Ev da se i ja ukljucim u temu,nekoliko puta sekunda je falila,pa evo da podjelim s vama par situacija iz bogate kolekcije.Auto me je udaralo 3 puta,cak jednom vjerovali ili ne buraza i mene zajedno.To se desilo poslje votka partija (zamislite 1 votka 2kn),vracali se kuci nismo gledali preko ceste i bum.Ja zavrsio na sofersajbi s brisacem pod rebrima a buraz na haubi.I sve proslo s par modrica a vozac se isfuro pravo.A ostale situacije su bile u ratu. Jednom su sprasili citavo punjenje vbr-a 32 komada od 200 i kusur mm.(za one koji ne znaju).J..ena strahota,ulaz zgrade 30 metara udaljen,mi zalegli ne dizemo glavu,kisa gelera od pola kile busi asfalt i zidove i nojz koji ljudski um ne moze ni zamislit , a sve padnu u radijusu od 100-150 metara.To je sve trajalo nekih pola minute,nama je trajalo citavu vjecnost.Kad je stalo vatra dim i more stakla.Tad je moj kvart dobio naziv "najlon siti"Od tog dogadjaja sam par dana imao tripove i traume.Al srecom bili smo djeca pa nije ostalo nekih trajnih posljedica(bar zasad) i niko od nas nije poginuo,ali nazalost bilo je mrtvih i ranjenih u zgradi do moje.Jbg life sucks..pozz
Jednog dana šetao sam psa ulicom kad odjednom BUM! Otvorilo se nebo i na zemlju sišao nekakav brod. Iz njega su izašli hodajuči punoglavci sa 7 pari nogu, 24 zuba (ako me pamčenje dobro služi) i facama kao Lady Gaga. Uhvatili su nas u nekakve naprave tetraedarskog oblika i odvukli nas na nekakav planet u drugoj galaksiji. Tamo su nas stavili u kotao i počeli polako kuhati. Malo su nas posipali raznim začinima i nahajcali do jaja. Onda se na taj planet spustijo Betmen, potuko ružne Lady Gage, vratio nas do svoje gajbe. Ali nije tu bio kraj, on je izvadio sataricu i krenio nas nasjeckat jer je bio gladan a bilo je kasno i trgovine nisu radile. Ali tog trenutka netko je pozvonio. Znoj mi je curio od straha, ali to zvono orušilo je kamen sa moga srca. Ušla je betmenova mama, lijepa kao slika a na slici, pogodili ste, Lady Gaga. Pas se potrgao od straha i nekako smo pobjegli. Ali ne daleko, na pola puta uhvatio nas je pedobear, i odvukao nas u svoju "zemlju čudesa". Prvo je silovao mog psa, a ja sam se od straha i gadosti ukenjao i od silnog smrada pedobear je upao u komu. Pas više nije izgledao na psa, stoga sam ga ostavio u "zemlji čudesa" a ja sam pobjegao kući. Bilo je to grozno.
Mislim, kakva su ti to pitanja na informatičkom forumu.
pics or didnt happen
Šta je to klinička smrt?
Postoji nekoliko faza ili gradacija smrti. Prva faza smrti je Klinička smrt. Ova faza praćena je prestankom disanja i rada srca i moždanih aktivnosti. Pravovremenom ljekarskom intervencijom osoba se može vratiti u život. Ukoliko ne dođe do intervencije u vremenu od 4 minute nastupa Cerebralna smrt. Zbog izuzetne osjetljivosti moždanih ćelija one počinju da nekrotiraju odnosno propadaju usljed nedostatka kisika. Nakon ove faze nastupa Biološka smrt. Ona je produkt anoksije i hipoksije svih ćelija organizma.
C/P sa wikipedije.
Dosta ljudi zapravo koji je to doživlelo priča kako je vidjelo đavla i boga i raj i pakao ali naravno to su sve halucinacije mozga koji se našao u takvom stanju pa ne mora značiti da je išta istina.
Ovo je neki pacijent.I mnogo vas.RAZLOG (PA COVJEK SKORO POGINE A VI PALAC GORE)
Pa TU-povi imaju više značenja. Osim standardnog "slažem se",mogu označavati podršku i suosjećanje,baš kao u ovom slučaju. Vjerujem da smo svi dali istinite izvještaje
Drugi razred srednje (2003.) godine, kraj četvrtog mjeseca, vrijeme za poželit (cupike taman počele miniće nosit). Kolega i ja se vozamo na motoru (CB 500)... On ode na kavu s nekim curama ja se odlučim još malo provozat. I naravno malo prodivljat. Na ulazu u Vinkovce (u Novom Selu) potegnem na nekih 140, iz sporedne ulice mi izleti kombi, a iz suprotnog mjsera ide auto, nema šanse da stanem, idem probat proći desnom stranom, bilo neke proširenje na cesti, međutim kombi ubrzao i ja s njegove desne strane zapnem prednjim kotačme na rubnjak, poletim, dočekam se nekih 10-ak cijelim jelom na asfalt. Probudio se 11 dana kasnije u Osijeku u bolnici sa smrskanim koljenom, polomljenom ključnom kosti, 3 rebra, lijeva ruka, potres mozga, natučen po cijelom tijelu i rupom u pamćenju od 11 dana. Rekli su mi da sam bio u komi i da imam sreće što nisam pao samo metar dalje jer bi pao na neke metalne šipke. Otad imam problema s desnim koljenom i nakon toga nisam jedno 3 godine uopće sjedao na motor.
To je žalosno kako vozači osobnih automobila se ponašaju prema nama motoristima,i onda smo mi uvjek motoristi krivi,prežalosno.
Ja sam prošle godine bio 10tak cm od svoje sigurne smrti,frend i ja se vozili na motoru on taman friško kupio yamahicu 250cc krosu i sad se mi vozimo i idemo 160 čisto da isprobamo kako ide,i odjednom neka budaletina nam izleti s autom jedva smo se izvukli,da je bilo auta iz suprotnog smjera zasigurno bi poginuli.
Toni Cetinski umire sto puta dnevno pa se ne kurci za razliku od vas.
Toni Cetinski umire sto puta dnevno pa se ne kurci za razliku od vas.
Da,Cetinski je pravi neshvaćeni junak
Ja sam doživio kliničku smrt, i usput upoznao Jimi Hendrixa, Kurt Cobaina i Boga.
boga?hahahahahaha dobra ti je ta :D
To je žalosno kako vozači osobnih automobila se ponašaju prema nama motoristima,i onda smo mi uvjek motoristi krivi,prežalosno.
Ja sam prošle godine bio 10tak cm od svoje sigurne smrti,frend i ja se vozili na motoru on taman friško kupio yamahicu 250cc krosu i sad se mi vozimo i idemo 160 čisto da isprobamo kako ide,i odjednom neka budaletina nam izleti s autom jedva smo se izvukli,da je bilo auta iz suprotnog smjera zasigurno bi poginuli.
pa zasto vozite 160 ?!?!?! gdje vam je pamet, imali ste srece inace vas nebi ni roditelji prepoznali
pa zasto vozite 160 ?!?!?! gdje vam je pamet, imali ste srece inace vas nebi ni roditelji prepoznali
Adrenalin nas je pucao,na cesti niko sem nas i te budaletine što nam je izletila.
ti se travice ostavi jer ima više vrsta vbr-ova.plamen 1 ima 32 rakete.
Jednom sam gledao ravno u oći Smrti, ali je pobjegla. Ja sam joj dao ime, susjedovom psu :)
Adrenalin nas je pucao,na cesti niko sem nas i te budaletine što nam je izletila.
svejedno, ja osobno nikad nebi iso tako brzo na motoru, nemora ti auto izletit, mozes preko kamena nekog prec i bezveze si sjeb*š zivot
Jednom sam gledao ravno u oći Smrti, ali je pobjegla. Ja sam joj dao ime, susjedovom psu :)
Pretpostavljam da to ime ima neko dublje značenje
svejedno, ja osobno nikad nebi iso tako brzo na motoru, nemora ti auto izletit, mozes preko kamena nekog prec i bezveze si sjeb*š zivot
Svatko zna svoje,90% vremena sam na motoru,bilo ljeto ili zima ja ga uvjek vozim,od običnog skuterčića od 49cc pa sve do honde cbr 1100cc sam vozio,tako da je velika brzina meni najmanji problem.
Svatko zna svoje,90% vremena sam na motoru,bilo ljeto ili zima ja ga uvjek vozim,od običnog skuterčića od 49cc pa sve do honde cbr 1100cc sam vozio,tako da je velika brzina meni najmanji problem.
Ti si na svojem overclockanom Baotioanu skoro doživio smrt kad je stari skužio da si syebo motor, to vjerujem.
Ugl. bio prije jedno 4 godine u bolnici na 3 mjeseca, osteomielytis, nešt kao teži oblik upale krvi. Počelo je sam boli u lijevom kuku, tak nešt niste osjetili još nit vam želim da osjetite, ne pomažu nikakve tablete. Kad mi je punktirao kuk sa faking 15cm iglom nisam ni trepnuo, dapače, to je olakšanje bilo nakon 2 tjedna onog. Sranye generalno.
I da, jednom sam starom išarao auto markerom, to sam isto jedva preživio.
ti se travice ostavi jer ima više vrsta vbr-ova.plamen 1 ima 32 rakete.
Aha,sta djeca znaju sta je vbr.Uzmu i napune ga raketama,sjednu u kamion,dovezu se do zgrade,nanisane pomocu nisanske sprave i razmotaju kabel,uzmu komandnu plocu stave sigurnosni kljuc i stisnu dugme za ispaljivanje.
što pričaš o nečemu ako nemaš pojma??
da ne bude off topic i ja sam jedanput na šoferšajbu odletio, sreća čovjek išao 10km/h na sat :D
evo da ja ispricam svoju blisku smrt.
kao klinac kad sam isao u osnovnu skolu igrao sam se u svom parkicu kod moje zgrade i bio je moj frend sjeli smo na klupicu i prisao nam je susjed i rekao decki ispod klupice vam je zvoncic.reko hebeno.sva sreca da smo sjedili na naslonu od klupice. a da nismo pitaj boga da je neko mahao nogama i pogodio zvoncic sta bi bilo
drugi put mi se je desilo kad sam izlazio iz nocnog kluba sa frendom (bio sam malo pod gasom) i u tom trenutku mi je svijet stao kad sam pogledao tramvaj par centimetara od mene.pogodio me je bocno s lijeve strane rebara i nize kod struka.ruke sam stavio na glavu.odbacio me je 2 metara i jos sam klizio par metara
dobio sam toliku masnicu da mije cijela lijeva strana bila plava.al sva sreca da je samo masnica ja sretan
a frend se je valjao nasred ceste i trgao od smijeha
ja sam toliko zijevao i dan danas zijevam da dobijem grc iznad grla...a to je takva bol da crknes salim se
prije mjesec dana dobio sam nekakav napadaj po noci cijeli sam se tresao i svi su mi se misici zgrcili al ono svi...boli za popi*dit da sam tad imao pistolj u ruci ja bi se upucao u glavu kolko je to bilo nepodnosljivo

Ja kad sam imao nekih 6-7 godina, dobio leopard bicikl i odmah na atletsku stazu ali je bila betonska od skole i tamo vozio...i vozim ja sto brze mogu i padne mi zvonce...pazi ti to, zvonce! i zapne za prednji kotac....3 salta na biciklu...
Dodem u bolnicu, doktor pita kaj sam imao prometnu tezu neku...ma ne, vozio sam bickil xD
I tak, celjust strgana, jedino sta sam jeo je bilo ono sto moze kroz slamku proci...dobro mi je doslo jer sam se taman spremio za vjencanja i prejedanja :D
Uglavnom, ne sluzi me pamcenje puno ali eto i dan danas, nemogu pravilno zagristi
Mozda bi tebi bilo bolje da ne vrijedjas i ispravljas ljude po forumu.Nije dobro za bubregeSigurno te u raji zovu ispravljac
Ne bih da nikog vrijedjam ovde al nisi svjestan svoje nesvjesti..Ja sam tu napisao svoje iskustvo koje sam sticajem okolnosti prezivio ,a ti ako ne vjerujes sta ja tu mogu.Da ti posaljem link s you tubea?Tvoje misljenje me ni najmanje ne zanima i ono sta ti vjerujes ili ne vjerujes i koliko tvoji vbr-ovi imaju raketa.Have a nice day
Bila je nova godina, ne sjecam se koja.
Djevojka i ja izasli van da gledamo vatromet. Gledamo ti mi kad najednom raketa ide prema nama, ona je vec pobjegla a ja kao ukopan stojim. Neznam gdje da se pomaknem kad ona ide lijevo pa desno i na srecu udari u semafor, tak da je nesto malo doslo do mene.. Sada kad idem negdje i stanem na semaforu poljubim ga . Da nije njega bilo ja bi bio meso za rostilj..