Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.062.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
RE: Humor

@ BannedOnThisForum

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=9302

tu pogledaj, mozda ti ovo pomogne...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 13:00 (looood).
16 godina
neaktivan
Humor

e za ovo moras biti specijalac

za ovo također:

Ko je njima dao da igra?????

XDXDXD

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 18:08 (Somebody).
15 godina
neaktivan
Humor

Cita Mujo oglas u novinama i veli:

- "Vid Haso, policija trazi muskarca od 20 do 30 godina, jaceg stasa, pomalo celavog, koji nocu hoda po parku i siluje zene."
- "Da. I?"
- "Pa razmisljam da im se javim. Moze bit dobra plata, drzavna ustanova je to."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

errando discimus
16 godina
neaktivan
looood kaže...

@ BannedOnThisForum

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=9302

tu pogledaj, mozda ti ovo pomogne...

ne, to je za one stranice slične rotten i fuckingshocking

ali meni nije to, meni jednostavno samo tu jednu jedinu stranicu prikaže samo bijelo i piše da je "Done"

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
Somebody kaže...

za ovo također:

Ko je njima dao da igra?????

XDXDXD

HAHAHHA OVAJ PRVI MI JE NAJJAČI, protrči igrače, protči još jednog, protrči golmana, na 20 cm ispred gola kad fula!

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
Humor

Sheep shearing

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
17 godina
Humor

Kako gubavac prekine s curom???

- Da joj nogu...

16 godina
neaktivan
Humor

https://www.youtube.com/watch?v=mCAdFQsGkp0&annotation_id=annotation_98853&feature=iv

Isus dinosaur.

17 godina
goodye kaže...

Best fight scene ever:

Ljudi ja sam plakao. neznam hocete li vi, ali za svaki slucaj nemojte imati nista u ustima da se ne bi slucajno udavili !

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan

<obrišite komentar>

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 21:51 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
goodye kaže...

pogledajte 1:19 AHHAHAHAHAH ja sam krepavao od smijeha

17 godina

300 Parodija

Institucija

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Humor

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
17 godina
neaktivan
Humor

Evo da napišem nešto šta je mene danas nasmijalo. Na službenoj stranici FERa (stranici sa obavjestima - kolegij Digitalna logika) kaže Čupić:

Na jednoj ispričnici tim od 6 asistenata nije uspio dešifrirati kome ispričnica pripada. Stavio sam sliku u nastavak obavijesti (gumb "više...") pa ako se netko prepozna, molim da se javi.

A valjda bu vam smješno, mislim bar to šta je "osnovan specijalni tim asistenata" da dešifriraju o kome se radi. Oni koji su na FERu/bili na FERu, njima bi trebalo bit smješnije. A šta ćeš, FERovski humor Smijeh

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
16 godina
neaktivan
Somebody kaže...

čista mafia! Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Humor

Evo pogledao ovo i ne vjerujem, lik ima mudda do poda....

http://www.break.com/index/insane-building-jump.html

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Evo pogledao ovo i ne vjerujem, lik ima mudda do poda....

http://www.break.com/index/insane-building-jump.html

Čitao sam negdje da taj tip ima problema sa receptorima za strah ili tako nešto.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
protjeran
Humor
www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
Humor

O nogometasima i fudbalerima

Milorad je "skinut" stoprocentno Cool

15 godina
neaktivan
Humor

https://www.youtube.com/watch?v=pNRl7yvacuQ&feature=related

16 godina
neaktivan
Humor
17 godina
Humor

Kidam se od smijeha         ahahhahahhahah

High Kick

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
15 godina
neaktivan
Humor

Evo ljudi ja mislim da ovo ima smo kod nas,,nadam se da nisam promašio temu...

lol,pa nemojte ic u crkvu bankrotirat cete xD

Nevinašce

errando discimus
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Humor

sorry ako je bilo

....................................

Muško-ženska verzija

Na poslu razgovaraju uz kavu dvije kolegice:
-Kakav sex si imala jučer?
Katastrofa...
Muž je došao sa posla, u 3 minute je pojeo ručak, poslije toga 4 minute sexa a poslije dvije minute je zaspao…
A kod tebe?
-Kod mene fantazija.
Muž došao kući, poveo me na preukusnu romantičnu večeru, poslije smo se šetajući sat vremena vračali kući, poslije svijeće i sat vremena extra predigre, poslije sat fantastičnog sexa a na kraju zamisli da smo sat vremena razgovarali.
Jednom riječju bajka!

U to isto vrijeme razgovaraju dvojica kolega:
-Kakav sex si imao jučer?
Super!
Dolazim kući, ručak na stolu; pojeo sam, pos.eksao se i zaspao.
A kod tebe?
-Kod mene katastrofa…
Dolazim kući a tu nema struje jer sam zaboravio platiti račun za struju zato sam moju izveo negdje na večeru.
Klopa bez veze a bilo je tako skupo da nisam imao novaca da se vratimo sa taksijem pa sam morao ići kući pješke!
Dolazimo kući a tu naravno nema struje pa sam opet morao upaliti te pro**** svijeće!
Bio sam tako bijesan da sam trebao sat vrijemena dok mi se nije digao, a poslije nisam mogao sat vremena svršiti , na to sve skupa sam tako popi*** , da joś sat vremena nisam mogao zaspati!!

16 godina
neaktivan
leon321 kaže...

Muž došao kući, poveo me na preukusnu romantičnu večeru, poslije smo se šetajući sat vremena  vračali  kući, poslije svijeće i sat vremena extra predigre, poslije sat fantastičnog sexa a na kraju zamisli da smo sat vremena razgovarali.

vráčati

1. proricati sudbinu ili budućnost (gledajući u dlan, u grah, bacajući karte i sl.), baviti se vračanjem, gatanjem

2. obavljanjem nekih radnji ili izgovaranjem riječi nastojati otkloniti zlo ili bolest; bajati, čarati

Kad smo već kod jezika: Najduža riječ

16 godina
neaktivan

hoces reci da se jedno slovo ne moze ponavljat vise puta u rijeci?

cylalany se ponavlja 50-ak puta

edit: glutaminy isto

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 20:40 (krle).
17 godina
neaktivan
Humor

Naravno da se neke riječi ponavljaju (rekao bih čak i više od 50 puta). Kao što u kratkom obrazloženju na vrhu stoji, riječ je o najvećoj bjelančevini, a bjelančevine su izgrađene od aminokiselina kojih ima svega dvadesetak na svijetu.

No sadržaj bjelančevine ne bi trebala biti riječ. Isto tako se može nabrojati sadržaj svih dijelova automobila i stvoriti jedna ogromna riječ.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
16 godina
protjeran
Humor

Ovi videi su kombinacija hunora i istine:

1)

2)

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
xZero1 kaže...

Ovi videi su kombinacija hunora i istine:

1)

2)

zakon su oba dva!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice