psina, imaš li još tu prvu poruku u kojoj nema cijene o SMS-u... ako mi je pošalješ mogu vidjeti šta se može uraditi...
ah kao da ni neznate uvijek če velike tvrtke vršiti monopol nad manjim a ne samo to nego i krast svoje korisnike
meni su svako malo slali sms za taj CLIO ve sam poludiio imam više poruka od njih negio od prijatelja
ali zato je najbolje uzeti PARADAJZ(tomato)
dakle, VARAJU, PLJACKAJU I LAZU!
zasto to mislim? pa izmedu ostalog zato sto je jedan veliki American Express na svojoj nagradnoj igri "nudio" samo jedan automobil, a vipovci nude 60? ma dajte...
jel ima gdje za download-at ili vidjet "uvjete nagradne igre" i dal je to ovjereno na nekom sudu ili kod javnog biljeznika?
dakle, VARAJU, PLJACKAJU I LAZU!
zasto to mislim? pa izmedu ostalog zato sto je jedan veliki American Express na svojoj nagradnoj igri "nudio" samo jedan automobil, a vipovci nude 60? ma dajte...
jel ima gdje za download-at ili vidjet "uvjete nagradne igre" i dal je to ovjereno na nekom sudu ili kod javnog biljeznika?
Nek od preko 2 milijuna korisnika pošalje njih 100 000 jednu poruku na dan, to je već 600 000kn, odnosno 6 auta su već odplatili... A sigurno ljudi šalju i višestruko više...
Nek od preko 2 milijuna korisnika pošalje njih 100 000 jednu poruku na dan, to je već 600 000kn, odnosno 6 auta su već odplatili... A sigurno ljudi šalju i višestruko više...
ali ako sam u krivu da svaki dan 100,000 pošalje jednu poruku cijena se penje preko 300 milijuna kuna e tek onda vjerujem da daju aute
'Sad znam zašto ti se kompanija zove Microsoft.
psina, imaš li još tu prvu poruku u kojoj nema cijene o SMS-u... ako mi je pošalješ mogu vidjeti šta se može uraditi...
A kao šlag na kraju jasno je da će dobar dio pobjednika doći do tih nagrada ovakvom ili onakvom vezom. Jer na kraju krajeva, sve se može namjestiti.
Osobno mi je jedna osoba nakon što sam odigrao jednu nagradnu igru tog tipa rekla, citiram ''Pa zašto nisi rekao da tu igru igraš, mogli bi složit da dobiješ.''
Doduše, tu nije bila velika nagrada kao auto, ali nagrada je nagrada.
Mislim da se svaki iole razuman korisnik ogradi od tih igara i ne igra. Jednostavno zato što je dosta toga čista muljaža i čistokrvno izvlačenje love iz džepa malog čovjeka.
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
SVE ZBOG VAS kažu u VIPu, da SVE ZBOG VAŠIH NOVACA pa i klasična prevara i pljačka!
Mogu oni reći da će podijeliti i 100 auta kad nema nikakvog dokaza, a i ako su ih stvarno podijeili sigurno ih nisu dobili oni koji ih trebaju, već on kojima su namjenjeni.
toliko o njima, necu vise imat posla s njima, moze T-mobile biti ne znam kakav ali nije toliko jadan kao vip...
nadam se da ce vip izgubit sve tuzbe, vec ih je desetak pokrenutno samo radi ove "nagradne igre"...
sve relevantne informacije imate ovdje pa malo bolje proučite temu...uostalom nitko vas ne tjera da igrate...
Danas 29.02.2008 godine nagradna igra prekinuta na okolnosti iz članka.14 Pravila nagradne igre. Dragi moji, vrijeme je da krenemo u zajedničku akciju ;)
Pa di ti živiš, vip, simpa i ostali operateri kradu di god stignu, to je naša država...
I sad će od 3.3 uvest 0,25kn za uspotavu poziva na 0kn broj, gamad
Svi pljačkaju, i ti bi da radiš u VIP-u....hehe
VIP je kralj u prijevarama. Najbolja do sad mi je ovo mobiteli za 1kn. U ugovorima i svemu nema nikakvih loših stvari ali nema napisana jedna stvar a to je da vip ne mora ostaviti iste cjene pretplate. Nakon par mj kad ste kupili mob za 1kn imat ce te poskupljenu pretplatu i platit će te gro....
A ti ga bubnes i ostanes ziv!
Kako tebi VIP moze promijenit pretplatu ako ti sam ju nisi promjenio?
Da ti je VIP sam promijenio pretplatu bez tvog znanja i pristanka, lijepo ih tuzi i uzmi im milijune, frajeru.
Druga je stvar sto su ljudi ovce i htjeli bi mobitel za kunu pa potpisuju ugovore i vezu se 2 godine.. I onda ne koriste pretplatu vec samo placaju fiksni dio i placu kak ih je VIP prevario i kako su u tih 2 godine dobrano pretplatili mobitel..
Moje misljenje je da je pretplata isplativa ako se trosi +80 (100)kn mjesecno svaki mjesec i ako se vec uzima mobitel, neka se uzima na godinu dana,ali kad ovcama ljepse zvuci mobitel za kunu nego mobitel za 191 kunu i spremni su bit vezani godinu dana duze zbog 190 kuna, neka im je..
Ja fino imam 2 pretplate, vezem se godinu po godinu, 2x godisnje novi aparat po jeftinijoj cijeni i nikada nikakvih problema sa VIP-ovom pretplatom niti racunima (ajde, jedina zamjerka je data, odnosno sto kad se i slucajno stisne tipka za pristup internetu, odma naplate to).
A o nagradnoj igri necu jer samo ovce idu grlom u jagode prije nego sto prouce/procitaju pravila..
VIP je sranje bez boje.
A ti ga bubnes i ostanes ziv!
Kako tebi VIP moze promijenit pretplatu ako ti sam ju nisi promjenio?
Da ti je VIP sam promijenio pretplatu bez tvog znanja i pristanka, lijepo ih tuzi i uzmi im milijune, frajeru.
Druga je stvar sto su ljudi ovce i htjeli bi mobitel za kunu pa potpisuju ugovore i vezu se 2 godine.. I onda ne koriste pretplatu vec samo placaju fiksni dio i placu kak ih je VIP prevario i kako su u tih 2 godine dobrano pretplatili mobitel..
Moje misljenje je da je pretplata isplativa ako se trosi +80 (100)kn mjesecno svaki mjesec i ako se vec uzima mobitel, neka se uzima na godinu dana,ali kad ovcama ljepse zvuci mobitel za kunu nego mobitel za 191 kunu i spremni su bit vezani godinu dana duze zbog 190 kuna, neka im je..
Ja fino imam 2 pretplate, vezem se godinu po godinu, 2x godisnje novi aparat po jeftinijoj cijeni i nikada nikakvih problema sa VIP-ovom pretplatom niti racunima (ajde, jedina zamjerka je data, odnosno sto kad se i slucajno stisne tipka za pristup internetu, odma naplate to).
A o nagradnoj igri necu jer samo ovce idu grlom u jagode prije nego sto prouce/procitaju pravila..
Moje isprike, zadržavaju pravo da mijenjaju tarifu, odnosno ona nije točno propisana u pretplatničkom ugovoru. Dakle, nakon godinu dana VIP može primjerice povečati cijene poziva prema nekim mrežama iz nekog razloga i korisnici koji su ugovorno obvezani nemaju pravo glasa...
Koje su cijene poziva i sms-a ? Koristim bonove i ne mogu pronac na vip site-u cijene...
Koje su cijene poziva i sms-a ? Koristim bonove i ne mogu pronac na vip site-u cijene...
Za koju tarifu?
Ovdje su ti za nove i prijašnje.
Za koju tarifu?
Bez tarife, koristim bonove.
Valjda su onda ove cijene - osnovne tarife...
Ovo su ti nove tarife. Prije njih, donedavno su bile Laganini, Vikend, Svi moji i Za dvoje, a još starije su ti VIPme.CALL i VIPme.SEND.
Ovo su ti nove tarife. Prije njih, donedavno su bile Laganini, Vikend, Svi moji i Za dvoje, a još starije su ti VIPme.CALL i VIPme.SEND.
Da, vidim da je skoro 2 kn prema ostalim mrezama - poziv... Ipak sam ja postao pitanje u dobru temu. :)
Hvala ti macak.
nažalost tamo se ne navodi po difultu koja je cijena,nego samo tarife...
mislim da je klasika, 1.20 prema vipu i 2.60 prema drugima.
suludo,ali ja ne vidim u kojoj je tarifi početnik koji otpakira svoj paket i prvi put pokrene sim karticu??