditu
    12 godina
    neaktivan

ašOV

9 godina
    neaktivan
    ddarknessfairyy kaže...

ašOV

ovrHA

Kruha i igala...
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice