Izlazi slijepac iz apoteke i dolazi do prijelaza. Osluhne lijevo nista, osluhne desno nista.Podje da predje cestu, BUM novi passat tdi potpuno besuman. VW das auto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poslije mjesec dana kome, budi se Mujo i vidi Fatu svu uplakanu kako sjedi pored kreveta.- Fato, dodi bliže da ti nešto kažem.
Fata, sva sretna:
- Šta je, Mujo dragi?
- Sjecaš li se kad sam ono izgubio pos'o i svi mi se smijali, a jedina si ti bila uz mene?
- Sjecam se
- A sjecaš li se kad sam krenuo u privatni biznis i propao, ti si opet bila uz mene?
- Sjecam se.
- A sjecaš li se kad sam im'o sudar i ti 10 dana nisi išla kuci iz bolnice, nego si sve bila uz mene?
- Sjecam se.
- A sjecaš li se kad su me ono ranili, i tada si bila uz mene?
- Sjecam se.
- I sad si opet, posle ove nesrece, bila uz mene?
- Naravno.
- I znaš Fato šta sam ja skont'o?
- Šta ljubavi?
- Fato, ti si meni baksuzna!
Na regrutaciji goli mladići stoje ispred lekarske komisije koja ih
pregleda i procenjuje njihovu sposobnost. Došao red na Cigu, doktor ga gleda i reče:
Sposoban!
Al' gos'n doktor, nisam sposoban majke mi, ja sam dvopolan! - očajno će Ciga.
Kako dvopolan, vidi koliki ti je!
Jes', gos'n doktor, al' sam zato pi*ka u duši
Dobio mali Mujo jedinicu iz bošnjačkog. Pita ga stari:
- Pa sto, bolan?
Kaze:
- Pa, fulo sam temu?
- Kako, ba, fulo temu, de da vidim sta si to piso.
I pocne da cita: "Izadjem ja jutros iz kuce, kad tamo govno, zuto govno. Cije li je govno pitam se ja, zuto, garant je Hajrino, ona je zuta. Idem malo dalje, kad crno govno. Hm, cije li je crno, ma mora da je Omerovo, on je crn. Nesto dalje, proliv. Sta je sad, ciji je proliv, ma garant je Husin, on je sav nako ko proliv..."
-Pa bolan Mujo, sta ti je, samo o nekim govnima pises, jesil ti zdrav, bogati, koja je tema bila? -Pa, "U velikoj nuzdi se poznaju prijatelji"...
Radio neki frizer u nekom gradu u nekoj drzavi u SAD.
Jednog dana mu udje cvjecar u radnju i kad ga je ovaj osisao, cvecar pita koliko kosta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne moze da primi pare. Cvecar ode sav srecan.
Sutra kad je frizer dosao na posao nasao je na pragu prelep buket od 20 cvetova.
Drugog dana mu udje pekar u radnju i kad ga je ovaj osisao, pekar pita koliko kosta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da nemoze da primi pare. Pekar ode sav sretan.
Sutra kad je frizer dosao na posao nasao je na pragu 20 krofni.
Treceg dana mu udje Bosanac u radnju i kad ga je ovaj osisao, Bosanac pita koliko kosta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da nemoze da primi pare. Bosanac ode sav sretan.
Sutra kad je frizer dosao na posao nasao je ...
... 20 Bosanaca koji cekaju na sisanje !!!
Takmice se Bosanac, Amerikanac i Rus ko bolje cuje. Kaze Amerikanac:
- ja leg'o neki dan, i ne mogu da spavam. . . cujem nesto hoda, udara, lupa gore na spratu. Ja se popnem kad ono-PAUCI SETAJU!
Kaze Rus:
-Ja pokusao da zaspim kad nema sanse!! Ja taman da sklopim oci probudi me neka buka, ne znam sta je! Lupa, skripi, grize. . . . Ja odem da vidim sta je kad ono- rđa nagriza cijev!
Kaze Bosanac
- ja nocima ne mogu oka da sklopi! Nesto mi ne da mira, cujem lupanje, Otvaranje-zatvaranje, skripu... ja odem u sobu da vidim sta je. . . otvorim ormar kad ono - MOJ KAPUT IZAŠAOI IZ MODE!
Leze Mujo i Fata u krevetu, pred spavanje... Mujo se uzvrtio, hoce mu se...
Lagano je dodirne s ledja po ramenu, niz ruku..
Fata se okrenu i kaze :
- Nemoj Mujo, sutra imam zakazano kod ginekologa, hocu da budem cista i friska'
Mujo se okrene na svoju stranu i pokusava da zaspe.
Poslije nekoliko minuta okrene se nazad i sapne Fati na uvo:
- A imas li sutra zakazano i kod zubara?'
ispričavam se ako je već bilo!!
-ako je abortus ubojstvo onda je drkanj*€ genocid
Mala Fata se pozeljela vecernjeg izlaska. I dodje do starog:
Tata, tata - mogu li van?
Mozes kceri, ali prvo mi moras dati pi***.
Tata, stid te bilo, pa kcerka sam ti.
Kaze stari - nema pi***, nema izlaska.
I sta ce Fata, izlazak je izlazak. Dobro - kaze ona.
I tako, krenu oni, a pita Fata staroga: Tata, sto ti je tako govnast?
Pa kceri, i brat Ivica je htjeo u grad...
Mala Fata se pozeljela vecernjeg izlaska. I dodje do starog:
Tata, tata - mogu li van?
Mozes kceri, ali prvo mi moras dati pi***.
Tata, stid te bilo, pa kcerka si mi.
Kaze stari - nema pi***, nema izlaska.
I sta ce Fata, izlazak je izlazak. Dobro - kaze ona.
I tako, krenu oni, a pita Fata staroga: Tata, sto ti je tako govnast?
Pa kceri, i brat Ivica je htjeo u grad...
Tata, kćerka si mi?
Čita deda novine i okrene stranu sa osmrtnicama.
Nailazi unuk i kaže: šta je deda, opet si na facebooku?
hebemti kak se ja tog kukca bojim a ona ga pojede
Ide mujo ulicom zaboravi disat i umre
Zamisli koji idiot moraš bit da ovo napraviš Ovo je za nominaciju najglupljih ljudi godine.
Zamisli koji idiot moraš bit da ovo napraviš Ovo je za nominaciju najglupljih ljudi godine.
Možda i desetljeća.
Evo jednog čudnog vica koji se prenosi usmenom predajom već nekih 10-ak godina... Sve je počelo kada mi je susjed/prijatelj nastradao i završio u bolnici. Dijelio je sobu sa nekoliko starih sirovina koji su bili prepuni šala i uvijek neke viceve vukli iz rukava. Jedne noći kada prijetelj i prvi starac do njega nisu mogli zaspati - vic je iz starčevih usta ugledao svjetlo dana... (slobodno širite dalje i gledajte reakcije ljudi - znaju biti vrlo zanimljive)
Vic o žili:
Bio jedan mladić, ne odviše pametan i dugo je živio s roditeljima. Kako si već duže vrijeme nije mogao pronaći bračnu družicu, odluči tata poduzeti neke mjere i pronaći nešto za svoga jedinca. I pronađe tata ženu za sina, mladu i skromnu, a sin shvati da sad mora iskoristit priliku jer slijedeće možda neće biti. Sinu pogodbba odgovara, djevojka se ne buni - bit će svadbe! Došao i dan vjenčanja, mladenci i gosti posjedali za stolove. Tata se ustane, dohvati tanjur i žlicu i oplete po tanjuru ne bi li dobio pozornost uzvanika. Utihnu svatovi, svi se zagledali u tatu. Održi tata lijep govor pa prepusti riječ svome sinu:
- Sine pa reci i ti nešto! Sin:
- Tata! A ta žila što izlazi iz dupeta - jel to sve *urac?
Evo jednog čudnog vica koji se prenosi usmenom predajom već nekih 10-ak godina... Sve je počelo kada mi je susjed/prijatelj nastradao i završio u bolnici. Dijelio je sobu sa nekoliko starih sirovina koji su bili prepuni šala i uvijek neke viceve vukli iz rukava. Jedne noći kada prijetelj i prvi starac do njega nisu mogli zaspati - vic je iz starčevih usta ugledao svjetlo dana... (slobodno širite dalje i gledajte reakcije ljudi - znaju biti vrlo zanimljive)
Vic o žili:
Bio jedan mladić, ne odviše pametan i dugo je živio s roditeljima. Kako si već duže vrijeme nije mogao pronaći bračnu družicu, odluči tata poduzeti neke mjere i pronaći nešto za svoga jedinca. I pronađe tata ženu za sina, mladu i skromnu, a sin shvati da sad mora iskoristit priliku jer slijedeće možda neće biti. Sinu pogodbba odgovara, djevojka se ne buni - bit će svadbe! Došao i dan vjenčanja, mladenci i gosti posjedali za stolove. Tata se ustane, dohvati tanjur i žlicu i oplete po tanjuru ne bi li dobio pozornost uzvanika. Utihnu svatovi, svi se zagledali u tatu. Održi tata lijep govor pa prepusti riječ svome sinu:
ja ne kužim mi može netko objasnit
(za prav)
LOL . Eto takva je oprilike bila i moja reakcija, samo sam slegao ramenima i pomislio wtf? Netko se odvali smijat, netko je ozbiljan, drugi pak promišljaju neki dublji smisao. Poanta je da je vic "čudan" a s obzirom na njegov izvor, ne treba se puno čuditi.
Vic o žili:
ovo na da nekontam nego je niđe veze. nema nikakvog smisla. možda je i sami smisao vica da bude niđe veze pa da nam to bude smijesno ,nadam se da je to jer neznam ili se smijat glupom "vicu" ili neš drugo. ako ga neko konta neka mi ga objasni. no možda je stvar u tome da je vic odnekle copy--paste pa nije sve kopiro
Vic o žili:
ovo na da nekontam nego je niđe veze. nema nikakvog smisla. možda je i sami smisao vica da bude niđe veze pa da nam to bude smijesno ,nadam se da je to jer neznam ili se smijat glupom "vicu" ili neš drugo. ako ga neko konta neka mi ga objasni. no možda je stvar u tome da je vic odnekle copy--paste pa nije sve kopiro
Eto, boldao sam ti smisao.
Vic je i napravljen da zbunjuje ljude.
http://www.break.com/index/drunkest-guy-ever-goes-for-more-beer.html
http://www.break.com/index/evil-driver-soaks-kids-at-bus-stop.html
ovaj prvi me podsjeca na niku iz GTA 4 kad se napije xD
Trci talijanka grobljem sa tortom. Podapne se od granu i padne a torta se raspadne. Sjedne ona na grob i pocne plakati i vikati torto, torto. Dolazi baba i kaze joj ti ces naci ljepsega i boljega. Ali moj torto je imao 19 jaja. E takvoga neces naci.
znaci ja sam spasen :D