JustinB-da ili ne zaključana tema

poruka: 153
|
čitano: 22.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

Justin Bieber je najbolji izvođač današnjice...

BAZINGA! {#}

STEAM: BenjamiX97 ::: Skype: benocplusplus ::: http://adf.ly/29wTl --- Klik čini čuda
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 21:38 (BenjamiX).
17 godina
Re: JustinB-da ili ne
Makić kaže...

po svemu šta sam do sad pročita,

svodi se da je glazba nestala tokom

90-ih i da jedino rock valja, pa moram

se i na ovo nasmijat...

Ispravak netočnog navoda - glazba nije nestala 90ih, dobra glazba je nestala 90ih.

Nije istina da samo rock valja,

i pop je nekad valjao - za razliku od danas glazbenici su imali odlične glasove bez ovakvih današnjih điđabaja kao što je autotune.

Čak i stariji rap i hip hop volim poslušat (Run DMC itd.), a danas imamo 50 Centa i ostali šljam koji kako bi Pervan rek'o samo pjevaju "ubit ću te, strgat ću te, madafaka taliban" {#}

Pa onda funk, blues - sve su to žanrovi koje danas rijetko tko svira i nisu popularni.

A k tome je glup još i naš balkanski mentalitet,

k'o moj frend koji tvrdi da su cajke najslušanije u svijetu.

Nervira me ljudska glupost.

Jednostavno se moramo pomirit' s time da više nećemo imat' ovakvih pjesama.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 22:14 (Xbox360 Modder).
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Mene samo smeta što se taj jedan Bieber glazbeno uzdiže naspram svih dosada glazbenika. Pjesme su mu jako plitke, nemaju nikakve umjetničke strane, samo se ponavlja ljubav i opisi nekog života kolko sa načuo (ne slušam ga, čuo sam samo za onu Baby pjesmu, i to u autu na radiu dok sam se vozio).

Isto kao i Lady Gaga. Uzdiže im se i precjenjeni su. Zapravo su prosječni pjevači sa prosječnim glasovnim sposobnostima, i tekstovi su im plitki i uglavnom besmisleni.

Glazba je umrla negdje 2000.-tih. Pjesme 70.-tih, 80.-tih, 90.-tih su bile fantastične. To je bilo vrijeme Rock glazbe.

Queen, AC/DC, Nirvana, Pink Floyd, Aerosmith, Metallica, i da ne spominjem ostale velike grupe. Poslušajte njihovu jednu pjesmu i pokušajte utvrditi čiji tekst ima više umjetničkog žara i duha u sebi.

To sam kopirao u fb status.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina

Justin Bieber? Fu*k no! Just the Beatles!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
neaktivan
Apropos današnje pop glazbe(i house i kaj god),to nije nešto što privatno slušam niti što bih privatno slušao,ali je odlična kada si vani s ekipom u nekom diskaču za ples i zaje*anciju,tako da mislim da ne treba pljuvati po njoj samo tako.Kako neki kažu,"nije kvalitetna",ali ima svoje mjesto na današnjoj glazbenoj sceni.
alrighty then
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Mene samo smeta što se taj jedan Bieber glazbeno uzdiže naspram svih dosada glazbenika. Pjesme su mu jako plitke, nemaju nikakve umjetničke strane, samo se ponavlja ljubav i opisi nekog života kolko sa načuo (ne slušam ga, čuo sam samo za onu Baby pjesmu, i to u autu na radiu dok sam se vozio).

Isto kao i Lady Gaga. Uzdiže im se i precjenjeni su. Zapravo su prosječni pjevači sa prosječnim glasovnim sposobnostima, i tekstovi su im plitki i uglavnom besmisleni.

Glazba je umrla negdje 2000.-tih. Pjesme 70.-tih, 80.-tih, 90.-tih su bile fantastične. To je bilo vrijeme Rock glazbe.

Queen, AC/DC, Nirvana, Pink Floyd, Aerosmith, Metallica, i da ne spominjem ostale velike grupe. Poslušajte njihovu jednu pjesmu i pokušajte utvrditi čiji tekst ima više umjetničkog žara i duha u sebi.

To sam kopirao u fb status.

{#}{#}{#}

daj samo poslušajte ovo sranje:

to nikada neće biti npr. ovo:

kinder milch schokolade
16 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

^ Usporedba - FAIL! Glazba nije umrla. Jos je zivlja, zanrovski sira u dostupnija nego ikad. 

17 godina
neaktivan
Ja bih zakonom zabranio reprodukciju pjesama (bilo kojih,ne samo Papar) preko zvučnika na javnim mjestima. Dakle u svome stanu puštaj muziku kolko oćeš (dobro do neke granice).
Iznimka su koncerti.
Mucko Pokvareno Djubre i bivsi admin i vlasnik MC servera.. Fuck Yeah!
14 godina
I always tell the truth, even when I lie.
17 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

Presladak mi je.

17 godina
JustinB-da ili ne

Justin Biber - nema se za biber

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
16 godina
protjeran
iprogramer kaže...{#}

daj samo poslušajte ovo sranje:

to nikada neće biti npr. ovo:

Pa te pjesme su skoro iste, Baby je simpaticna, Smells je simpaticna. Nista u njima nema lijepo niti dobro.

lzgr kaže...
Ja bih zakonom zabranio reprodukciju pjesama (bilo kojih,ne samo Papar) preko zvučnika na javnim mjestima. Dakle u svome stanu puštaj muziku kolko oćeš (dobro do neke granice).

Ja bih zabranio muziku opcenito.

Odgajali bi djecu bez muzike, i nakon sto bi umrle generacije koje su je slusale ili uopste cule, svijet bi se navikao.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

Vi ste svi samo ljubomorni zato što je mali zgodan, bogat i fenomenalan *Evil grin*

Beware of the MamićTrollFejs
16 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Neuki

Ti mora da si neki vrhunac inteligencije, doktor znanosti ili hodajuca enciklopedija ukoliko mislis da je Nirvana dobar band.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
Mentalist kaže...
forzzuk kaže...

Neuki

Ti mora da si neki vrhunac inteligencije, doktor znanosti ili hodajuca enciklopedija ukoliko mislis da je Nirvana dobar band.

GTFO

namjerno je žena u .gifu, pošto svi znamo da je mentlaist obožavatelj istih

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 15:45 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

Ima i gorih od bibera... recimo

ili ovo

Ali zato je ovo predivno za slusat - pogotovo sto mi je podrijetlo otamo

ili jedan nas noviji, kvalitetniji band

pa odemo na drugi zanr i u drugu drzavu, te band koji je kvalitetniji od 95% nasih

a i malo hip hopa dobro dode...

ili

i jedna od starijih

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

ostvarila joj se pjesma {#}

vatefak is going on :D
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Nirvana je odličan band, štoviše slušam ih često. Zašto mislis da su loši? Smells like teen spirit je jedna od najkompliciranijih pjesama uopće, i jako odiše umjetnošću (mislim na tekst).

A o glasovnim sposobnostima vokala (pokojnog Kurta) ne treba govoriti, o njegovom nadahnjuću pri pisanju tekstova, a ostatak benda je također odličan.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Mentalist kaže...

Nirvana je odličan band, štoviše slušam ih često. Zašto mislis da su loši? Smells like teen spirit je jedna od najkompliciranijih pjesama uopće, i jako odiše umjetnošću (mislim na tekst).

A o glasovnim sposobnostima vokala (pokojnog Kurta) ne treba govoriti, o njegovom nadahnjuću pri pisanju tekstova, a ostatak benda je također odličan.

{#} Pogotovo kad znas pozadinu teksta. Onda totalno odise umjetnoscu. XD 

14 godina
neaktivan

A što ti misliš pod tim "pozadina teksta"?

17 godina
Ranko Kukumar kaže...

Stvar koju ne volim kod Nirvane je činjenica da su svirali samo depresivne i monotone pjesme.

90% fanova Nirvane su djevojčice mlađe od 16 godina kojima se sviđa Kurtova frizura na slikama baš kao fanovi J.B.-a

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 19:07 (leo_819).
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

A što ti misliš pod tim "pozadina teksta"?

link  ;) 

Leo, pa i Piksise slusaju sve generacije. Cini li ih to losim bendom?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 19:11 (VirtUoso).
14 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

Stvar koju ne volim kod Nirvane je činjenica da su svirali samo depresivne i monotone pjesme.

90% fanova Nirvane su djevojčice mlađe od 16 godina kojima se sviđa Kurtova frizura na slikama baš kao fanovi J.B.-a

Ali Nirvana ima barem smislenije tekstove. I pjesme im nisu tako plitke kao Bieberove. Nisu vrh (meni osobno Nirvana je neki prosjek), ali nikako ne bih mogao reći da je Nirvana loš bend kao što Mentalist tvrdi.

I kao što Virtuoza kaže, ako ih sluša Low-IQ publika, ne mora nužno značiti da se radi o lošem bendu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 19:14 (Ranko Kukumar).
17 godina
Ranko Kukumar kaže...
Mentalist kaže...

Nirvana nije odličan bend, oni su samo ok.

A o kompliciranosti, nisam baš previše pratio tekst (jer ne slušam Nirvanu), ali instrumentalno je sve to vrlo jednostavno.

Pearl Jam je isto grunge bend, ali po meni za kategoriju bolji od Nirvane.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
protjeran
JustinB-da ili ne

Leo je rekao esenciju.

Poslusao sam dosta Nirvaninih pjesama, jer je ih je jedan moj poznanik volio i sopao me. Ne mozes Weky reci da odise umjetnoscu nabacivanje neki rijeci, ne mozes reci da je glas koji nije neki jedan u milijardi toliko poseban, niti da moze pjevati bel canto.

Smells like teen spirit je jedna jako prosta pjesma, kao i Baby, nisam vidio da je Kurt znao napisati neke pjesme, mozda ima 7 vrijednih slusanja, a ima nekih kojim ne mozes docekati kraj.

14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Leo je rekao esenciju.

Poslusao sam dosta Nirvaninih pjesama, jer je ih je jedan moj poznanik volio i sopao me. Ne mozes Weky reci da odise umjetnoscu nabacivanje neki rijeci, ne mozes reci da je glas koji nije neki jedan u milijardi toliko poseban, niti da moze pjevati bel canto.

Smells like teen spirit je jedna jako prosta pjesma, kao i Baby, nisam vidio da je Kurt znao napisati neke pjesme, mozda ima 7 vrijednih slusanja, a ima nekih kojim ne mozes docekati kraj.

Pa ok slažem se s tobom u ovom postu, ali nikako ne mogu se složiti sa gornjim tekstom u kojem govoriš da je Nirvana nekvalitetan bend, odnosno ne vrijedan slušanja.

Pjesme su OK, slažem se da nisu ništa uber-napredno, ali su dosta riječi birane po meni i dosta ima stvari koje možeš shvatiti na svoj način. Dobar bend, solidan, ne vrlo dobar ili odličan, ali nikako ne loš ili ispodprosječan.

16 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Pjesme su OK, slažem se da nisu ništa uber-napredno, ali su dosta riječi birane po meni i dosta ima stvari koje možeš shvatiti na svoj način. Dobar bend, solidan, ne vrlo dobar ili odličan, ali nikako ne loš ili ispodprosječan.

Nalazimo se na sredini, tako i jest najbolje.

Ali nikako se ne mogu oteti dojmu da je tekstove pisao pijan lupajuci neke rijeci. Reci da ovo nije tekst bezvezne pjesme, napisane bez razloga, s glupim tekstom koji vapi za pozornoscu.

uhhhh...
She has a moist vagina
I particularly enjoy the circumference
I'll been sucking warts off her anus
anilingus

prefer her to any other
marijuana(x3)
She had a moist vagina
I prefered her to any other
marijuana(x11)
uhhhh... 

14 godina
neaktivan

Čovjek izražava svoju ljubav prema nečemu, isto kao i Bieber. :)

14 godina
JustinB-da ili ne

Biberče.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
JustinB-da ili ne

nirvana se proslavila kurtovom smrcu, da se nije ubio nebi tolko pozanta bila. ja volim nirvanu ali ko zna sta bi bilo da se nije ubio.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice