- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo sam shvatio da se rastaje sa ocem i majkom, drugo niš!
Jesi odslušao cijelu?
Hiti se na pleča(baci se na leđa)
kad ti je vruČe
hiti se na pleča da ti bu(bude) bolje
kad ti sunce h(u) glavu tuče,
mam(odmah)se buš(bideš) skupal h svoji krvi aaaaaargh
"Ide cestom autobus pun retardiranih debila.Kad je autobus stigao do shume samo odjenom stade.Izasao vozach da vidi sta je , poce cackat po motoru jedno pola sata , ma jok nemoze nac kvar da si pita.Najednom izadje jedan debil i poce skakat i mahat rukama : "Znam ja sta mu je bilo , znam ja , znam ja ". A vozac sav nervozan mu samo rece : " Hajde ba sta ti znas , vracaj se unutra ". I ode debil ponovo u bus. Opet vozac neshto radi prodjose 2 sata nishta ne napravi , kad eto opet onog debila : "Znam ja sta mu je bilo , znam ja sta mu je bilo" . A vozac kljuca u sebi : " Sta ti je idiote mrsh u bus i nevrachaj se , pojma ti nemas".I vrati se debil.Vozac zovne sluzbu , dodju ljudi i popravljaju , ma nema sanse nemogu ni oni popravit.Kad eto opet onog istog debila : " Znam ja sta mu je , znam ja sta mu je".Vozac vise sav crven , uhvatila ga huja : "STA TI ZNAS MRSH UNUTRA ".
Kazu oni ljudi iz sluzbe :" Hajd pusti ga nek kaze ako zna , ajde reci nam sta mu je ". Debil ce na to :" Pokvario se , pokvario se !!!!".
Dijele dva debila bombone!
Prvi: jedan meni,jedan tebi,jedan meni,jedan tebi,jedan meni,jedan meni,jedan meni..
A drugi će na to: A JEDAN TEEEBI!
Ljudi , isprike ako je već bilo.
Dama je zenska koja se oblaci na kredit, a svlaci za gotovinu...
Pogledajte cijene u žutom okviru.
Sigurno je već sve accounte prodao...
Hehehe to se nemoze svakom desit............
Sa vanjske strane je uletio. Vidi se da nema izbočina na zidu, samo rupa, on je uletio,a unutra je skršen
Newfags can't triforce ^^
De objasni nama lajicima koji ku*** znaci taj znak?
Ništa važno, u biti predstavlja tri trokuta koji zajedno prave veliki trokut, poteklo iz popularne igre: Zelda
LOL!
Što nebi onda bila veća rupa?I kako misliš da je uletio?
Ne vidim nigdje skijašku skakaonicu u blizini :)
a da je uletio u podnožju nebi bilo onoliko zida
oružje ne štiti chucka norissa nego on štiti oružje
Pa na mercedesu nema ni ogrebotine, dobro vjerojatno je zadnje staklo razbijeno ali braniku nije ništa.
To su Američki zidovi. Nije ni čudo da im sve uragan odnese. U Americi je puno lakše glavom kroz zid nego na brdovitom Balkanu.
Ništa važno, u biti predstavlja tri trokuta koji zajedno prave veliki trokut, poteklo iz popularne igre: Zelda
WoW! 
LOL!
Što nebi onda bila veća rupa?
I kako misliš da je uletio?
Ne vidim nigdje skijašku skakaonicu u blizini :)
Možda je u garaži i otišo u rikverc?