mozete li mi reci kako da udem u BIOS.. ja prije bootscreena stisnem delete i otvori mi se nes gdje pise.. safe mod (i jos nes)
pa opet safe mod i jos nes pa opet safe mod pa jos nes i ima jos start computer normally kako da uđem u bios
mozete li mi reci kako da udem u BIOS.. ja prije bootscreena stisnem delete i otvori mi se nes gdje pise.. safe mod (i jos nes)
pa opet safe mod i jos nes pa opet safe mod pa jos nes i ima jos start computer normally kako da uđem u bios
možda su ti se na neki "način pomiješale tipke" zato što se do safe moda dolazi tipkom F8. Probaj kod startanja pc-a pritisnut F8 pa ti možda otvori BIOS setup.
KOd mene je bios na F12 na VmWareu je F2,ovisno koju matičnu ploču imaš
Koju imaš matičnu? Pročitaj si u manualu od matične ploče!
jel ima neki program di mi pisu djelovi kompa koji su.. jel ja sam sve papire pogubio
jel ima neki program di mi pisu djelovi kompa koji su.. jel ja sam sve papire pogubio
everest
jos neki a da je besplatan
delete
Naziv matične ploče mi je ASRock P4V88+
Probaj sa F1, delete, F12, F5 nešto od toga mora bit :D
Probaj kad restartujes racunalo sistun F7 i F8 zajedno ili delete kad restartujes racunalo onda ti mora uc ako nece onda neznam sta je, mozda si nest zeznuo u postavkama
sta je to
stisnio sam F ovo F ono i nece
Kaže ovako za tvoju MBO:
Please press <F2> during
the Power-On-Self-Test (POST) to enter the BIOS SETUP UTILITY, otherwise, POST
will continue with its test routines.
If you wish to enter the BIOS SETUP UTILITY after POST, restart the system by
pressing <Ctl> + <Alt> + <Delete>, or by pressing
Znači F2!!!!!!!
http://209.85.129.132/search?q=cache:Ood83s6ZNTEJ:ftp://europe.asrock.com/manual/P4V88%2B.pdf+ASRock+P4V88%2B+how+t+oenter+bios&cd=1&hl=hr&ct=clnk&gl=hr&client=firefox-a