Igrate li srećke hrvatske lutrije

poruka: 3
|
čitano: 13.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zanima me vaše mišljenje o brzim srećkama gdje se grebanjem emulzije odmah vidi jesi li dobio il nisi. Kupuje li netko od forumaša te srećke i jeli tko kada dobio nešto? Također me zanima vaše mišljenje o e-srećkama koje se igraju online?.
18 godina
odjavljen

Igro sam online srecke, eventualno sam zavrsio u plusu 10,20 kn, nekad izgubio tolko, a nekad osto na 0. Ne volim puno stavljat, eventualno 20 kn si uplatim svakih mj. dana pa igram s chipom od 2 kn.

Ne kuzim kak to funkcionira, ali mislim da je s chipom od 2 kn tesko dobiti neki veci dobitak (max. mi je bio 20 kn, a vise od tog nema sanse). 

Od frenda stara je ulozila 25 kn (odjednom) kad je bila ona bozicna srecka i dobila je cca. 1100 kn.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
13 godina
Re: Igrate li srećke hrvatske lutrije
expert man kaže...
Zanima me vaše mišljenje o brzim srećkama gdje se grebanjem emulzije odmah vidi jesi li dobio il nisi. Kupuje li netko od forumaša te srećke i jeli tko kada dobio nešto? Također me zanima vaše mišljenje o e-srećkama koje se igraju online?.

Par puta sam našao 1KM u onoj rupi u kojoj ti mašina za naplatu parkinga vrati kusur.

Računajući da mi je to sretna lova i da je svakako ne bih ni trebao imati, odem na grebu i do sad nisam ništa dobio (3 puta sveukupno).

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice