Pa i fora je u tome što nema veze, uglavnom nekome je smiješto nekome i nije.
Kao npr. onaj s babama i svjetlom (meni je osobno preglup a nekome nema jačeg)
Dobar mi je i ovaj; Chuck Norris je uspio prijeći super marija u lijevo :D
Pa i fora je u tome što nema veze, uglavnom nekome je smiješto nekome i nije.
Kao npr. onaj s babama i svjetlom (meni je osobno preglup a nekome nema jačeg)
Dobar mi je i ovaj; Chuck Norris je uspio prijeći super marija u lijevo :D
Pita mali Perica oca
- Tata gdje je Afrika?
A otac odgovara
- Pa ne znam točno, mislim da nije daleko, jer u mojoj firmi ima jedan crnac koji svaki dan na posao putuje biciklom.
Niti nemoj otvarati, nije baš toliko lijepo i ugodno
Glavno parvilo ocjenjivanja u srednjoj školi:
1.Doma učiš za pet
2.Naučiš za 4.
3.U školi te pitaju za 3.
4.Znaš za 2.
5.Dobiješ 1.
Ako se želite toga riješiti u 5 sekundi, samo držite enter (gumb, ne časopis) dok ne prestane.
Ako se želite toga riješiti u 5 sekundi, samo držite enter (gumb, ne časopis) dok ne prestane.
bi probo al ne usudim se više kliknuti
stvarno ogavno mislim kak je to uopće moguće?
kaj su ti stari dedi nadrogirani te boluju od teških psihičkih i duševnih poremećaja?
nevjerojatno al me internet još uvijek može iznenaditi(neugodno)
Najbolji je google chrome: Spriječite ovu stranicu od otvaranja novih dijaloga!
Nisam imao namjere uvrijediti nikoga, ali vicevi su crnjak - meni i mojim frendovima smijesni.
Tko ce dobiti ako Njemci i Židovi igraju nogomet u plinskoj komori? - Židovi jer su na domaćem ternu.
Kaže Hitler Židovima, danas vam je sretan dan, tko prepliva rijeku postaje Njemac. I, sada ide baka Židov, pliva, pliva i prepliva, potom ide mali Židov, i pliva pliva, fali mu malo i kaže baki "Baka pomozi, molim te!", na to ce mu babak "Mrš govno Židovsko".
Kako ide novokomponirana židovska glazba? - Tssssssssssssssssssssssssss (kao puštanje plina).
Kada je Hitler umro? - Kada je vidio račun za plin.
Isao Hitler u kontrolu logora, i sada postrojio Židove, i pita jednog: "Kolko' imas kila?" - "12", dođe do drugoga pita isto, kaze ovaj "15", dođe do treećga pita isto, na to ce mu ovaj "19"- a Hitler njemu "buci - buci"
...
ako se sjetim jos kojega napisat cu
Kad već pričamo o Hitleru i Židovima:
Dovede Hitler grupu židova u plinsku komoru i zatvori vrata. Kad čuješ jednog židova; pa šta ti je, pogušit ćemo se...
I tu je kraj vica :P
Tri bracna para proslavljaju svoje godisnjice braka u jednom hotelu. Poslje vecere svaki par ode u svoju sobu.
Ujutro, na dorucku nasli se muskarci, i to jedan sa sljivom ispod oka, drugi sa slomljenom rukom, a treci sa slomljene obje noge.
Pitaju prvog sto mu se desilo, a on im kaze:
-"Ne pitajte! Usli mi u sobu, krenuli da se kresemo, zavrsimo, i ja iz navike iz dzepa izvadim 100 eura i pruzim zeni. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i ravno u oko!"
Drugi ce:
-"Ma slicna stvar. Dosli u sobu, obavili posao, ja iz navike izvadim 100 eura kad ona meni vraca 50. Zamahnem rukom da ju udarim, a ona se sagne i ja zveknem ravno u zid!"
Treci prica:
-"Ja sam jos gore prosao. Dodjemo mi u sobu, krenemo da se kresemo, kad usred radnje neko pokuca. Moja zena se uplasi i iz navike vikne: "Jao, muz!", a ja budala ravno kroz prozor!"
Covjek umalo da nastrada na poslu
Neznam kamo da ovo stavim pa ču stavit tu
https://www.youtube.com/watch?v=YQPW2jC_URY&feature=player_embedded
Poslije 20 godina braka, jednu večer, ležali su u postelji muž i žena. Odjednom žena osjeti da je muž počeo dodirivati kao što to već odavno nije.
Gotovo se naježila, dok su joj njegovi prsti klizili po vratu, po leđima, ramenima i opet po vratu, povremeno je ruka kliznula preko grudi, za trenutak se zaustavila malo niže od pupka. Nastavljala je po unutrašnjoj stani njene lijeve ruke, polako kliznula opet preko prsa i sa strane nježno se spustila do zadnjice, te nastavila po nozi do njenih koljena. Po unutrašnjoj strani bedara klizila je do sastava noge s trupom i nježno ponovila sve isto još na desnoj strani. Najednom se zaustavio, okrenuo na drugu stranu i počeo gledati TV… Pošto je žena od njegovog milovanja postala jako uzbuđena, nježnim glasom je rekla:
- To je bilo nevjerovatno! Dragi, zašto si prestao sa milovanjem?
Muž odgovori:
- Našao sam daljinski!
Muž odgovori:
- Našao sam daljinski!
Ahahahhaha
Lego' sam! Svaka čast!
Leže Fata i Mujo goli u krevetu, Mujo čita novine i svako toliko dirne
Fatu za pi*u.
- Ej, Mujo, pita Fata, jel ti to nešto oćeš?
- Ma ne, kaže Mujo, samo da lakše listam novine.
Facebook molitva
Fejsu naš koji si na netu, da se sveti ime Tvoje, da bude volja tvoja kako na mozili tako i na Operi. Čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikejšne naše, kao što i mi opraštamo frendovima našim. I uvedi nas u grupe i izbavi nas od virusa, blagoslovi onoga koji ulazi u naš profil, zaštiti i sačuvaj onoga koji izlazi iz njega i daj mir onom ko u njemu ostaje! Enter
ko ima google chrome ako mu je ukljuceno disable clicks nema se sta bojati... mislim da i opera ima neki fazon za zastitu..ali google i ie mislim da nemaju...
Mene je maloprije to u Chromeu "spasilo"
Molim vas pogledajte ovo, stvarno me je nasmijalo... Odavno me nije nesto ovako nasmijalo. Bat je...
Molim vas pogledajte ovo, stvarno me je nasmijalo... Odavno me nije nesto ovako nasmijalo. Bat je...
Već je bilo, ali svejedno, Remi je najjači :D
koja legenda, samo neke fiks ideje ima svaka mu čast lollll
a gledaj naxxem ti si sad tu nabrojao samo posao,a sta je sa druzenjem,zabavom,izlascima itd?
druzenje : s kim ce se coban druziti i skim ce pricati pa naravno po mogucnosti sa drugim cobanom ili sa ovcama one su druzeljubive zivotinje...
zabava : u gradu mozes radi sto god hoces za zabavu i sto je zdravo a ne kao sto si ti naglasio da je sve lose za nase zdravlje mozes u gradu sad skupis ekipu i idemo malo igrat nogometa,kosarke ili neznam cega,a da ne govorim mnogo druh vrsta zabave...
izlasci : ovo i da nespominjem,gdje coban moze izlaziti pa nigdje,kad si u gradu sve ti je dostupno,mozes se zabavljat gdje god hoces...
i na kraju da nesto zakljucimo,gdje ce coban kada zaradi sve te pare gdje ce ih potrositi moze ih baci za potpale...
to je moje misljenje....
gledaj ovo.sta budali nese past na pamet...
http://www.pik.ba/artikal/119939/krava-sarulja-4motion-bi-turbo-4ventila/
EDIT : sorry na duplom postu..
a gledaj naxxem ti si sad tu nabrojao samo posao,a sta je sa druzenjem,zabavom,izlascima itd?
druzenje : s kim ce se coban druziti i skim ce pricati pa naravno po mogucnosti sa drugim cobanom ili sa ovcama one su druzeljubive zivotinje...
zabava : u gradu mozes radi sto god hoces za zabavu i sto je zdravo a ne kao sto si ti naglasio da je sve lose za nase zdravlje mozes u gradu sad skupis ekipu i idemo malo igrat nogometa,kosarke ili neznam cega,a da ne govorim mnogo druh vrsta zabave...
izlasci : ovo i da nespominjem,gdje coban moze izlaziti pa nigdje,kad si u gradu sve ti je dostupno,mozes se zabavljat gdje god hoces...
i na kraju da nesto zakljucimo,gdje ce coban kada zaradi sve te pare gdje ce ih potrositi moze ih baci za potpale...
to je moje misljenje....
Ti si tipičan primjer generacije posve pogrešnih vrijednosti.
Zašto bi trebao izlaziti? Što fali staromodnom druženju na gumnu s ostalim pastirima, ratarima, stočarima, muškim i ženskim, uz vatru i zvukove frule?
Tebi je pojam zabave duhaskim dimom zagušena prostorija, a bez hektolitara alkohola ti ništa nije zabavno.
Vjerovao ili ne, ali za razliku od betonskog igrališta, nogomet na selu možeš igrati na znatno ugodnijoj travi.
Nemaš pojma! Power to shepards!
Časna uči klince vjeronauk i pokušava ih zainteresirati za Božju kreaciju.
Časna: Djeco, ja ću vam opisivati stvari, a vi pogodite što je to. Je'l može?
-Klinci: Možeeeee....
Časna: Evo ovako, ima lijepo smeđe krzno, živi u krošnjama drveća i zakopava lješnjake u zemlju. Što je to?
Klinci tupo gledaju u časnu, pogledavaju se međusobno i sliježu ramenima.
Časna: Evo sada ću bolje opisati: ima lijepo smeđe krzno, krasan kitnjast rep, slatke zubiće sjekutiće, skakuće u krošnjama drveća i zakopava lješnjake u zemlju. Što je to?
Klinci tupo gledaju, pogledavaju se međusobno i sliježu ramenima.
Časna: Ajde ti reci, Ivice, što ti misliš što je to?
Ivica se diže, nesigurno pogledava oko sebe i veli:
- Pa... Ja znam da je točan odgovor Isus, ali mi jako vuče na vjevericu ..
to je moje misljenje....
Ja sam iz sela. Bio sam na praznicima mnogo puta u ZG-u i to je razlika nebo i zemlja. Pa ovdje na selu je festa skoro svaki dan, pogotovo u ovakvo vrijeme kada je zima, ljudi nemaju sto vani radit pa se druze gdje god. Ovdje se festa uopce ne planira nego onako iznenenada dodje. Da ti vidis kakva je zarfkancija i festa kad se slaze vino (most), kada pocnu zimske radosti, kada frend donese sunke domace i takvih delikatesa... Sta mislis zasto ljudi iz grada bjeze na selo za vikend, imam nekoliko takvih primjera u selu kaj ljudi dolaze obavezno svaki vikend na cisti zrak da se odmore makar trebali i radit jer tu se opuste. Istina je da i grad ima neke svoje prednosti, ali nije do niti do koljena selu. Mozda nemam Cinestar i takve stvari ali si lako otidjem 2-3 na mjesec nesto u zg pogledat. Premda je bolje kad s ekipom na kucnom kinu pogledas kakav film. Ispricavam se na offtopicu, da DrNasty, nisam napisao humor, editirat cu kad pronadjem nesto.