Nakon sto su umrli svi ljudi na Zemlji, čekali su put na nebesa.
Pojavio se Bog i reče:
-Hoću da se muškarci postave u 2 vrste. Jedna vrsta za muškarce koji su glavni u braku, druga vrsta za muškarce koji su pore ženama. Žene neka se sve postroje pred sv. Petrom.
Muškarci se razvrstaše. Vrsta podređenih muškaraca bila je kilometre duga, a u vrsti muškaraca koji su glava obitelji ostao je samo 1.
Bog reče:
- Vas podređene bi trebalo biti sramota. Stvorio sam vas da budete glave obitelji. Razočarali ste me. Od svih vas je samo 1 ispunio moja očekivanja. Učite od njega. Reci mi, sine moj, kako ti je uspjelo da si jedini u toj vrsti?
Muškarac odgovori:
- Nemam pojma, žena mi je rekla da tu stanem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hrvatska kur.ina po
sramila bi i turčina
Ovako volim kad se da "asocijacija" sto je to, a ne "hahahahahaahah" i sad bi ja kao odmah trebao ic na to... Svaka cast iznimkama!!
Ovako volim kad se napise sto je to, a ne "hahahahahaahah" i sad bi ja kao odmah trebao ic na to... Svaka cast iznimkama!!
jos je i veca komedija sto ta "daje ispite u roku"! i to latinski i jos nesto. da, akcija index je bila uspjesna
Hehe:
Što je tu smiješno?
Hehe:
Što je tu smiješno?
Pa de razmisli malo.
Pa de razmisli malo.
Razmislio, skontao, isus naslov grupe, bog u descriptionu...
Ali trebao si sve stopiti u jednu sliku i zaokružiti...
Ovako nisam odmah skužio
EDIT: Nisam imao vremena za photoshop, evo što se desilo prebacivanjem iz TD u TU...
Jednom mi se desilo, ali niko nije vjerovao. :/
-.-
Svejedno nije smiješno...
Još da je neka ozbiljna stranica, nego grupa na fejsbuku..-.-
Dobro,ok.
Jest da je Bog = Isus al nvm, nije ovo tema o tome...
On Topic : Kuća Chuck Norrisa nema vrata, samo zidove kroz koje prolazi 
Sin Bozji=Bog
Sin=Otac?
Sin Bozji=Bog
Sin=Otac?
Otac = Sin (= Duh Sveti) ... ali ovo je offtopic!! Bermudski trokut je zapravo bil bermudski kvadrat, ali je chuck norris odbio jedan čošak zadnjim kružnim 
Sin Bozji=Bog
Sin=Otac?
Svi znamo da je Isus bio pacifist pa je sredio papire da je on Bog, a kako je božji sin, onda je i svoj otac, ali i otac svog oca, odnosno svoj djed. Kako 3 generacije iste obitelji ne mogu zajedno u vojsku, na taj način se oslobodio vojske :-P
Ajde dosta off-topica -.-"
Sin Bozji=Bog
Sin=Otac?
Svi znamo da je Isus bio pacifist pa je sredio papire da je on Bog, a kako je božji sin, onda je i svoj otac, ali i otac svog oca, odnosno svoj djed. Kako 3 generacije iste obitelji ne mogu zajedno u vojsku, na taj način se oslobodio vojske :-P
Ili video dokaz -