Dinjo, čest spammer i troll na ovom forumu bio je protjeran zbog svojih gluposti.Postoje teorije da je on još ovdje i glavni osumljičeni je korisnik pod imenom super:).Maloprije san pronašao dokaze za to.Na temi birc super:) stavio je lik+nk videa kojeg je navodno dinjo napravio.Evo link za video
.Njegov post je na 1537. stranici te teme.On je sigurno dinjo jer taj link stavio isti dan kad je video uploadan, a video nema ni 100 viewsa.Što vi mislite o tome?Ja mislim da ga se treba bannati prije nego što proizvede još štete.- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja milslim da imamo za to stručnjake na forumu kojima je to "posao".
Oni će se za to pobrinuti.
Možda je jednostavno krenuo ispočetka.
Mijenjam mišljenje nakon videa: tom nije mjesto među normalnim ljudima.
Ma koji *urac mene opet napandate pa di su ti strucnjaci koji ce se pobrinuti za ovakve?
Ne kažem da si ti ! Kažem za tog freaka.
Ne kažem da si ti ! Kažem za tog freaka.
nisan tebi ni reka neg ovon gori
Ma koji *urac mene opet napandate pa di su ti strucnjaci koji ce se pobrinuti za ovakve?
Mislim stvarno, svi dokazi upučuju na tebe,ako to stvarno nisi htio zašto si uopće postao onaj video?
A video je debilana.
LOL
Pazi ono S|NJIMA
A video je debilana.
LOL
Stvarno je, a što drugo od Dinja očekivati.
Mislim stvarno, svi dokazi upučuju na tebe,ako to stvarno nisi htio zašto si uopće postao onaj video?
Koje ti to dokaze protiv mene imas ajde reci
Ostavio dubok trag?
Ni nesjećam se tog lika.
Registrirani na isti dan, iste igre volite, imate isti smisao za pravopis i gramatiku, ovaj dokaz s videom i to što si za njih uživljen.
Dinjo, čest spammer i troll na ovom forumu bio je protjeran zbog svojih gluposti.Postoje teorije da je on još ovdje i glavni osumljičeni je korisnik pod imenom super:).Maloprije san pronašao dokaze za to.Na temi birc super:) stavio je lik+nk videa kojeg je navodno dinjo napravio.Evo link za video
.Njegov post je na 1537. stranici te teme.On je sigurno dinjo jer taj link stavio isti dan kad je video uploadan, a video nema ni 100 viewsa.Što vi mislite o tome?Ja mislim da ga se treba bannati prije nego što proizvede još štete.pa i da je to on ja nevidim tu problem ak sada ne stvara probleme
i da ga opet banaju ko da mu je tesko novi acc napravit
mislim ono sa cim se vi bavite
Ovaj ko je napravio ovaj video nek nekoga pita kako se piše s njima,a ne snjima 
Registrirani na isti dan, iste igre volite, imate isti smisao za pravopis i gramatiku, ovaj dokaz s videom i to što si za njih uživljen.
Ja uzivljen unj ma daj ti si Dinjo kako ti to sve znas o dinju kad onda ni na forumu nisi bio dok je on jos bio na njemu?Nego se sad od jedamput pojavis.
/koga briga
/koga briga
mene jer od kad sam se regao oni mene siluju s njim
Neke treba doživotno banat zbog otvaranja ovakvih jako korisnih tema na forumu.
Neke treba doživotno banat zbog otvaranja ovakvih jako korisnih tema na forumu.
Pa nemore drukcije neg dozivotno sto cete potjerati sa foruma samo na koju godinu?
evo priznajem ... ja sam dinjo ...
sad moze lock ....
/PALMFACE
evo priznajem ja sam dinjo ...
sad moze lock ....
/PALMFACE
Dobro sad nek te protjeraju da mene ne zajeb*vaju
Hahaha, ma daj čovječe, nemaš pametnijeg posla? Daj, odi se malo ohladi na neki pr0n site (ako treba, dat ću ti preporuku) pa se tu vrati! Što te briga jeli Dinjo tu ili nije, ima tu nadležnih koji se brinu za red i mir na forumu, pa ako vidiš da taj Super :) a.k.a. Dinjo radi probleme, imaš tipku prijavi pa će oni reagirat.
Nađi si neku zanimaciju...
Ja uzivljen unj ma daj ti si Dinjo kako ti to sve znas o dinju kad onda ni na forumu nisi bio dok je on jos bio na njemu?Nego se sad od jedamput pojavis.
Na hall of shame sam vidio da je to netko več posumljao i onda si se isto izvlačio s tim: a možda si baš ti dinjo. I btw na forumu sam od prije nego što je dinjo bannan.
Teska debilan ovdje.
trolovi nemaju pametnijeg posla nego otvarat teme o sebi i brljat gluposti.
Nema ni dlaka medu nogama a tolko napuhano pisat 
CLOSED!