Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.173.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
RE: Humor
Mitsuoka kaže...

ovo zasluzuje svoj post lolo 

Zalosno....

Google IS your friend!!!
17 godina
moderator
Humor

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
DrNasty kaže...

iako bi bilo bolje da su umjesto iron man-a stavili chuck norrisa

Google IS your friend!!!
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
SUPER :) kaže...

Ima ona i retardiranu sestru

Kako znaš da joj je to sestra?

Zar tebi one 2 nisu slicne?Ne vjerujem da je ono mater

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
17 godina
protjeran
Humor

isuse boze.. pa to je sprdancija za njezine videe.. kaj nekuzite... pa cujes ovu da ju hebe u zdrav mozak... POUHANA TIKVICA i NASILJE U OBITELJI  :)

ஜ۩۞۩ஜ NSR u ♥ ja u kurcu ஜ۩۞۩ஜ feel the fire that burns in your heart --> MOTORBIKES ♥
17 godina
neaktivan
Humor

Lik koji je to uploadao (MonkeyandApple) je zakon, ima još drugih dobrih filmova, ali ovaj je daleko najgledaniji.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 15:07 (calypso).
17 godina
neaktivan
calypso kaže...

Lik koji je to uploadao (MonkeyandApple) je zakon, ima još drugih dobrih filmova, ali ovaj je daleko najgledaniji.

Pogledaj

4chan always finds a way!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 15:20 (Horagio).
17 godina
Humor

Skok bajkom sa krova kako bi frenda u yayca pogodio - koji pacijent, baš mi ga je žao... nooot!

Kakvo parkiranje

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 16:11 (Pero Dinamit).
15 godina
neaktivan
Horagio kaže...
calypso kaže...

Pogledaj

Isto u vezi Iron mana (ispričavam se ako je bilo..)
Iron man vs Bruce Lee

17 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

Isto u vezi Iron mana (ispričavam se ako je bilo..)
Iron man vs Bruce Lee

Već bilo na kraju prošle stranice Namigiva

PSN: filip99
16 godina
protjeran
Humor

Naredi tata retardiranom sinu: Donesi mi pivo!!!!!

Sin mu donese jabuku i kaže: Evo, tata!!!

Tata pomalo ljuto opet poviće: Donesi mi pivo!!!!!

Sin mu donese krušku i kaže: Evo, tata!!!

Tata sad već jaaakooo ljuto poviče: Donesi mi pivo!!!!Ja sam te napravio!!!!

A sin mu odgovori: Tata, pravi si majstor

Sk8er Boi
15 godina
neaktivan
Humor
http://www.omgpop.com/?r=dqxd
17 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

isuse boze.. pa to je sprdancija za njezine videe.. kaj nekuzite... pa cujes ovu da ju hebe u zdrav mozak... POUHANA TIKVICA i NASILJE U OBITELJI  :)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
Humor

Grupa na fejsu:

mrzim kad przim CD i nestane mi ulja..;(

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 12:18 (wrathchild).
17 godina

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
killer4987 kaže...

Nisi trebao njemu staviti, on je objašnjavao onim likovima iznad koji nikako da skontaju.

PSN: filip99
16 godina
neaktivan
momak kaže...

You've just been rick'rolled.

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
17 godina
neaktivan
to je rečeno da se ne stavlja, oprez screamer!!!!
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina

Začudo, ali nisam se prestrašio. Inaće se userem na takve "smicalice".

Čudno...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
neaktivan
Humor

Najveći majstor na gitari

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Humor

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
17 godina
calypso kaže...

Najveći majstor na gitari

kaze da je to as fast as he can, nek kontaktira ovog lika

Michael Angelo Batio FTW

Dajem demonoid pozivnicu na pm
15 godina
protjeran
RazerDinoMan kaže...
momak kaže...

You've just been rick'rolled.

Ja na to uvjek sjednem, i kažem sam sebi ''You've just been rick'rolled.'' Belji se

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 23:25 (Daniman123).
16 godina
protjeran
Humor

Evo nakon sto sam presao igru gledao sam po youtubeu gameplay videe i naisao sam na ljude koji pricaju sa virtualnim likom NEROM pogledajte sliku.Inace zenska je opsjednuta nerom

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
15 godina
protjeran
Humor

eo nes sta sam na faceu nasao: "Zena mi je pomogla da joj odaberem rodjendanski poklon. Rekla je da zeli "nesto crveno", sto od 0 do 100 dostize za 3 sekunde." Kupio sam joj vagu. I tako je pocela svadja..."   LOL

How yes no.
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

eo nes sta sam na faceu nasao: "Zena mi je pomogla da joj odaberem rodjendanski poklon. Rekla je da zeli "nesto crveno", sto od 0 do 100 dostize za 3 sekunde." Kupio sam joj vagu. I tako je pocela svadja..."   LOL

HAHAHAHAHAHAHA od 0 do 100 vaga!!! HAHAHAHA

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
neaktivan
Humor

Crvenkapica: je li vuk zaista kriv?

Svi smo čitali Crvenkapicu, ali jesmo li se ikada zapitali je li zapravo vuk zaista kriv? Budući da njegovu stranu priče još nismo čuli evo šta on kaže.

" Jako mi je drago što sam dobio priliku da ispričam i svoju verziju poznate priče. Naime, kao prvo moram napomenuti da sam oduvijek bio jako dobar prijatelj sa bakom, a uz to još i vlasnik šume. Crvenkapica to nikada nije poštovala, naprotiv, dolazila je u šumu svaki dan, čak je i jagode i gljive brala, bez mog pitanja. To vam je isto kao da vam neko ulazi u kuću bez kucanja i kad mu je volja.

Odlučio sam popričati sa Crvenkapicom te joj objasniti par stvari o lijepom ponašanju. Sreo sam je u šumi i lijepo je pitao zašto to radi. Bila je jako nekulturna i nije htjela odgovoriti. Razbjesnio sam se. Najprije ulazi u moju šumu bez pitanja i još me ignoriše. Eh, to je prevršilo svaku mjeru! Zatim sam je pitao gdje ide. Opet me samo ignorisala. I ne samo to, Crvenkapica je gazila moju lijepu travu i čak brala sve što se dalo ubrati. Jedva sam se uspio suzdržati.

Brzo sam otišao do bake, svoje stare prijateljice. Kada sam joj ispričao sve, željela se sama uvjeriti u to pa se odlučila sakriti ispod kreveta prije nego Crvenkapica dodje. Ja sam se preobukao u baku i čekao. Kada je ušla, Crvenkapica je odmah započela sa svojim neprimjerenim ponašanjem. Najprije je imala primjedbe na moj nos. Kao da joj nije bilo dosta što je hodala po mojoj šumi i k tomu još bila nekulturna nego me još i vrijedjala. Nekako sam se suzdržao i rekao da imam veliki nos kako bih je bolje mirisao. Ni tu se nije zaustavila. Uslijedile su primjedbe na moje uši, pa na usta. Ludnica! Ustao sam, ne sa namjerom da je pojedem nego da joj objasnim sve kako bi došla pameti. Potom je došao lovac, desilo se što se desilo i morao sam je pojesti.
Sad o meni kruže priče kako sam ja zao i kako sam pojeo malo dijete. To je tako nepravedno. A samo sam se htio izboriti za svoje mjesto i obraniti šta je moje. Hvala vam što ste mi dopustili da kažem istinu. Da li i dalje mislite da sam kriv?"

Facebook Sramim seSramim seSramim se

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
17 godina
neaktivan
Humor
The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
16 godina
neaktivan
Humor

Smijeh

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 12:00 (Looka).
15 godina
protjeran
Humor
ja ne kuzim kako to moze biti greska servera, netko je morao napisati tu recenicu pa da se objavi, nema valjda server sposobnost da sam smislja recenice...
How yes no.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice