Kako planirate provest ljeto

poruka: 64
|
čitano: 9.201
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

šta bi radio nego da visim po cijele dane po kompu ko uvijek.. ugl... malo se okupat na moru...ič na bazene u daruvar.... igrat nogomet... :) ništa posebno

=)
17 godina
Re: Kako planirate provest ljeto

do sredine sedmog mjeseca riješit na faksu što se riješiti dade, imat ~2 tjedna slobodno od posla za otić na more i onda opet učenje za faks i rad rad rad!!

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan

Pripremanje za drzavnu maturu, ljetovanje s curom na moru, YouTube i tipkanje po BOL-u{#}

14 godina

rijesavat cu ovih miljon ispita koji ce mi ostat ako bog da...ako ne dotad cu vec odustat od faksa...radit trenirat i kupat se ko vecina dalmatinaca koja kad izade na balkon moze usput i pisat u more...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina

ja cu se potrudit zbarit sto vise trebi... :)

15 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Planiram skinuti nevinost "drugarici".. {#}

sve su one mirne i povučene dok su obučene {#}

0_o
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

Znam sta imas, kolika je sansa da umres?

Koliko gore zvuci od Kolika je sansa da ostanes ziv.

On topic:

Doci ce raspust, i onda cu cekati onaj dan da ponovo odem u skolu da uzmem ocjene, od tada se ne ide vise u skolu i od tada pocinje pravi raspust.

Nastimati cu alarm na 9 sati i dolaziti na forum svaki dan. I biti na njemu cijeli dan. Onda ce doci vrijeme da idem na more, sto mrzim, jer je glupo, jer je slano, jer ljudi pisaju odmah pored mene, jer se tata upali i prica o sexu i zenama.

Igrati cu Portal i ako nabavim Mirrors Edge i njega. Jer su to ne pucacke igre. Preci cu Machinarium u potpunom miru kad budem sam u kuci.

Svirati cu gitaru i planirati da idem u ribu, jer zar nije bolji onaj osjecaj da si trebao, a nisi nego onaj da jesi?

Tata ce me ponekad izbaciti iz kuce, zajedno sa tenama i reci druzi se. Tad cu otici u grad, naci skolske prijatelje, i pretvarati se da uzivam.

Ici cemo u Sarajevo, iako ja necu zeljeti ici, i onda se naravno ponasati u skladu s tim cijeli put, tata ce me povesti. I izbaciti iz auta 8-10km do kuce, zakljucati kucu, otkljucati radnju da mogu spavati. Inace, radnja je mala sobica odmah do nase kuce, ima i mali WC.

Svaki put kad budem radio bilo sta, tata ce reci,  zar si jos na tom nivou, napreduj, a kolege iz teme o gitarama ce vam reci kako ja sviram, ali nista ne vrijedi.

Morat cu pricati s familijom za svakim doruckom, ruckom i vecerom, jer to uvijek radimo zajedno. Kad tata dodje.

Doci ce mi rodjaci iz Brckog, koji misle da ih volimo. Mrzimo ih! Doci ce i pokoji drugi gost, ali rijetko.

Zvuci zabavno, mozda me i auto udari.

Ako prodjem 4-com, u sobi mi ostaje krevet, stol i knjige, i tepih. Tata ce mi kupiti tene od 15KM i odjecu do 20KM (da, i to su mu prijetnje), morati cu nabaviti budilicu jer necu vise imati mobitela. Mozda me cak i preseli u radnju koja uvijek smrdi na kiseli kupus.

Necu ici na more, ali to je jedna od prednosti.

Zanimljivo, stvarno nešto neobično i nesvakidašnje

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 20:58 (cuspajz).
16 godina
neaktivan

Sigurno ne planiram provest cijelo ljeto pred kompom kao prošlo (kajem se, u prosjeku 60 h COD-a po tjednu)..

Planiram (ako ne padnem neki predmet):

- Pogledat pokoju sezonu serije How I met your mother

- Gledati neke je*ačke filmove s frendovima (American Pie..)

- Ić' na more u Makarsku i Umag na desetak dana

- Za*ebavat se s frendovima u rodnom gradu iz kojeg sam se preselio, igrat košarku, nogomet, ganjat pi*ke..

- Ić' na rijeku kupat se s frendovima

- Ako kupim do kraja škole HD5850 planiram preći par novih naslova na full detaljima što nisam odavno {#}

- Nać neki sezonski posao

Ako padnem neki predmet planiram radit sve ovo gore + sjedit cca sat vremena po danu u sobi gledajući kroz prozor (praveći se da učim {#}

† In principio erat verbum, et verbum erat apud Deum, et Deus erat verbum † Blaženi oni koji ne vidješe, a vjeruju † Svoje voli, a tuđe poštuj
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 21:04 (Fićo_CoD 5).
15 godina
ph3nom_gamer kaže...
ulinsky kaže...

Planiram skinuti nevinost "drugarici".. {#}

sve su one mirne i povučene dok su obučene {#}

Ili fina fina pa Severina :D

ot, sve sto nema veze sa skolom :D

http://vukajlija.com/
17 godina
neaktivan

http://www.last.fm/festival/1859530+Terraneo+Festival

Ostalo ću planirati u hodu...

Također in spe za pronalaskom sezonskog posla...

Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom
16 godina
neaktivan

Kupit' grafičku, visit' na kompu i konzolama, more, roštilj. {#}

17 godina
odjavljen

Komp,navečer vani,možda skrpam neki posao kod stare kao i prošle godine...za more se već odavno nema para...

17 godina
neaktivan

U Madrid na (čini mi se) 13 dana, na svjetski susret mladih. :)

To je za ono što znam da je sigurno, a vidjet ćemo što će još uskočit, ima još do ljeta. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
14 godina
Mentalist kaže...

Savjetujem ti da napišeš neki dnevnik kao Adrian Mole. Ja i ti smo jako slični po načinu života i razmišljanju, samo što sam ja povučeniji i ne pričam sve po internetu. Također nisam bahat kao ti.

btw. Ako napišeš bilo kakvu knjigu, sigurno ću je kupiti.

O tempora, o mores !
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 22:16 (Keops).
17 godina
Mentalist kaže...

Optimističan i vedar kao i uvijek   {#}

Living in a world of dreams...
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 22:14 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

Ja se samo nadam da necu nista pasti, jer cu onda s`ebati citavi ljeto.

Inace, ako prodem sve kako treba, malo u Norvesku, Njemacku, Italju, Hrvatsku, svuda po malo {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina

na hvaru zarađivajući za gtx670-ku kad dođu :D , a mislim da ce past i 360mm radijator , cpu blok , 2 cijevi i pumpa :D

15 godina
odjavljen

Baš čitam taj Dnevnik Adriana Molea i meni je knjiga teško smeće. Preferiram SF i znastvene knjige o fizici, kemiji, matematici, računalima... U to knjizi taj lik cijelo vrijme se nešto jada i dere na roditelje... -.-' Tak da i mentalni napiše knjigu kupil bi ju samo zato jer je od tebe. Divljaka i ninja trolera s BOL-a.

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 22:22 (bobica257).
16 godina
neaktivan

Prijepodne: uglavnom MTB treninzi, te pokoji cestovni

Posljepodne: na more, na ribe (pecanje), kupanje, guštanje, odmaranje kvadricepsa {#}

Navečer: Pa malo vani s ekipom, na ribe i tako to, probati se vratit u neko dogledno vrijeme doma, da budem odmoran za novo prijepodne {#}

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 22:25 (Oly_E3).
16 godina
neaktivan

- pozvat frendicu na pivu , dugo se nismo vidjeli ... nije sve išlo kak sam planirao {#} , možda opet počnem trenirat savate box.

EDIT - skoro sam zaboravio špancirfest u Varaždinu yeeahhh {#}

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 22:39 (nixXxa).
16 godina
neaktivan

Pa Bodybuilding,Powerlifting ako se dosučem teretane,gaming naravno,biciklizam,plivanje i sviranje gitare.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
14 godina
I.Kk kaže...

Pa Bodybuilding,Powerlifting ako se dosučem teretane,gaming naravno,biciklizam,plivanje i sviranje gitare.

radije hebi stagod...za to imas vrimena zimi kad su zene obucene {#}

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
I.Kk kaže...

Radim to sve jer me čini sretnim,za žene uvjek imam vremena.{#} I dođe dobro kad imaš ručetine.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
14 godina
I.Kk kaže...
zoharbizo kaže...
I.Kk kaže...

Radim to sve jer me čini sretnim,za žene uvjek imam vremena.{#} I dođe dobro kad imaš ručetine.

nije da neznam...zimi mi je mozak okupiran formom a liti zenama {#}

15 godina
neaktivan

Ja se nadam poslu i zgodnim ženskama da nešt pohebem a prvo se moram dog s kojom iz fb-a da me grije večeras a ako ne izabrat ču koju sa slike a vama ostatak jel važi{#}!

Zoharbizo tak i ja podivljam preko ljeta ko neka životinja{#}a i prednost jer se skidaju u minice i kupaće kostima{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 22:54 (dragec0).
14 godina
dragec0 kaže...

Ja se nadam poslu i zgodnim ženskama da nešt pohebem a prvo se moram dog s kojom iz fb-a da me grije večeras a ako ne izabrat ču koju sa slike a vama ostatak jel važi{#}!

Zoharbizo tak i ja podivljam preko ljeta ko neka životinja{#}a i prednost jer se skidaju u minice i kupaće kostima{#}

stas..nemogu ih samo gledat tako gole XD moran i nesto poduzet {#}

15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
dragec0 kaže...

Hhaahahaah samo se čuvaj ako koju uhvatiš zgodnu a ono te za ramenom zatitra netko a ti se okreneš ono ovo na slici hahahahah

14 godina
dragec0 kaže...
zoharbizo kaže...
dragec0 kaže...

Hhaahahaah samo se čuvaj ako koju uhvatiš zgodnu a ono te za ramenom zatitra netko a ti se okreneš ono ovo na slici hahahahah

takve srecen u ringu cili zivot ;) i mogu ti rec da ih je malo sta su sposobni :D

15 godina
neaktivan

Bogami ja sam samo jedamput se susreo i to u disku mi kolega na vrijeme rekao bjež od nje dečko zaštitar krupni ti je tamo-srećom kad sam otišo od nje taman on došo uffffff koje olakšanje!!

14 godina
dragec0 kaže...

Bogami ja sam samo jedamput se susreo i to u disku mi kolega na vrijeme rekao bjež od nje dečko zaštitar krupni ti je tamo-srećom kad sam otišo od nje taman on došo uffffff koje olakšanje!!

nista to..ako mi se svida i ja njoj dzaba joj da joj je decko neznam ko...prvo sve na lipo a ako je neki kremenko sta se voli tuc uspavas ga i malu uzmes sebi XD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice