Dva dječaka ulaze u DM, uzimaju kutiju tampona i odlaze na
blagajnu.
Žena na blagajni pita starijeg dječaka, "Zlato, koliko ti imaš
godina?"
"Osam," odgovori dječak.
Žena ga upita, "jel ti znaš za što služe tamponi?"
Dječak odgovori, "ne baš, ali oni nisu za mene. Za njega su. On je
moj brat. Ima četiri godine. Vidjeli smo na TV-u da ako ih
koristiš možeš bez problema plivati i voziti bicikl. A trenutno on
ne može niti jedno niti drugo."
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@DrNasty si vidio taj video?
Jep, to je ono kad njih 2 recikliraju hranu.
@DrNasty si vidio taj video?
Jep, to je ono kad njih 2 recikliraju hranu.
jao al stvarno smijem staviti link za one znatiželjne
Ma to nije smiješno, gadno je, pa nije mjesto u ovoj temi. Smiješne su bile reakcije ljudi. Link znatiželjnima daj preko pp.
Ma to nije smiješno, gadno je, pa nije mjesto u ovoj temi. Smiješne su bile reakcije ljudi. Link znatiželjnima daj preko pp.
ok primljeno na znanje :D
Ljudi, ako stvarno mislite da imate želudac za takve stvari otiđite na Fucking shocking ( link nemogu dat jer se ne usuđujem više ući na tu stranicu ) i gledajte videa, ode nas nemojte gadit tin glupostima.
E ljudi,svaka čast timing vam je savršen.Dođem iz škole k'o pošten čovjek,pojedem ručak i naletim ovdje,a vi pričate o 2girls1cup i raznim gadarijama.
Ljudi, ako stvarno mislite da imate želudac za takve stvari otiđite na Fucking shocking ( link nemogu dat jer se ne usuđujem više ući na tu stranicu ) i gledajte videa, ode nas nemojte gadit tin glupostima.
OBAVEZNO TREBATE ICI NA TU STRANICU
NEĆETE POŽALITI HAHAHHAHAHHAHAHA(ja osobno sam nakon te stranice pronašao internetom najvećim porokom 21.st.)
daj više dosta o tim gadostima, odite na rotten.com i uživajte, normalne ljude pustite na miru. -.-
evo bio sam zaboravio ova dva mama vica reć :
mama ti je tak stara da duguje isusu 20 kn xD
mama ti je tak debela da kad padne s kreveta padne na obje strane xD
evo jedan predobar je.....stavt cu jos poslje
Dođe nova učiteljica u školu, uđe u razred i kaže:
-ova škola je neuredna kao farma
Na to će jedan učenik:
- konje i krave držimo u zbornici
ma nemojte stavljat one videe tipa 2 girls 1 cup. pa neznate kakvih ovdje ima ljudi, mlađih, starijih, sa raznim srčanim problemima. ja sam to gledao do pola i totalna je glupost. video u kojem se poseru i to pojedu pa povrate pa pojedu. niđe veze. jednostavno bezzze
ma nemojte stavljat one videe tipa 2 girls 1 cup. pa neznate kakvih ovdje ima ljudi, mlađih, starijih, sa raznim srčanim problemima. ja sam to gledao do pola i totalna je glupost. video u kojem se poseru i to pojedu pa povrate pa pojedu. niđe veze. jednostavno bezzze
dobro jesmo već zaključili da je 2 girls 1 cup smeće i jel moraš opet počinjat o tome? dosta offtopica...
najveća kletva između 2 štrebera: da bog da ti razlomak bude neskrativ!!!! XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
e dajte ak ima neko original 2 girls 1 cup lol ocu vidjet to
probudili ste mi znatizelju haha
e dajte ak ima neko original 2 girls 1 cup lol ocu vidjet to
probudili ste mi znatizelju haha
Kaže ovako:
Došli Bosanac,Hrvat i Srbin kod BOGA...
Prvi ulazi Srbin i nakon 10 minuta evo njega nazad sav užasnut,plače,presavija se...pitaju oni njega pa de reci sta je bilo..
Kaže on:"Reko mi je da ce me obrisat sa lica zemlje".
Sad ide Hrvat....isto sve kao i Srbin isto...
I na kraju ide Bosanac...izlazi on nakon 2 minute sav jadan sretan,plače od sreće...kažu oni njemu:"I šta ti je reko,šta je bilo?
Kaže on njima:"Ukro sam mu gumicu".
EVO JEDAN NA PLAVUŠU:
Kako skinuti jednoruku plavušu sa drveta?
Jednostavno:Mahneš joj...
"Uhapsio" Hitler židove i zatvorio u okrugli zatvor...Kaže on njima:"Ko se prvi po*ere u ćošak slobodan je"...
Kako hakeri bildaju?---Dižu WINDOWSE..
Kako cete znate kada ste ovisni o računalu?Kad vam muha sleti na ekran a vi je pokušate ubiti strijelicom miša...
Evo jedan GLUPI:Došla žena u pekaru i kaže:Dajte mi jedan kruh.
Pekarkinja:Crni ili bijeli?
Žena:Nema veze došla sam biciklom.
Kaže ovako:
Najbolji glupi vic ikad! Barem meni. Thumb up!
pita ga ovaj iza: Šta je bilo?!
odgovara ovaj: Ma, upala mi mušica u oko.
Evo da i ja pridonesem i ispričam jedan!
Dogovorile se životinje u šumi da više neće kenjat po njoj jer svuda ima govana nego da će usred šume iskopat veliku jametinu i da će svi u nju ložit. I sve bilo ok neko vrijeme. Jednog jutra nadobudni zeko trči šumom za bolju formu i da smanji pifski trbušić i eto sranja, počelo ga napinjat. I brižni zeko krene trčat prema rupi i gleda da neće stić. Stane, pogleda lijevo, desno, čučne i baci ga van. Kad ono, šuška grm i izleti medo van! Zec sav u mukama gleda što će - i stavi šape na drek. Medo dođe do njega i čudno ga gleda i kaže: " Zeko kojeg vraga ti tu radiš?" A zeko znojan muca: "A evo medo, išo trčat i.. i.. uhvatio leptira! "A jeli?!" kaže medo "Ajde mi pokaži."Zeko blijed kaže: "A medo..ovaj...ne mogu, to je tajna...." "Zeko POKAŽI ŠTO JE ISPOD, SLOMIT ĆU TI NOGU BEM TI..." A zeko prestrašen: Ok, ok, dobro!" I digne zec šape i pogleda prema gore: " Uuu odletio je..." pa pogleda dolje: "Bem ti al se posro."
Kaže ovako:
Došli Bosanac,Hrvat i Srbin kod BOGA...
Prvi ulazi Srbin i nakon 10 minuta evo njega nazad sav užasnut,plače,presavija se...pitaju oni njega pa de reci sta je bilo..
Kaže on:"Reko mi je da ce me obrisat sa lica zemlje".
Sad ide Hrvat....isto sve kao i Srbin isto...
I na kraju ide Bosanac...izlazi on nakon 2 minute sav jadan sretan,plače od sreće...kažu oni njemu:"I šta ti je reko,šta je bilo?
Kaže on njima:"Ukro sam mu gumicu".
EVO JEDAN NA PLAVUŠU:
Kako skinuti jednoruku plavušu sa drveta?
Jednostavno:Mahneš joj...
"Uhapsio" Hitler židove i zatvorio u okrugli zatvor...Kaže on njima:"Ko se prvi po*ere u ćošak slobodan je"...
Kako hakeri bildaju?---Dižu WINDOWSE..
Kako cete znate kada ste ovisni o računalu?Kad vam muha sleti na ekran a vi je pokušate ubiti strijelicom miša...
Ovaj koji sam podcrtao...čuo sam ga, ali tako nešto mi se dogodilo.
Sletila mi mušica na ekran, ja je išao potjerati strelicom miša
ja uvijek prvo pokušam mišom, pa ako neće tako, onda rukom moram...
ja uvijek prvo pokušam mišom, pa ako neće tako, onda rukom moram...
Također lol.. mislim da ce ju bijela svjetlost misa otjerat hahahha