- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.wulffmorgenthaler.com/striphandler.ashx?stripid=101f602f-a99f-4a6e-95d0-8911418de6ed
OLPC success in Africa :)
Da nam je svima takva 2010.
http://www.funvideoworld.com/funnypic/funnypic/life-can-be-good/
a ne ovakva...
http://www.funvideoworld.com/video/1484/Wii-Failure
OMG kako smiješno...al najbolje ono : "He was double crossing us" a nisu niš ni planirali XD hahhahhhahaha
ajme meni skoro sam se ugušija dok sam čita ovo, još me boli u prsima kad se sitim, svaka čast
Slika je prevelika pa sam morao dati link, ispricavam se sto nemam link na web stranicu, nisam ga uspio naci. Ugl ovo mi je pokazala jedna frendica pa da podijelim smijeh s vama :P
Upute: Prvo lijevi pa onda desni stupac postova.
AHAHAHHAHAHAAHAH peeeedobro
Slika je prevelika pa sam morao dati link, ispricavam se sto nemam link na web stranicu, nisam ga uspio naci. Ugl ovo mi je pokazala jedna frendica pa da podijelim smijeh s vama :P
Ajme kaj su mu napravili,hahahahaha nemogu vjerovat kolko neko može bit glup
Ajme kaj su mu napravili,hahahahaha nemogu vjerovat kolko neko može bit glup
ima i ovdje takvih
Znam da ima TU ali moram komentirat Nevjerovatno koliko je lik glup. Apsolutno pojma nema o ničemu. Mislim da je on tip osobe kojima možeš sve uvalit. Ni sam nije svjestan koliko je ljudi nasmija
Hvala Bogu na budalama, barem me pošteno nasmiju.
ne kuzim bas .. skuzio samo da je nesto sjebo i da mora vratit prije neg sto tata dodje kuc .. ajd pojasnite da se i ja smijem :D
Lol, ja se valjam od smijeha .
a što bi vi pametno savjetovali da to popravi? pitam za zbilja ne za zezanciju....
================================================================
================================================================
Mali Ivica imao je već tri godine, a još nije progovorio. Vodili ga roditelji kod doktora, vidovnjaka, nadri-liječnika, ali ništa nije pomoglo. Jedno jutro dok su svi bili oko stola mali povikne:
- Deda!
Svi poskakaše od sreće i slaviše dugo u noć, a slijedeće jutro umre deda. Preneraziše se svi, nastade muk i mali opet ne reče ni riječ do sljedeće godine kad jedno jutro povika:
- Baba!
Poveseliše se ukućani, ali ih i strah uhvati... i tako slijedeće jutro nađu babu mrtvu u krevetu, pokopaše je, a mali opet godinu dana ne reče ni jednu jedinu riječ. Kad se godina od zadnje riječi približila, muž i žena zabrinuto razgovaraju. Kaže muž:
- Pa neće valjda sad progovoriti, nitko od familije nije živ osim nas roditelja?!
Sljedeće jutro mali za doručkom vikne:
- Tata!
Otac na to padne u debelu depresiju. Ode u grad i napije se k'o svinja. Obišao sva mijesta koja su mu išta značila i uvečer se mrtav pijan uvuče u krevet. Sljedeće ga jutro budi žena, a on još onako pripit priupita:
- Kaži mi, jel' sam ja to na onom svijetu?
A žena će na to:
- Ma oblači se brže, umro je susjed Marko!
======================================================
======================================================
Sjevernokorejanci se pripremaju za novi nuklearni pokus:
- Prprema! Pozor! SAD!
wtf? pas ga izjbo xD
ne kuzim bas .. skuzio samo da je nesto sjebo i da mora vratit prije neg sto tata dodje kuc .. ajd pojasnite da se i ja smijem :D
-----SPOILER-----
Ova skripta na pocetku za "triforcanje" (sta god to bilo) je zapravo skripta koja na racunalu na kom je pokrenuta brise system32 folder windowsa, dakle cini kompjuter beskorisnim. Taj lik je to napravio i ne moze upalit komp i sad kaze da mu pomognu. Ovi mu rekli da ubaci cd od xpa i napravi repair i to, on je nesto poceo, sad se ne sjecam, uglavnom rekli su mu na kraju da mora magnetom vući po HDD-u (kao da mora ponovno magnetizirati HDD :P) i lik vuce po kucistu, pa su mu rekli kako izgleda HDD i onda je vuko po HDD-u i na kraju mu, naravno, pokazalo insert system disc. Objasnili su mu sta je zapravo napravio i od tada se vise nije culo za njega.
-----KRAJ SPOILERA-----
hahahahahha loool ... fala na objasnjenju .. nasmijo sam se posteno :D
-----SPOILER-----
Ova skripta na pocetku za "triforcanje" (sta god to bilo) je zapravo skripta koja na racunalu na kom je pokrenuta brise system32 folder windowsa, dakle cini kompjuter beskorisnim. Taj lik je to napravio i ne moze upalit komp i sad kaze da mu pomognu. Ovi mu rekli da ubaci cd od xpa i napravi repair i to, on je nesto poceo, sad se ne sjecam, uglavnom rekli su mu na kraju da mora magnetom vući po HDD-u (kao da mora ponovno magnetizirati HDD :P) i lik vuce po kucistu, pa su mu rekli kako izgleda HDD i onda je vuko po HDD-u i na kraju mu, naravno, pokazalo insert system disc. Objasnili su mu sta je zapravo napravio i od tada se vise nije culo za njega.
-----KRAJ SPOILERA-----
Ja morona.
Al' ga izlevatiše ljudi...
JEBO CHUCK NORRISA I SPONGEBOBA...TELETABISI IMAJU TV U STOMAKU
...this...
EPIC!!!!
Kad sam to pročitao odvalio sam sa stolice, najgenijalniji post u humoru dosad, kako su shebali jadnog tipa.
Uopće nije smiješno.
Pa što da je lik noob, nisu svi informatičari.
I sjebali mu kompić i tko zna šta je sve bilo od njega.
Što mu je otac napravio...i kolko štete je tu bilo.
Ja bih baš rekao da su debilčine glupe ti s interneta.
Baš bih mu pomogao da sam bio tu.
SMijali bi se vi kad bi vama netko tako nešto napravio...
EDIT: Nisam se nasmijao ni malo.
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG EPIC FAIL!!!!!!!
KOJI RTD HAHAHA krepao sam od smijeha čitajući ovo HAHAHAHA al, najjači mi je njegov zadnji komentar: "I just wanted to fucking triforce and you cunts have ruined my life"
Nekako mi ga žao ali je ovo čisti EPIC FAIL!!!!!!
Uopće nije smiješno.
Pa što da je lik noob, nisu svi informatičari.
I sjebali mu kompić i tko zna šta je sve bilo od njega.
Što mu je otac napravio...i kolko štete je tu bilo.
Ja bih baš rekao da su debilčine glupe ti s interneta.
Baš bih mu pomogao da sam bio tu.
SMijali bi se vi kad bi vama netko tako nešto napravio...
Sorry za double-post, no moram boldirano komentarisat
1. To ti samo tako napisa, a ustvari si i ti krepao od smiha, mogu se kladit'!
2. E pa nismo toliki rtd, ipak je ovo informatički forum :).
Nisam se nimalo nasmijao, ozbiljno.
Jednostavno mi nije smiješno...
e...........šta je to triforce?
Haso zove radio stanicu i kaze: - Nasao sam novcanik sa tisucu maraka u njemu !
- Takodjer sam pronasao i osobnu iskaznicu na kojoj pise Cincar Mustafa, Ferhadija 2, Sarajevo.
Kaze voditelj: - Sta mi mozemo uradit za tebe ? Kaze Haso: - Mozete li biti tako ljubazni te za Mustafu pustit neku veselu pjesmu. xDD
E ovako, roditelji su mi poznavali tog Cincar Mustafu, i mislim da to nije neki vic, u Ferhadiji 2, je u ratu živio Cincar Mustafa i zvali su ga Cinci, međutim, jednom mu je granata upala u stan i ubila ga... Tako da to nije baš neki vic.
ma našo sam to već, znam da ima veze s tom Zeldom, ali opet nekužim šta je to, nikad nisam igro Nintendo sa Zeldom