Isus razlomi kruh i reće: "dajte mi nutellu"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa u tome i je fora, iako sam znao kaj bi moglo biti, još sam i pojačal zvuk do kraja i potpuno se koncentriral na svaki detalj (da stvar bude jača XD). Naravno poskočil sam sa stolca i počel se derat na monitor XD, al to je to onda...
Evo i jedan vic (ako me sjećanje ne vara ovaj nije bio):
Dvoje zaposlenih u firmi razgovaraju i muškarac kaže:
- Mislim da bih se mogao malo odmoriti od posla.
- A kako misliš to izvesti? - pita ga plavuša.
- Evo kako. - reče on i popne se na ormar. Zatim se zakači nogama za vrh i objesi naglavačke.
Malo kasnije ulazi šef, vidi ovoga kako visi i pita ga:
- Što, za ime Boga, tu radiš?
- Ja sam sijalica! - odgovori ovaj.
- A ja mislim da bi bolje bilo da uzmeš nekoliko dana slobodno. - odgovori mu šef.
Tip se otkači s ormara i izađe iz ureda. Plavuša krene za njim prema vratima.
- A gdje ćeš ti? - upita šef plavušu.
- Kući. Ne mogu raditi u mraku.
Daj napisi da nije za osobe sa slabim srcem. Skoro sam riknuo. Svaki put nasjednem na ovakve fore.
zato ja uvijek u takvim sumnjivim videima prvo pročitam komentare onda sporo premotavam tako da ne roknem
A ja ugasim zvuk i već se spremim na šok
Daj napisi da nije za osobe sa slabim srcem. Skoro sam riknuo. Svaki put nasjednem na ovakve fore.
zato ja uvijek u takvim sumnjivim videima prvo pročitam komentare onda sporo premotavam tako da ne roknem
Pa u tome i je fora, iako sam znao kaj bi moglo biti, još sam i pojačal zvuk do kraja i potpuno se koncentriral na svaki detalj (da stvar bude jača XD). Naravno poskočil sam sa stolca i počel se derat na monitor XD, al to je to onda...
-
haha... i ja sam skoro završio na hitnoj dok sam prvi put to gledao i još sam pojačal zvuk(jer sam si mislil isuse kak su to snimali kaj se ništ ne čuje)
edit:Sry zbog dugog posta
Što se tiče tog pop-up videa...stvarno nije OK to stavljat...
Meni nešto nije u redu sa srcem, pokušavaju otkrit što je, imam miljun pretraga...puls mi je puno ubrzan.
To se otkrilo taman nedavno, ali mi se nije ovdje dalo stavljat.
Sad zamisli da sam ja to tako gledao.Mogao bih umrijet.
Ali znao sam što će se desit, pa sam skinuo sluje i samo gledao, tako da se nisam nimalo iznenadio.
Sorry svima ak sam koga na neki način "ozljedio"...
Sorry svima ak sam koga na neki način "ozljedio"...
javit ce ti se moj odvjetnik cim prije spremi pare
Takav video ili Flash animacija se zove screamer. Ako ih ubuduće želite izbjeći, pročitajte ove savjete.
Meni nešto nije u redu sa srcem, pokušavaju otkrit što je, imam miljun pretraga...puls mi je puno ubrzan.
Ali znao sam što će se desit, pa sam skinuo sluje i samo gledao, tako da se nisam nimalo iznenadio.
Naravno, ako neko ima problema sa srcem da to onda nije u redu, mislim, zbilja je očito da će se nešto tak dogoditi, a uostalom, dolje su i komentari pa se da isčitati da je screamer, pa stoga se može nešto takvo očekivati, ali recimo meni je smiješno kad se tako prepadnem, nečega što mi uopće ne može nauditi (tak se nisam prepal kod niti jednog hororca :D), ali da u nekim prilikama nije u redu, to stoji. Recimo baš sam danas naletio na youtubu na video kak su preplašili malu curicu neku s onim maze screamerom (onaj labirint, ima i link u temi ovdje ja mislim), baš je neka mala curica bila, nekih 6-7 godina možda, dok joj vidiš facu kad se preplašila, i kak još nakon toga gleda izbezumljeno u monitor, a onda se počne plakat kad čuje da joj se smiju, stvarno ti dođe da se i ti rasplačeš, jer uopće nije niti najmanje smješno, stvarno mi je bilo žao male.
OnT: =)
Evo nešto iz RL.
Lik je ostavio auto parkiran negdje u parku nekom,
uglavnom vrati se i vidi ulupana stražnja vrata i na
brisaču zataknutu poruku:
- Slučajno sam se zabio u Vaš automobil. Vidjelo me dosta ljudi.
Misle da Vam ostavljam ime i druge podatke. E pa ne ostavljam.
IRC citati
<DemonEater> wtf
<DemonEater> ESPN is showing 2003 national jump rope championship
<DemonEater> who the hell watches jump rope competiti--- ooh bouncy
<jeebus> the "bishop" came to our church today
<jeebus> he was a fucken impostor
<jeebus> never once moved diagonally
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa OMGGGGGGGGGGGGG puko sam stolica pukla samnom, stol otišo, kompjuter explodiro. Javit će ti se moj odvjetnik
Hahaa, ta ti je dobra...
pa mis otvorite temu od screamerima, ovo je humor!!!!
Fata: "Doktore imam veliki problem, nijedan muškarac me ne može zadovoljiti!",
a doktor će: "Pa pokušajte sa više njih."
Fata: "Pokušala sam i sa cijelim selom!",
na šta će doktor: "Pa Fato vi ste medicinski fenomen!",
a Fata će: "Fenomen doktore, fenomen... a ne kurva kao sto selo priča!"
i još jedan
Grupa posjetilaca obilazi tvornicu u kojoj se izrađuju proizvodi od gume. Vodič im sa ponosom pokazuje liniju na kojoj se izrađuju dude. Sve besprijekorno, linija savršeno radi. Zatim odlaze do linije gdje se proizvode kondomi. Na kraju linije je neki uređaj sa iglom i jedan posjetilac sa odličnom sposobnošću zapažanja primijetio je da svaki deseti kondom igla jednostavno probuši.
Začuđen pita vodica:
- Pa, vi izgleda namjerno bušite svaki deseti kondom?
- Pa. .. da... tako nekako.
- Pa, to nije dobro za posao sa kondomima?!
- Pa, i nije... Ali je odlično za posao sa dudama!
ovo nije za humor al sprobajte...Zamslite neki broj npr 75 i onda 7+5=12 i onda od 75 oduzmite 12 pa je to 63 i kraj br 63 pogledajte sliku i stisnite na plavi krug pa budete vidli znak http://www.albinoblacksheep.com/flash/mind
Posle udesa dva automobila u potpunosti slupana.
Iz jednog auta izlazi zdrav i živ, markantan, zgodan muškarac. Iz drugog auta izvuče se ne povrijeđna lijepa, zgodna žena.
Muškarac joj priđe sa flašom vina koja je po sreći takođe nerazbijena i kaže:
- "Ovo je Božija volja i naša sreća. Mi se moramo upoznati i nazdraviti za naše buduće prijateljstvo."
Žena ga pogleda i pomisli:"kako je samo lijep".
Uzme flašu i nazdravi. Zatim pruži vino muškarcu da i on nazdravi. On uzme flasu i zatvori je. Žena ga pita:
- "Zar ti nećeš nazdraviti?"
Muškarac odgovara:
- "Ne, ja cu sačekati policiju."
evo jos jedan http://www.albinoblacksheep.com/flash/notscary nije za one slabih srca....ma salim se mogu i oni pogledati
ovo nije za humor al sprobajte...Zamslite neki broj npr 75 i onda 7+5=12 i onda od 75 oduzmite 12 pa je to 63 i kraj br 63 pogledajte sliku i stisnite na plavi krug pa budete vidli znak http://www.albinoblacksheep.com/flash/mind
šta je ovo svaki put pogodi tu nas je četvero i hebe nas u zdrav mozak oću razbit komp
šta je ovo svaki put pogodi tu nas je četvero i hebe nas u zdrav mozak oću razbit komp
LoL....kaj ne i ja nekuzim kak pogodi
LoL....kaj ne i ja nekuzim kak pogodi
shvatio sam radi tako da svaki broj -zbroj njegovih znamenki ima isti znak
probaj npr 35 i 52 i pogledaš za 35 - 8 je 27 i znak je cvijet i 52 - 7 je 45 i znak je cvijet
ma niti jedan put nije pogodia
ma niti jedan put nije pogodia
pogrešno si računo
Ako sam dobro skužio baza je broj 9 i nije bitno koji broj odaberete sve dok je dvoznamenkasti ispast će vam neki roj djeljiv sa 9.A svi brojevi djeljivi sa 9 imaju isti simbol.Pogledajte tablicu:
9,18,27,36,45...svi imaju isti simbol.
hej, hej, hej, modovi će naletit' i bit će kineza u ovoj temi... (nisam rasista )
vratite se - on-topic
matematike nije humor, no ajd, nekad je
U cik zore, oko 4 sata ujutro, ustane Mujo, probudi Fatu i reče joj:
- 'Ajde, bona, spremi mi ruksak, idem na pecanje!
Ona mu spremi i isprati ga do vrata, pa se vrati nazad u krevet. Mujo je oko pola sata pokušavao upaliti auto, ali nije uspio. Odustane on od pecanja i vrati se u kuću, raspremi se i polako se uvuče u krevet. Na to će Fata:
- Jel' hladno vani?
- Jest' vala.
- A onaj moj blento otiš'o na pecanje!
U cik zore, oko 4 sata ujutro, ustane Mujo, probudi Fatu i reče joj:
- 'Ajde, bona, spremi mi ruksak, idem na pecanje!
Ona mu spremi i isprati ga do vrata, pa se vrati nazad u krevet. Mujo je oko pola sata pokušavao upaliti auto, ali nije uspio. Odustane on od pecanja i vrati se u kuću, raspremi se i polako se uvuče u krevet. Na to će Fata:
- Jel' hladno vani?
- Jest' vala.
- A onaj moj blento otiš'o na pecanje!
znam, taj vic mi je stari ispričao, valjao sam se od smijeha, no sad i nije toliko smiješan
bože kako to ne kužite. Prejednostavna stvar
evo vam pimjer 23 = 2*10+3
Sada uzmimo da ja neznam vaš broj
(x*10+y) - (x+y) = neki broj koji daje znak (druga formula)
10x + y - x - y = znak
9x = znak
Znači svaki broj koji dođe na kraju je umnožak broja 9 i samo ovisi o njemu - i kada pogledate tablicu svi umnošci broja 9 su isti znak.