Izgubljena osobna

poruka: 5
|
čitano: 3.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Izgubljena osobna

Pozdrav svima.Izgubio sam osobnu,te me zanima cijena koliko će ukupno koštati nova.Hvala svima :)

15 godina
neaktivan
Re: Izgubljena osobna
fraxon kaže...

Pozdrav svima.Izgubio sam osobnu,te me zanima cijena koliko će ukupno koštati nova.Hvala svima :)

Ja sam baš danas pravio novu (stara mi istekla). Kupio sam 4 slike za 40 kune i uplatnicu (koju dobiješ u policiji) uplatio u pošti za 50 kn. Sad neznam jeli što drugačije ako je osobna izgubljena kao kod tebe.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina
Izgubljena osobna

Prijava u narodne novine da se ponisti i onda sva lova za vadenje nove. Sad neznam koliko je objavljivanje u narodnim novinama. odi jos na policiju da vidis da li ju je netko naso i vratio.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
fraxon kaže...
     Sad neznam jeli što drugačije ako je osobna izgubljena kao kod tebe.

Puno skuplje je. Nekih 200-tinjak kuna jer kao što je kolega prije mene rekao moraš u Narodnim novinama objaviti da si ju izgubio.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 22:41 (rebelsy).
12 godina
neaktivan
fraxon kaže...

Narodne novine 35,00kn za odjavu, u policiji(uplatnica) 50,00kn + slike(uglavnom su od 30-tak do 50 kn).

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice