Kad ste se odselili od roditelja/ćete se odselit ?

poruka: 78
|
čitano: 20.075
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

moja kuća ima 4 kata mislim da ima oko 16 soba(sa hodnicima)

ali problem je u tome što kuću dijelimo nas 7.

Što bi opet znaćilo da svako može imati svoju sobu ali je tako sjeban*

da je to nevjerojatno:)

na doljnjem katu niko ne spava (osim mački):)

na 2 katu spavaju moji roditelji a na trećem ja moja braća teta i baka:(

17 godina
neaktivan

Pošto imamo kuću od 400 m2, stan blizu ZG-a i zemljište u Trogiru, nisam još izabrao šta ću od toga troje, al' vjerojatno ću ja prvi birat {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
16 godina

Kad ću se odseliti? Pitaj Jacu... ili da odmah dignem kredit u Švicarcima? {#}

16 godina
neaktivan
Re: Kad ste se odselili od roditelja/ćete se odsel
Fićo_CoD 5 kaže...

Pošto imamo kuću od 400 m2, stan blizu ZG-a i zemljište u Trogiru, nisam još izabrao šta ću od toga troje, al' vjerojatno ću ja prvi birat {#}

Uzmeš si zemljište, staviš šator i ko sisa {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
18 godina
neaktivan

Sa 16 godina se makao od staraca u bakin stan i sa 23 se odselio u liku i tamo kupio stan nesto na kredu nesto na keš sad kreda zavrsila a supruzi ostala neka starija kuca sa cca 3.000 m2 pa onda planiramo kroz godinu-dvije http://www.webgradnja.hr/katalog/3736/montazne-kuce-marles-allegro/ ili http://www.gradnjakuce.com/pdf/snjezana.pdf 

Ma sam svoj gazda i amen je da se treba dobrano mučit za tako nešto ali vjerujte isplati se a pogotovo sad kad imamo 3 klinaca i 45 m2 je premalo za nas sve.

18 godina
neaktivan

Kad ce bit vrijeme za to...{#}

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 0:03 (angel of fire).
15 godina

sta je ovo?svi ste sanaderovi sinovi?wtf :D

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 0:04 (KKristijan).
16 godina
KKristijan kaže...

sta je ovo?svi ste sanaderovi sinovi?wtf :D

ma jok,lova mi raste ispred zgrade :D pa samo uberem kad mi treba {#}

napokon dočekao DNF!
18 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

sta je ovo?svi ste sanaderovi sinovi?wtf

Gle sada nema tu sinovi nego opali i radi i makar 2 posla pa ako treba makni se od staraca tj teren u gradevini da se okrenut i do 10 soma kn sa prekovremenima + subote i nedjelje i ako nisi previše rastrošan kroz 4-5 godina se skupi lipa svota bolje biti kako bi mi u dalmaciji rekli stisnutog šu...a 4-5 godina nego da ti netko kvoca cili zivot jer kad imas svoje imas svoj mir i slobodu.

15 godina

JEBANY KURWY

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 3:33 (KKristijan).
15 godina
SPLICO212 kaže...
KKristijan kaže...

sta je ovo?svi ste sanaderovi sinovi?wtf

Gle sada nema tu sinovi nego opali i radi i makar 2 posla pa ako treba makni se od staraca tj teren u gradevini da se okrenut i do 10 soma kn sa prekovremenima + subote i nedjelje i ako nisi previše rastrošan kroz 4-5 godina se skupi lipa svota bolje biti kako bi mi u dalmaciji rekli stisnutog šu...a 4-5 godina nego da ti netko kvoca cili zivot jer kad imas svoje imas svoj mir i slobodu.

Ah cuj,treba nac posao u građevini takav.

18 godina
neaktivan

I to je pocetak ali kad udes u njega plačaj rezije i zabi jednu tablu na vrata PRIMAM POSJETE NEDJELJOM od 12 do 13 h i mirna bosna pa kome se svida svida a kome ne ne i caos.

Gle to se podrazumjeva subote nedilje i sta ti se god pruža ali budi svjestan da neces imat nikakav drustven zivot nego ekipa sa posla ce ti biti sve pogotovo stariji koji neidu nakon posla u birtiju potrošit dnevnicu koju su zaradili.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 0:15 (SPLICO212).
16 godina
neaktivan

Kad bi išo na faks u zagreb starci bi mi vjerojatno dali pare da iznajmim stan... ali mislim da ću ipak ostat doma na gradu na Dravi :)

15 godina
SPLICO212 kaže...

I to je pocetak ali kad udes u njega plačaj rezije i zabi jednu tablu na vrata PRIMAM POSJETE NEDJELJOM od 12 do 13 h i mirna bosna pa kome se svida svida a kome ne ne i caos.

Gle to se podrazumjeva subote nedilje i sta ti se god pruža ali budi svjestan da neces imat nikakav drustven zivot nego ekipa sa posla ce ti biti sve pogotovo stariji koji neidu nakon posla u birtiju potrošit dnevnicu koju su zaradili.

Primam posjete na neparne srijede za noć punog mjeseca od 13:00 do 13:05 :)

mislio sam terenski posao(građ. ili stroj.) + instrukcije iz mat/fizike da bi to moglo isplatit ubrzo.bar se nadam

16 godina
protjeran
SPLICO212 kaže...

Moj tata je isto u gradjevini i sad imamo prilicno veliku kucu i dobrog Mercedes-a.

Samo 20 godina mu je trebalo.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Kad bi išo na faks u zagreb starci bi mi vjerojatno dali pare da iznajmim stan... ali mislim da ću ipak ostat doma na gradu na Dravi :)

Stan+život u Zagrebu = ode cijela placa.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
18 godina

selim za 2 godine, kad budem krenio na faks..a kuda..to neznam..osijek/varazdin/zagreb..nesto ce od toga biti..iznajmit stan i deri..

po mogucnosti zavrsit faks u roku i po mogucnosti otici raditi negdje van, tipa njemacka/svicarska (a moze i dubai {#} )

15 godina
Mentalist kaže...
SPLICO212 kaže...

Moj tata je isto u gradjevini i sad imamo prilicno veliku kucu i dobrog Mercedes-a.

istina...Ali ima li sta profitabilnije? Medicina? s 10 godina skole...

16 godina
protjeran
KKristijan kaže...
Mentalist kaže...
SPLICO212 kaže...

I da, 10k je placa koju ima. Danas radi 6 dana tjedno od 8-4. Ali sjecam se prije 6-7 godina da se budio u 5, a dolazio kuci u 8, kako je zivot tad bio dobar...

16 godina

@Splico212

joj,kad gledam te "kućice" dođe mi da odma orobim banku (pošto nemogu u kredit,zasada),a škicam ih već jedno vrijeme...

ja i buraz imamo namjeru takvo nešto ,čim se riješe krediti ,kupi se komad zemlje ,svakom pola i napraviti takve definitivno.

ipak,klinac bu mi trebao svoju sobu za koju godinu,a ko zna,kožda bude još koji :D

ja sam gledao tu

http://www.domprojekt.hr

evo i cjenik pa si pogledaj

http://uploading.com/files/cda7a8m5/OKVIRNI%2BCJENIK%2BPOLUMONTAZNIH%2BCIGLENIH%2BKUCA-01-10-2010.pdf/

http://uploading.com/files/5m2fm367/CIJENE%2BSA%2BPDV-OM%2B-%2B%2BNOVI%2B2011.pdf/

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 0:24 (vrx).
15 godina
neaktivan

Jutong kuce gledam vec duze! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
18 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Mentalist kaže...
SPLICO212 kaže...

Da ali ja pricam za pocetak a ne za vilu od 300 m2 jer ako ušparaš 100.000 kn a to mezes od sale samo se treba odrec ludosti i malo dignes kredita pa onda ajmo rec kupis zemljiste pa pomalo nemozes odmah ocekivat da ces upast u mercedesa i kucu od 300 m2.Jer najlakse kad si sam e onda nema klinaca i nemas nikakvih obaveza nego samo glavu na ramenima i udri miško di te noge nose i jos ako ces prihvatit to da ces radit pa makar i na božič ako treba i ne razbacivat se lovom vjeruj sve je moguce.Moje iskustvo sa autoceste Zagreb-Split, Turci koji su bili kooperanti sa amerima ja sam mislio da sam lud ali oni su znali betonirat do 4 sta ujutro odspavat 3 sata i dalje na posao samo da bi mogli zaradit koji US dollar da osiguraju egzistenciju svojoj obitelji.

15 godina
SPLICO212 kaže...
KKristijan kaže...
Mentalist kaže...
SPLICO212 kaže...

Da ali ja pricam za pocetak a ne za vilu od 300 m2 jer ako ušparaš 100.000 kn a to mezes od sale samo se treba odrec ludosti i malo dignes kredita pa onda ajmo rec kupis zemljiste pa pomalo nemozes odmah ocekivat da ces upast u mercedesa i kucu od 300 m2.Jer najlakse kad si sam e onda nema klinaca i nemas nikakvih obaveza nego samo glavu na ramenima i udri miško di te noge nose i jos ako ces prihvatit to da ces radit pa makar i na božič ako treba i ne razbacivat se lovom vjeruj sve je moguce.Moje iskustvo sa autoceste Zagreb-Split, Turci koji su bili kooperanti sa amerima ja sam mislio da sam lud ali oni su znali betonirat do 4 sta ujutro odspavat 3 sata i dalje na posao samo da bi mogli zaradit koji US dollar da osiguraju egzistenciju svojoj obitelji

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 3:34 (KKristijan).
18 godina
neaktivan

Građevina je zakon, i to za inženjere...Za šljakere je tak, zadnja stanica...

Npr. završiti građevinu (moj plan) --IGH--Rad u Dubai-u npr...Ili Sirijia, tam se novci mlate...

Bio na praksi u IGH...kaže čovjek: frend mu je završio građevinu, radio u Siriji, nije se pretrgavao, al radio je od 8-16...Na nadgledanju u vođenju gradilišta...

Uz još par takvih kao on...

Vratio se sad, kupio kuću cashom, auto cashom, ženi se, ima posao dalje u IGH, radnog iskustva...

Di ćeš bolje?

{#}

Naravno, treba se izboriti za sve to, ništa ne pada s grane...

Psssssst Zecovi spavaju
18 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Jutong kuce gledam vec duze! {#}

Ytong je ok sistem...

S time da treba naći nekog tko to zna raditi, kojekakvi štemeri nisu za to...

Inače ispadnu raznorazni problemi...

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
protjeran
angel of fire kaže...

Građevina je zakon, i to za inženjere...Za šljakere je tak, zadnja stanica...

Npr. završiti građevinu (moj plan) --IGH--Rad u Dubai-u npr...Ili Sirijia, tam se novci mlate...

Bio na praksi u IGH...kaže čovjek: frend mu je završio građevinu, radio u Siriji, nije se pretrgavao, al radio je od 8-16...Na nadgledanju u vođenju gradilišta...

Vratio se sad, kupio kuću cashom, auto cashom, ženi se, ima posao dalje u IGH, radnog iskustva...

Di ćeš bolje?

{#}

Ovako se tamo radi.

Napravis projekat za nesto sto nitko nikad nije ni sanjao, ponudis covjeku koji ce ti dati neogranicen budzet za izgradnju i to je to.

Od jednog projekta si i bogat i profesor i legenda.

15 godina
angel of fire kaže...

Građevina je zakon, i to za inženjere...Za šljakere je tak, zadnja stanica....

Di ćeš bolje?

{#}

Tvoj plan?

eh.

17 godina

Ja živim s roditeljima, sestrom, njenim suprugom i nećakom u obiteljskoj kući koja je odvojena na prednju prizemnicu i dvorišnu katnicu.

Ja sam na katu gdje imam spavaću i radnu sobu te vlastitu kuhinjicu i kupaonicu. Ispred je i balkon koji gleda na dvorište. Imam i svoj ulaz tak da mi je stambeno pitanje riješeno.

Svakako planiram zbrinuti starce u njihovoj starosti jer nisam govno od čovjeka pošto su me podigli i brinuli se o meni kad sam bio klinac.

Zaželio sam se doma nakon višegodišnjih izbivanja za vrijeme i nakon rata, još od svoje 19 godine.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan

Da je tak lagano novac zaradit, svi bi živili u vilama

18 godina
neaktivan

Onda sam radio sa armiračima prvo kao početnik 3 miseca pa onda kao punokrvni armirač sičam se i danas da sam zna na -25 polagat armirano željezo i povezivat i kad mi se klišta zalipe za rukavicu koliko je ledeno ali jbg bila je dobra para 35 kn satnica i misecno sam znao imat normalan fond sati + 100-120 sati prekovremeno a sad ruku na srce radim na jednoj privatnoj pilani od 6-14 + ovako malo fuša tj sa strane koju kunu i nama dosta jedino mi jezao sta onda nisam otišao za Irak s njima ali nisam mogao ženu ostavit sa bebacom od misec dana samu ali me je koštalo kad su zavrsili jer je počela zima i nisam mogao naci posla nigdje ne go povremeno kao grobar 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice