Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.066.842
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
RE: Humor
Hraesvelg kaže...

Nisam se  nimalo nasmijao, ozbiljno.

Jednostavno mi nije smiješno...

Nije smiješno?!? Moraš imat neko osnovno znanje o svemu! Ako nemaš dogodit će ti se isto što i tome liku... Ne moraš biti neki genije ili programer da znaš šta je dobro raditi a što ne na kompu. Osnove treba znati jer će drugi zaj***vat u drugim situacijama koje možda neće imati veze s računalima. Neka nalije 30 l rakije u auto pa nek se vozi po gradu. Auto bolje ide. Viruj mi. Probaj pa javi. Sorry na off topicu.

16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
BannedOnThisForum kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

e...........šta je to triforce?Neodlučan

http://en.wikipedia.org/wiki/Triforce

ma našo sam to već, znam da ima veze s tom Zeldom, ali opet nekužim šta je to, nikad nisam igro Nintendo sa Zeldom

Što se tiče Zelde, iz iskustva u igranju (nekih 5-7 igara), koliko me sjećanje služi, to je kao neka "sila" koja ti daje neke posebne moći i to...

A u informatici: Pa eto, briše system32 folder iz system root i čini instalirani OS beskorisnim.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
neaktivan

A u informatici: Pa eto, briše system32 folder iz system root i čini instalirani OS beskorisnim.

Ovo je individualna fora, Triforce inače nema veze sa informatikom...

I skrenuli ste debelo off-topic.

EDIT: uf, sad sam i ja kriv...

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 17:10 (andy0101).
16 godina
neaktivan
Humor

Cool uživate

9A3BMQ .... odoh ja na skijanje, brb
16 godina
neaktivan
Katana kaže...

Cool uživate

Rick Roll fora je odavno isfurala, tako da TD od mene

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
17 godina
neaktivan
Humor

VARAŽDINSKA  policija javila je da je oko 15,45 sati u romskom naselju u Strmcu Podravskom za sada nepoznati muškarac pucao u ženu i ustrijelio je, donosi Slobodna DAlmacija.

Index

Vaš treći hrvatski predsjednik
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

VARAŽDINSKA  policija javila je da je oko 15,45 sati u romskom naselju u Strmcu Podravskom za sada nepoznati muškarac pucao u ženu i ustrijelio je, donosi Slobodna DAlmacija.

Index

Netko je došo s partya.....

15 godina
neaktivan
Humor

Par uzrečica:

Kuca prostata, pa ja na vrata.

Mi o vuku, Karađić na vrata.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
16 godina
neaktivan
Humor

Evo malo Hitlerskih... bez uvrede.

Šeta Hitler s jednim oficirom i prođu pored hrpe pepela. Kaže Hitler: Oficiru, jesam li ja zabranio Židovska okupljanja?

Šta radi mali Židov na dimnjaku? Čeka mamu i tatu.

Postrojio Hitler Židove da ih strijelja, no vidi malu djevojčicu pa joj priđe. "Koliko godina imaš mala?". Kaže djevojčica "Pet, a sad će mi šesta". "E, neće, neće." -uzvrati Hitler

Šta je to tanko, dugačko, sivo, i ubija Židove? Plinska cijev...

Zašto u plinskim komorama ima 11 ispušnih rupa za plin? Pa kad Židov proba začepiti prstima, da mu ostane ona jedna.

Pretjerao sam... Šutim

16 godina
neaktivan
Katana kaže...

Cool uživate

Zašto su baš odabrali tu pjesmu i tog pjevača? Ima neka posebna fora?

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Pročitaj moj potpis.

The song may have been favored for this use by those regarding it as the worst popular song of all time.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
Katana kaže...

Cool uživate

G-g-g-gay

17 godina
Humor
http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Humor

- Znate kako se kaže DNK na bosanskom?
- Da nije komšijino?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
stevan94 kaže...

- Znate kako se kaže DNK na bosanskom?
- Da nije komšijino?

A jel znaš šta na Bosanskom znači ABS?

-A'j bolan stani...

17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Humor
Axlus kaže...
Makić kaže...

evo jedna u adm

Da, samo što ta  matična podržava samo ddr 2 a ne ddr3, a  ati radeon 4670 ima ddr3 , tako da će imati ARTEFAKTE u igrama!

Iz jedne teme... crko sam od smijeha

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
16 godina
neaktivan
Humor

Ovo san kopirao s jednog foruma, napisao poznanik :D
Uživajte ^^

-----------------------------------------------------------------------------

Na jednom forumu je neki lik upitao kako osvojiti curu kojoj se sviđa drugi dečko. A ja, ne budi lijen, sam odlučio priskočiti u pomoć jadnome čovjeku... Pa, eto i vama ovaj kratki naputak kako osvojiti ženu koju imate na oku...

Prva faza: priprema.
Saznaj što voli.
Koristi njene frendice, frendove, familiju, kućne ljubimce. No, najviše od svega žene vole mačo tipove koji odišu buntovništvom.

Druga faza: pristup.
Kao prvo, da pi pristupio curi, moraš se i za to pripremiti. Operi se i obrij se bez obzira imaš li dlaka. Nakon brijanja moraš dezinficirati područje da nebi došlo do neugodnog crvenila, svraba i šuge. Ne koristi aftershave i balzame, nego kumovicu ili slične preparate sa većinskim udijelom alkohola. Nakon toga odi do prve ćevapare i naruči velike ćevape sa ekstra luka i kajmaka te se zdrobi u tome i zalij ih sa dvije pive kako bi podigao samopouzdanje. Sada, svježe obrijan, čist i sit spreman si doći i popričati sa curom.

Treća faza: razgovor.
Jedan od većih problema nastaje tu, kako započeti razgovor. Moraš imati ulet. Iako sve cure tvrde da ulet nije bitan, to je laž, i nema šanse da ne nastavite daljnju konverzaciju ako uletiš sa provjerenim stvarima koje će ih nasmijati, tipa: "Alo mala, imaš šta sitno osim sisa?", "Đesi ribo ajde da se mrijestimo." i "Moj djed uzgaja lubenice. No dosta o njegovim lubenicama, pričajmo malo o tvojima."
Naravno, to moraš izgovoriti sa potpunom sigurnošću u sebe, po mogućnosti sa povišenim glasom kako bi ostali muškarci u krugu shvatili da je ta ženska tvoja lovina.

Četvrta faza: nakon razgovora.
Nakon što si s njom trakeljao o potpuno nebitnim stvarima i govorio ono što želi čuti, vrijeme je za daljnji korak. Kod mene je četvrta faza poziv u šetnju na mjesečini. Preporučam ti da to i ti napraviš. Kako se šećeš sa njom zašlataj ju tako da joj daš do znanja da joj se sviđaš. Bez brige, njoj će se to svidjeti jer, ako se sjećaš, žene vole mačo muškarce koji su sigurni u sebe. Dok se šećete i dalje joj govori sva ona romantičarska sranja koje niti jedan muškarac koji drži do sebe ne može misliti, a kamoli misliti i izgovoriti na glas.

Peta faza: poziv na intimnije druženje.
Ponudi se da ju otpratiš do doma, ali usput prođi kraj trafike i reci da ideš kupiti žvake. Kada kupuješ glasno reci "DAJTE MI NAJVEĆE DUREX KONDOME" tako da se ona može pirpremiti na tvoju sljedeću fazu, jer žene ne vole voditi igru nego ju vole pratiti. Zapamti, žena je objekt, nema nikakvu moć. Kada dođete do tvog ulaza pozovi ju na čašicu pića. Kako se penjeta opet ju zašlataj da se napali.

Šesta faza: the sexual intercourse.
DISKLEJMER: ako ste mlađi od 18 ili imate slabo srce preskočite ovo.
No, kada dođete gore, zgrabi prvi alkohol koji ti padne u ruke i odvedi ju u svoju sobu. Ako se bude opirala, samo glumi jer želi ispasti svetica, no vjeruj mi, svaka žena voli dobru batinu. U oba smisla. Kada ženi opališ šamar ona se osjeća podređeno, a to voli. No, kada uđeš u sobu doslovno strgni odjeću s nje, a tako i sa sebe. Baci ju na krevet i metni ga koliko je dug i širok. Ako bude malo krvi, ne brini, uskoro će prestati. Ako kaže da ju boli, laže, jer time samo želi reći "JAČE". Ako kaže kriva rupa kresni ju po gubici i reci "Da je kriva ne bi bila na tom mjestu di je."

Sedma faza: after the sexual intercourse.
Okreni se i zaspi ko foka nakon rovanja po madagaskarskim planinama. Ako je ujutro još kraj tebe ponovi šestu fazu.

16 godina
neaktivan
Hraesvelg kaže...

Šesta faza: the sexual intercourse.
DISKLEJMER: ako ste mlađi od 18 ili imate slabo srce preskočite ovo.
No, kada dođete gore, zgrabi prvi alkohol koji ti padne u ruke i odvedi ju u svoju sobu. Ako se bude opirala, samo glumi jer želi ispasti svetica, no vjeruj mi, svaka žena voli dobru batinu. U oba smisla. Kada ženi opališ šamar ona se osjeća podređeno, a to voli. No, kada uđeš u sobu doslovno strgni odjeću s nje, a tako i sa sebe. Baci ju na krevet i metni ga koliko je dug i širok. Ako bude malo krvi, ne brini, uskoro će prestati. Ako kaže da ju boli, laže, jer time samo želi reći "JAČE". Ako kaže kriva rupa kresni ju po gubici i reci "Da je kriva ne bi bila na tom mjestu di je."

hahahahahhahhah

ova je dobra

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 16:19 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
Humor

Bilo je nešto tako slično pred par strana...al slično,ne isto

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
16 godina
neaktivan
Humor

Čovek na suduČovek se našao pred sudom optužen za ubistvo s predumišljajem. Pita ga sudija:
• Ovde se radi o krvavom ubistvu. Kako se branite?
Optuženi:
• Bila je toliko glupa da sam je morao ubiti.
Sudija:
• To ne smatram olakšavajućom okolnošću.
Optuženi:
• Pa, dobro, cenjeni sude... da ispričam kako je bilo. Živeli smo u jednoj zgradi. Iznad nas je živela porodica s dvoje dece. Bilo je stvarno žalosno, deca su bila jako niska rastom. Sin od 12 godina je bio visok svega 80 cm, a onaj stariji, od 19 godina, svega 85 cm. Jednog dana, u razgovoru sa svojom ženom, kažem da je to stvarno tužno i da mi ih je žao.
• Da, reče zena....to su Pirineji.
• Mislila si Pigmeji?
• Ne, Pigmeji su ono što nam se nalazi pod kožom i zbog čega pocrnimo.
• To je pigment.
• Ne... Pigment je bilo ono na čemu su stari Grci pisali.
• Pobogu, ženo, to je bio pergament.
• Ne, pergament je kad neko pročita ili prikaže samo jedan deo nekog dela.
• Poštovani sude, verovatno pretpostavljate da više nisam imao volje da joj objasnim da se radi o fragmentu. Seo sam na trosed i čitao novine. Ubrzo dođe žena s knjigom u ruci, legne pored mene, otvori knjigu i počne čitati deo nekog teksta:
• Dušo, gledaj: Sunčana terasa od ručne torbe je bila učiteljica makroa 15.
Uzeo sam knjigu, pogledao i rekao joj:
• Draga, ovo je knjiga na francuskom jeziku i tu pise: »La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Luuis XV«, a to znači da je Markiza de Pompadur bila ljubavnica Luja XV.
• Ne, reče ona - La Marquise je sunčana terasa, Pompadour je ručna torba, la Maitresse je učiteljica, a Louis XV je 15. makro. Ja to sigurno dobro znam. Nisam ja džabe imala ekstra časove iz francuskog jezika i vežbe sa svojim legionarom.
• Mislila si na lektora?
• Ne, lektor je jedan grčki heroj.
• To je bio Hektor i bio je Trojanac.
• Ne, hektor je mera za površinu.
• Mera za površinu je hektar.
• Ne, hektar je božansko piće.
• Ženo, nektar je bozansko piće.
• Nije, to je reka u Nemačkoj.
• Reka u južnoj Nemačkoj zove se Nekar.
• Ne znaš ti to, još kao mala sam pevala s drugaricom duo o reci Nektar.
• U duetu, tako si valjda htela reći.
• Ne, duet je kad igraju Sarajevo i moj Željo.
• Poštovani sude, tada sam uzeo čekić i opalio je po glavi. Konačno je zaćutala.
Sudija:• Optuženi se oslobađa....Ja bih joj presudio još kod Hektora. 

Da si visok koliko si glup, imao bi snijega po glavi .....
16 godina
neaktivan
Humor

evo dva

1.idu mujo i haso u crkvu a, mujo treba na WC a nema ga nigdje pa mu kaze haso-odi na krov od crkve. ode Haso tamo. mole u crkvi nek nam bog da dari i padne mujino govno a svećenik kaže-što ćemo mi Bogu darovati,a s krova mujo viče WC-papira

2.odu rus njemac i bill gates kod Boga da im onk kaze sto ce se dogoditi ode rus prvi i pita Boga-kad će rusija biti najrazvijenija zemlja na svijetu.

dođe rus plačuči i kaže neću doživjeti

ode tak njemac i pita kad će njemačka imati najbolja oružija dođe plačuči i kaže da neće doživjeti

i tako ode bill gates  i pita kad će windowsi biti najprodaviniji OS  na svijetu vrati se ne plačući i pitaju ga što mu je Bog rekao on kaže -Ne znam Bog još plaće

16 godina
Humor

Na jednu se legnes a s drugom pokrijesSmijeh

Sorry ako je bilo.

PRODAJEM ILI MJENJAM HD4670 ZA NEKU SLICNIH ILI ISTIH PERFORMANSI..NADOPLATA 50 KN!!!!!!!!
17 godina
neaktivan
Humor

Kako obožavam ovaj show

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 22:55 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan
Humor

Koja je razlika između šljive i žene?

šljiva prvo rodi pa je tresneš,a ženu  tresneš pa tek onda rodi

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 23:02 (kc-kb).
16 godina
neaktivan
Humor

FAIL!

P.S. evo i jedan gamerski fail Smijeh

žnj
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 23:20 (RazerDinoMan).
17 godina
Humor

Osmi padež: Prezervativ...Dobiva se na pitanje: Koga,Čim.....

16 godina
neaktivan
Humor

OMG...taj nebude djece imal...

Morate i OVO vidjet...

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 9:44 (Looka).
17 godina
neaktivan
Looka kaže...

OMG...taj nebude djece imal...

Morate i OVO vidjet...

Šta je sa tom bocom da je ovako ekspresno odletjela?

It's good to be smart - It's smarter to be good
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice