šaNK
Nova riječ: orgazAM
(Kaj bolje da ne komentiraš?)
AmplituDA
(iskreno pojma nemam tablete mi mozak pojele)
šaNK
AmplituDA
šaNK
AmplituDA
dabAR
(neke gadne, ili? Nisu valjda antidepresivi?)
Kruha i igala...
dabAR
ArtiKL
(jok, bar ne trenutno. Analgetici, pas mislio da je moja ruka kobasica pa gricnuo
)
dabAR
ArtiKL
(jok, bar ne trenutno. Analgetici, pas mislio da je moja ruka kobasica pa gricnuo
)
klasIK
(ja sam još u banani od onda, nisam ti objasnio onda, umro mi je čuko, točno na Božić :(. Izgubio sam više od 5kila od tad, još uvijek osjećam da će mi srce stati...)
Kruha i igala...
klasIK
(ja sam još u banani od onda, nisam ti objasnio onda, umro mi je čuko, točno na Božić :(. Izgubio sam više od 5kila od tad, još uvijek osjećam da će mi srce stati...)
IkRA
(ajoj, žao mi je
znam kako je to grozno. Ja sam mislila da si se ubio od alkohola pa se oporavljaš od lude noći)
klasIK
IkRA
(ajoj, žao mi je
znam kako je to grozno. Ja sam mislila da si se ubio od alkohola pa se oporavljaš od lude noći)
radoST
(naravno da ne, alkohol i žene me više ne mogu savladati :), i hvala na suosjećanju)
Kruha i igala...
radoST
(naravno da ne, alkohol i žene me više ne mogu savladati :), i hvala na suosjećanju)
stonoGA
(Hehe baždaren na 3+ promila
i nema na čemu, ako trebaš nekoga da se izjadaš slobodno se javi.)
radoST
stonoGA
(Hehe baždaren na 3+ promila
i nema na čemu, ako trebaš nekoga da se izjadaš slobodno se javi.)
galIJ
(hvala, ali ne treba, jak sam ja psihički, pitaj kolegicu, ak je uspjela pročitat moju čitabu prije neg su ju modovi obrisali:) )
Kruha i igala...
galIJ
(hvala, ali ne treba, jak sam ja psihički, pitaj kolegicu, ak je uspjela pročitat moju čitabu prije neg su ju modovi obrisali:) )
ijedAN
(misliš kolegu
mi ne komuniciramo)
galIJ
ijedAN
(misliš kolegu
mi ne komuniciramo)
antropofobiJA
(hehehe, svejedno, rupa je rupa :), postala je ekstra retardirana ovih dana, moramo joj nariktat nekog jebača tam na Prisavlju..., bar nas ne bude više tlačila...)
Kruha i igala...
galIJ
ijedAN
(misliš kolegu
mi ne komuniciramo)
anAL
jakNA
(Stvrarno neki ljudi moraju preslozit prioritete u zivotu i ipak je Kaladont nije nesot nebitno)
anAL
jakNA
(Stvrarno neki ljudi moraju preslozit prioritete u zivotu i ipak je Kaladont nije nesot nebitno)
nabOJ
galIJ
ijedAN
(misliš kolegu
mi ne komuniciramo)
anAL
jakNA
narukviCA
(dobro došao u klub jadnika, tj.dobro nam se vratio:) )
Kruha i igala...
anAL
jakNA
nabOJ
ojačaNJE
(zovem frenda iz Jaske kaj je tam u produkciji da ju prasne,ak još tam dela:) )
Kruha i igala...
ojačaNJE
NjegovateljiCA da ne moram izmišljat novu riječ
( zar toliko mrziš tog frenda?)
ojačaNJE
NjegovateljiCA da ne moram izmišljat novu riječ
cakliNA
(sto klub jadnika, je se super zabavljam...koga ce to tko prasnut?)
cakliNA
(sto klub jadnika, je se super zabavljam...koga ce to tko prasnut?)
nagloST
(ne mrzim ga, on baš voli ove kaj glumataju
, vidjet ćeš kak se ona bude promijenila kad prvi puta zaopći
, P.S. michael, tražimo jebača za Arendelle, ekstra je nadrkana ovih dana...)
.
stotiNU
(od kud je doticna? Ja sam daleko od hr ali znam jako puno mladica u ranim 20 diljem lijepe nase koji mi duguju po koju uslugu
)
stotiNU
(od kud je doticna? Ja sam daleko od hr ali znam jako puno mladica u ranim 20 diljem lijepe nase koji mi duguju po koju uslugu
)
nutrijeNT
nova riječ: patKA
(iz Zagreba, HRT, Prisavlje 3, ne znamo gdje točno živi, inače bi ju ja već odavno obradio
(naravno, šalim se, imam samopoštovanja) )
stotiNU
)
nutrijeNT
nova riječ: patKA
(iz Zagreba, HRT, Prisavlje 3, ne znamo gdje točno živi, inače bi ju ja već odavno obradio
(naravno, šalim se, imam samopoštovanja) )
kaladoNT
nova: kopriVE
(iskreno znam decka koji bi to odradio jer on nema samopostovanja, a i mislim da zivi cak jako blizu...gledam malo kartu i znam da je izmedu vukovarske i save, ali nije bas malo podrucje pa nisam siguran)
kaladoNT
(iskreno znam decka koji bi to odradio jer on nema samopostovanja, a i mislim da zivi cak jako blizu...gledam malo kartu i znam da je izmedu vukovarske i save, ali nije bas malo podrucje pa nisam siguran)
ventilaciJA
(to je sve u krugu gdje pljuneš s mjesta, cca. 500-1000m zračne linije, naputi ga na Mašu na HRT-u, i nek snima
)
kaladoNT
ventilaciJA
(to je sve u krugu gdje pljuneš s mjesta, cca. 500-1000m zračne linije, naputi ga na Mašu na HRT-u, i nek snima
)
jajnIK
(to neka poznata gospođica u svom kvartu?)
jajnIK
(to neka poznata gospođica u svom kvartu?)
ikoNA
(personaficira se tim imenom, nitko ne zna jel ta, premda ima još tragova, npr. i na blogu se tak doživljava, a popis radnika HRT-a ju ne spominje jer imaju samo popis urednika, a na FFZG-u gdje je studirala ima previše Maša; a jedino kaj je unikatno rekla o sebi da je rodom iz Konjščine)
011000110010.
iteraciJA
(nije bitno, ionak sam joj napisao da ode dat pregledat štitnjaču, pa ako je poslušala savjet, nakon kaj terapija prođe, ak ne bude posegnula za paštetom i njemačkim ovčarom, budemo joj poslali tvog frenda
)
011000110010.
evaporaciJA
(ja sam kao mali htio biti Arandellin muž
)
011000110010.
daliJA
(
upravo to....
)