Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.061.828
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
neaktivan
Humor

Pa i fora je u tome što nema veze, uglavnom nekome je smiješto nekome i nije.

Kao npr. onaj s babama i svjetlom (meni je osobno preglup a nekome nema jačeg)

Dobar mi je i ovaj; Chuck Norris je uspio prijeći super marija u lijevo :D

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
Humor

Pita mali Perica oca

- Tata gdje je Afrika?

A otac odgovara

- Pa ne znam točno, mislim da nije daleko, jer u mojoj firmi ima jedan crnac koji svaki dan na posao putuje biciklom.

Cool

16 godina
neaktivan
RE: Humor
ovajonaj kaže...

hehe ovo sam vidio na jednom portalu pa da kopiram i ovdje

brain

Imao sam utrku s vremenom da stara ne uleti u sobu.Vratit ću ti jednom za ovoBelji se

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...
ovajonaj kaže...

hehe ovo sam vidio na jednom portalu pa da kopiram i ovdje

brain

Imao sam utrku s vremenom da stara ne uleti u sobu.Vratit ću ti jednom za ovoBelji se

nisam kliko na to, o čem se radi?

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan

Niti nemoj otvarati, nije baš toliko lijepo i ugodno

16 godina
neaktivan
Humor

Glavno parvilo ocjenjivanja u srednjoj školi:

1.Doma učiš za pet

2.Naučiš za 4.

3.U školi te pitaju za 3.

4.Znaš za 2.

5.Dobiješ 1.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
Humor

Ako se želite toga riješiti u 5 sekundi, samo držite enter (gumb, ne časopis) dok ne prestane.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ako se želite toga riješiti u 5 sekundi, samo držite enter (gumb, ne časopis) dok ne prestane.

bi probo al ne usudim se više kliknuti

stvarno ogavno mislim kak je to uopće moguće?

kaj su ti stari dedi nadrogirani te boluju od teških psihičkih i duševnih poremećaja?

nevjerojatno al me internet još uvijek može iznenaditi(neugodno)

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
17 godina
neaktivan
Humor

Najbolji je google chrome: Spriječite ovu stranicu od otvaranja novih dijaloga!

0100001001101111011010100110000101101110
17 godina
neaktivan
Humor

Nisam imao namjere uvrijediti nikoga, ali vicevi su crnjak - meni i mojim frendovima smijesni.

Tko ce dobiti ako Njemci i Židovi igraju nogomet u plinskoj komori? - Židovi jer su na domaćem ternu.

Kaže Hitler Židovima, danas vam je sretan dan, tko prepliva rijeku postaje Njemac. I, sada ide baka Židov, pliva, pliva i prepliva, potom ide mali Židov, i pliva pliva, fali mu malo i kaže baki "Baka pomozi, molim te!", na to ce mu babak "Mrš govno Židovsko".

Kako ide novokomponirana židovska glazba? - Tssssssssssssssssssssssssss (kao puštanje plina).

Kada je Hitler umro? - Kada je vidio račun za plin.

Isao Hitler u kontrolu logora, i sada postrojio Židove, i pita jednog: "Kolko' imas kila?" - "12", dođe do drugoga pita isto, kaze ovaj "15", dođe do treećga pita isto, na to ce mu ovaj "19"- a Hitler njemu "buci - buci"

...

ako se sjetim jos kojega napisat cu

17 godina
neaktivan
Humor

Kad već pričamo o Hitleru i Židovima:

Dovede Hitler grupu židova u plinsku komoru i zatvori vrata. Kad čuješ jednog židova; pa šta ti je, pogušit ćemo se...

I tu je kraj vica :P

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
Humor

Tri bracna para proslavljaju svoje godisnjice braka u jednom hotelu. Poslje vecere svaki par ode u svoju sobu.
Ujutro, na dorucku nasli se muskarci, i to jedan sa sljivom ispod oka, drugi sa slomljenom rukom, a treci sa slomljene obje noge.

Pitaju prvog sto mu se desilo, a on im kaze:
-"Ne pitajte! Usli mi u sobu, krenuli da se kresemo, zavrsimo, i ja iz navike iz dzepa izvadim 100 eura i pruzim zeni. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i ravno u oko!"

Drugi ce:
-"Ma slicna stvar. Dosli u sobu, obavili posao, ja iz navike izvadim 100 eura kad ona meni vraca 50. Zamahnem rukom da ju udarim, a ona se sagne i ja zveknem ravno u zid!"

Treci prica:
-"Ja sam jos gore prosao. Dodjemo mi u sobu, krenemo da se kresemo, kad usred radnje neko pokuca. Moja zena se uplasi i iz navike vikne: "Jao, muz!", a ja budala ravno kroz prozor!"

17 godina
neaktivan
Humor

Nevolje za postenog pljackasa

Covjek umalo da nastrada  na poslu Smijeh

16 godina
Humor

Neznam kamo da ovo stavim pa ču stavit tu

https://www.youtube.com/watch?v=YQPW2jC_URY&feature=player_embedded

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
17 godina
neaktivan
Humor

Sry ak je bilo,  al preeeloooom.  Smijeh

(užasno me podsjeća na ragdoll physics u nekim igrama Ž kategorije)

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 14:40 (zv'jer2).
16 godina

Poslije 20 godina braka, jednu večer, ležali su u postelji muž i žena. Odjednom žena osjeti da je muž počeo dodirivati kao što to već odavno nije.
Gotovo se naježila, dok su joj njegovi prsti klizili po vratu, po leđima, ramenima i opet po vratu, povremeno je ruka kliznula preko grudi, za trenutak se zaustavila malo niže od pupka. Nastavljala je po unutrašnjoj stani njene lijeve ruke, polako kliznula opet preko prsa i sa strane nježno se spustila do zadnjice, te nastavila po nozi do njenih koljena. Po unutrašnjoj strani bedara klizila je do sastava noge s trupom i nježno ponovila sve isto još na desnoj strani. Najednom se zaustavio, okrenuo na drugu stranu i počeo gledati TV… Pošto je žena od njegovog milovanja postala jako uzbuđena, nježnim glasom je rekla:
- To je bilo nevjerovatno! Dragi, zašto si prestao sa milovanjem?
Muž odgovori:
- Našao sam daljinski!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
kostolomac kaže...

Muž odgovori:
- Našao sam daljinski!

Ahahahhaha

Lego' sam! Svaka čast!

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
neaktivan
Humor

Leže Fata i Mujo goli u krevetu, Mujo čita novine i svako toliko dirne
Fatu za pi*u.
- Ej, Mujo, pita Fata, jel ti to nešto oćeš?
- Ma ne, kaže Mujo, samo da lakše listam novine.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
16 godina
neaktivan
Humor

Facebook molitva

Fejsu naš koji si na netu, da se sveti ime Tvoje, da bude volja tvoja kako na mozili tako i na Operi. Čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikejšne naše, kao što i mi opraštamo frendovima našim. I uvedi nas u grupe i izbavi nas od virusa, blagoslovi onoga koji ulazi u naš profil, zaštiti i sačuvaj onoga koji izlazi iz njega i daj mir onom ko u njemu ostaje! Enter

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 19:15 (cuspajz).
16 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

ko ima google chrome ako mu je ukljuceno disable clicks nema se sta bojati... mislim da i opera ima neki fazon za zastitu..ali google i ie mislim da nemaju...

Mene je maloprije to u Chromeu "spasilo"Belji se 

16 godina
protjeran
Humor

Molim vas pogledajte ovo, stvarno me je nasmijalo... Odavno me nije nesto ovako nasmijalo. Bat je...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Molim vas pogledajte ovo, stvarno me je nasmijalo... Odavno me nije nesto ovako nasmijalo. Bat je...

Već je bilo, ali svejedno, Remi je najjači :D

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

koja legenda, samo neke fiks ideje ima svaka mu čast lollllIznenađen

tko rano rani , zajebo je kokota
17 godina
neaktivan
Humor
Jucer na tv-u bilo nesto o zaposljavanju. I kazu kako nitko ne zeli biti coban, pa zatim prikazu jednog cobana kako cuva ovce.... I pitaju ga kako mu je, jel voli taj posao i jel se moze zivjeti kvalitetno? Kaze on dobro je, posao nije previse tezak.... I na kraju kaze da mjesecno zaradjuje 6.000 kuna ( a pricalo se da imaju hranu i smjestaj )?!?! JBT!!!! On je poceo raditi kao coban sa 15 godina ( koji ce mu Q srednja skola ), a druga vecina sa 25. Dakle zaradio je ( uzet cemo manju cifru, jer nije uvijek imao toliko love ) 4.500 * 120 ( mjeseci ) i zaradio je za tih 10 godina: 540.000 kuna, a druga vecina je prvo isla u srednju skolu i mjesecno trosila 300 kuna * 48 = 14.400 kuna, a zatim 5 godina (al i vise 6, 7, ..) fakulteta i tu mjesecno min 1.500 kuna, dakle 60 * 1.500 = 90.000 kuna.

Suma:

COBAN

Osoba koja je isla u srednju skolu i na fakultet

540.000 kn ~ 74.000 EUR

-104.400 kn ~ 14.300 EUR

Dakle, razlika je 644.400 kn ~ 88.300 EUR

Neka prosjecna primanja programera iznose 1100 eura ~ 8.000 kuna. Postavlja se pitanje: Kada ce programer stici zaradu cobana???

Ajde, da ne budemo materijalisti: Tko ce zdravije i duze zivjeti?

COBAN

Programer

Gdje zivi

Obicno na selu: cist zrak, lijepa priroda, nema auta, nema shopinga, nema buke, ...

Obicno u gradu: smog, automobili, autobusi, guzva, bez zelenila, bez dvorista, bez vremena, ...

Radno mjesto

Polja, livade, zelenilo, sume, zivotinje, ...

Kancelarije, sjedenje, okruzeni monitorima, zracenjem, sefovima, neradnicima, nepravdom, ...

Radne aktivnosti

Tjeranje razne stoke na ispasu; dakle fizicki aktivan

Kucanje u tastaturu, aktivno skoro sa svih 10 prstiju i ponekad vjezbe sa jezikom (komunikacija)

Prehrana

Domaci proizvodi: mlijeko, sir, janjetina, domaca rakija, svjeze ubrano voce i povrce, ...

Ovdje je tesko reci, ali vecina se hrani sa junk fudom ili slicnim dizajnerski-plasticnim e-dodacima prehrani...

Dakle, logicno gledano coban ce zivjeti bogatije, zdravije i duze!!!

Na kraju se postavlja pitanje: Tko je ovdje coban, a tko ovca :) ?!?
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran
Jos cobanu das laptop s bezicnim internetom da prodaje ovce po e-bayu, i evo ti nirvane.
Zlo i Naopako
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Jucer na tv-u bilo nesto o zaposljavanju........ 

a gledaj naxxem ti si sad tu nabrojao samo posao,a sta je sa druzenjem,zabavom,izlascima itd?

druzenje : s kim ce se coban druziti i skim ce pricati pa naravno po mogucnosti sa drugim cobanom ili sa ovcama one su druzeljubive zivotinje...

zabava : u gradu mozes radi sto god hoces za zabavu i sto je zdravo a ne kao sto si ti naglasio da je sve lose za nase zdravlje mozes u gradu sad skupis ekipu i idemo malo igrat nogometa,kosarke ili neznam cega,a da ne govorim mnogo druh vrsta zabave...

izlasci : ovo i da nespominjem,gdje coban moze izlaziti pa nigdje,kad si u gradu sve ti je dostupno,mozes se zabavljat gdje god hoces...

i na kraju da nesto zakljucimo,gdje ce coban kada zaradi sve te pare gdje ce ih potrositi moze ih baci za potpale...

to je moje misljenje....

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 23:54 (Gman).
16 godina
neaktivan
Humor

gledaj ovo.sta budali nese past na pamet...

http://www.pik.ba/artikal/119939/krava-sarulja-4motion-bi-turbo-4ventila/

EDIT : sorry na duplom postu..

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
17 godina
neaktivan
Gman kaže...
naxeem kaže...

a gledaj naxxem ti si sad tu nabrojao samo posao,a sta je sa druzenjem,zabavom,izlascima itd?

druzenje : s kim ce se coban druziti i skim ce pricati pa naravno po mogucnosti sa drugim cobanom ili sa ovcama one su druzeljubive zivotinje...

zabava : u gradu mozes radi sto god hoces za zabavu i sto je zdravo a ne kao sto si ti naglasio da je sve lose za nase zdravlje mozes u gradu sad skupis ekipu i idemo malo igrat nogometa,kosarke ili neznam cega,a da ne govorim mnogo druh vrsta zabave...

izlasci : ovo i da nespominjem,gdje coban moze izlaziti pa nigdje,kad si u gradu sve ti je dostupno,mozes se zabavljat gdje god hoces...

i na kraju da nesto zakljucimo,gdje ce coban kada zaradi sve te pare gdje ce ih potrositi moze ih baci za potpale...

to je moje misljenje....

Ti si tipičan primjer generacije posve pogrešnih vrijednosti.

Zašto bi trebao izlaziti? Što fali staromodnom druženju na gumnu s ostalim pastirima, ratarima, stočarima, muškim i ženskim, uz vatru i zvukove frule?

Tebi je pojam zabave duhaskim dimom zagušena prostorija, a bez hektolitara alkohola ti ništa nije zabavno.

Vjerovao ili ne, ali za razliku od betonskog igrališta, nogomet na selu možeš igrati na znatno ugodnijoj travi.

Nemaš pojma! Power to shepards!

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
Humor

Časna uči klince vjeronauk i pokušava ih zainteresirati za Božju kreaciju.

Časna: Djeco, ja ću vam opisivati stvari, a vi pogodite što je to. Je'l može?

-Klinci: Možeeeee....

Časna: Evo ovako, ima lijepo smeđe krzno, živi u krošnjama drveća i zakopava lješnjake u zemlju. Što je to?

Klinci tupo gledaju u časnu, pogledavaju se međusobno i sliježu ramenima.

Časna: Evo sada ću bolje opisati: ima lijepo smeđe krzno, krasan kitnjast rep, slatke zubiće sjekutiće, skakuće u krošnjama drveća i zakopava lješnjake u zemlju. Što je to?

Klinci tupo gledaju, pogledavaju se međusobno i sliježu ramenima.

Časna: Ajde ti reci, Ivice, što ti misliš što je to?

Ivica se diže, nesigurno pogledava oko sebe i veli:

- Pa... Ja znam da je točan odgovor Isus, ali mi jako vuče na vjevericu ..

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
Gman kaže...
naxeem kaže...

to je moje misljenje....

Ja sam iz sela. Bio sam na praznicima mnogo puta u ZG-u i to je razlika nebo i zemlja. Pa ovdje na selu je festa skoro svaki dan, pogotovo u ovakvo vrijeme kada je zima, ljudi nemaju sto vani radit pa se druze gdje god. Ovdje se festa uopce ne planira nego onako iznenenada dodje. Da ti vidis kakva je zarfkancija i festa kad se slaze vino (most), kada pocnu zimske radosti, kada frend donese sunke domace i takvih delikatesa... Sta mislis zasto ljudi iz grada bjeze na selo za vikend, imam nekoliko takvih primjera u selu kaj ljudi dolaze obavezno svaki vikend na cisti zrak da se odmore makar trebali i radit jer tu se opuste. Istina je da i grad ima neke svoje prednosti, ali nije do niti do koljena selu. Mozda nemam Cinestar i takve stvari ali si lako otidjem 2-3 na mjesec nesto u zg pogledat. Premda je bolje kad s ekipom na kucnom kinu pogledas kakav film. Ispricavam se na offtopicu, da DrNasty, nisam napisao humor, editirat cu kad pronadjem nesto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 9:00 (Batista).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice