Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.061.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
Humor

Pomalo bizaran ali i humorističan video. 

Pogledati do kraja...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
Re: Humor
dYn kaže...

Ma pusti to, ko nije vozio Golfa 2 na - 15 sa dvije mrtve kurve u gepeku, ne zna šta je seks. Znači, pedeset nijansi side

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
Humor

https://www.facebook.com/freegamesinfo
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 22:22 (Jassko).
17 godina
Humor
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Humor

Zgodan način za provjeriti koliko je nekome stalo do osobe sa kojom je u društvu!

Pobježe kavaljerosi...

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
17 godina
godo kaže...

Zgodan način za provjeriti koliko je nekome stalo do osobe sa kojom je u društvu!

Pobježe kavaljerosi...

Ma idu onom logikom "nacu ja drugu picoku za ljubakanje. ., al drugi zivot ima samo u igricama!" 

15 godina
dYn kaže...
bruslii kaže...
Ko nije tres'o kesu od usisivača, ne zna šta su 50 nijansi sive.

Ma pusti to, ko nije vozio Golfa 2 na - 15 sa dvije mrtve kurve u gepeku, ne zna šta je seks. Znači, pedeset nijansi side

boldano kužim ali ostatak

Pi*kice derem ko sličice!
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
dYn kaže...
bruslii kaže...
Ko nije tres'o kesu od usisivača, ne zna šta su 50 nijansi sive.

boldano kužim ali ostatak

Mislim da je razumijevanje vica uvjetovano posjedovanjem golf-a. Nedavno kupio trojku diesel, i kad sam vidio vic sam umro. Ne znam zašto ali mi je stvarno smješan. I naravno da volim svog golf-a!

ll keep it short and sweet. Family, religion, friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business
17 godina
neaktivan
Humor

-

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 20:06 (tunder).
12 godina
Humor

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
15 godina
neaktivan
Humor

Evo danas sam dobio jedan spam mail kojeg nisam uspio pročitati koliko me oči i glava bole od silne gramatike i prijevoda... uopće se ne trude

Bank of America Corporate
100 North Tryon ulici,
Charlotte, NC 28202 USA.
Tel: +1 910-835-0640
Fax: +1 757-677-4701

Poštovani cijenjenim kupaca,

Ovo je da znaš da smo dobili upute od Ujedinjenih naroda koje nalogu tajnika riznice Sjedinjenih Američkih Država bi objaviti vaše Odobreno plaćanje US $ 10.5Million dolara putem Visa kartica bankomata koje ćete koristiti da se povuče US $ 10.5Million dolara od bilo bankomat u bilo kojem dijelu svijeta. Ovaj fond je bio dio uložio pokojnog predsjednika Muammar al-Gaddafi u Libiji otkriće fonda s nama JPMorgan Chase Bank USA, koji je JPMorgan Chase Bank su odlučili da ga distribuirati velikodušno pomoći nekolicini sretnika pojedinaca, a Europska unija je u dogovoru s Vlada SAD-a za distribuciju fond za 700 stotina tisuća ljudi u Americi, Europi i Aziji i Africi u drugoj kako bi poboljšali svoje poslovanje.

Drago mi je da vas obavijestiti da je vaš Bankomat Visa kartica brojem 527478364 4673648 748; je odobren i nadograditi u svoju korist jutros. Iznos nadograditi na ATM kartica je US $ 10.5Million dolara. Poziv je produžen do vas da posjetite Bank of America za prikupljanje vaših Bankomat Visa kartica i PIN broj, tako da možete ga aktivirati sami i početi povlačenje sredstava iz bilo bankomat u vašoj zemlji, ali iznos koji možete povući u jednom danu je 23.000 $, po danu kako smo ga programirati.

Alternativno, ako ste u mogućnosti posjetiti Bank of America za prikupljanje ovo vaša Bankomat Visa kartica i PIN, morate dakle vrijede za Bank of America ATM Visa kartica i PIN broj koji će biti poslan na vas putem naše diplomatske kurirske službe na svoj vlastite troškove byoffsetting sljedeće isplate, kao što su; (1) Pošiljka naknadu od Bank of America ATM Visa kartica na vašu adresu u iznosu od US $ 50,00. (2) Osiguranje Pokrivenost Bank of America Bankomat Visa kartica u iznosu od usus 49,00 dolara.

Oba plaćanja je zbroj 99,00 dolara biti plaćeni kako bi se omogućilo brod Bank of America ATM Visa kartica na vašu adresu da bi vam početi povlačenje svoje US $ 10.5Million dolara od bilo bankomat u bilo kojem dijelu svijeta. To Bank of America ATM Visa kartica mora biti osigurana tako da se može doći do vas, bez ikakvih problema ili skretanja. To je zato što to ATM kartica može se koristiti za povlačenje sredstava iz bilo kojeg bankomata u svakom dijelu svijeta.

Dakle, ako ne možete doći do Bank of America za prikupljanje vaših Bankomat Visa kartica, morate se stoga molimo idite sada na Western Union i slanje pošiljke i osiguranje u iznosu od US $ 99,00 putem Western Union Money Transfer s detaljima u nastavku i napišite MTCN broj dolje i vaše ime pošiljatelja ispod dolje detalja

Prijemnika ime. Bobby Hunt
Adresa .. San Francisco, California USA
Tekst Question..WHEN
Tekst odgovora ... sada
Iznos 99,00 dolara
MTCN ....
Pošiljatelj ...

Čim naknada primljena, mi ćemo odmah uputiti svoj Bankomat Visa kartica za vas i to će potrajati samo 2 dana da stigne na vašu adresu kako bi se omogućilo da počnete povlačenje sredstava taj isti dan iz bilo kojeg bankomata najbliže vama.

Yours u službi.
Mr. Brian Moynihan T
Predsjednik, Bank of America

L+

ll keep it short and sweet. Family, religion, friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business
17 godina
Humor
17 godina
neaktivan
Humor

Subway thug

10 godina
neaktivan
Humor

Zašto žaba nema dlake?

- Da ne zapinje u šašu.

1950
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2015 0:34 (matasi7).
17 godina
Humor

Prank u liftu

Dodajem još dvije koje su ok

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2015 23:14 (boxer).
15 godina
Humor
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 0:27 (win4crazzy).
12 godina
neaktivan

13 godina
neaktivan
Humor

Dođe čovjek kod doktora i žali se: 
- Doktore, ja stvarno ne znam šta da radim! Žena i ja već duže vrijeme ne radimo one stvari! 
- Dovedite je, pa ću ja da popričam s njom! 
I tako sutradan, muž dovede ženu kod doktora. Doktor je primi i počne razgovor: 
- Dobar dan, gospođo! 
- Dobar dan, doktore! 
- Vaš muž mi je rekao da već duže vrijeme niste imali seksualne odnose? Zašto? 
- Pa znate, doktore, ja ujutro krenem na posao i vozi me susjed. Onda me on pita: "Hoćeš li mi platiti benzin ili šta?", i onda ja moram ono: "ili šta"! Zakasnim na posao i meni gazda kaže: "Hoćeš li da ti dam otkaz ili šta?" i ja moram ono: "ili šta"! Vrćam se sa posla i opet me vozi susjed i opet pita: "Hoćeš da mi platiš benzin ili šta?" i ja onda opet moram ono: "ili šta". I kad dođem kući, ja stvarno ne mogu više! 
Na to će doktor: 
- Pa, hoćemo li da kažemo vašem mužu, ili šta?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
neaktivan
Humor

MLG montage parody subliminal

MLG Guide to the Internet

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 21:50 (tunder).
13 godina
Humor

Požali se Mujo Hasi:
-"Haso, rado bih se otarasio Fate, ali ne znam kako?! "
-"Uh, pa to je bar lako: 40 dana, 3 puta dnevno seks i Fata ima da rikne!"
39. dan - Mujo jedva hoda, podupire se štapom, noge drhte, pita ga Haso:
-"Iii? Kako je Fata??"
-"Pa, eno kući, prostire veš i sve pjevuši, a ne zna, jadna, da će
umrijeti sutra.."

17 godina
Humor

When Mama isn't home

17 godina
Humor

Brzo i efikasno

13 godina
odjavljen
Humor
Sjedi zeko pod drvetom i oko njega tisuću praznih flaša. Dolazi lija na Kavasakiju, skida kacigu, kad će zeko:
- Hik, hik, opa lijo, motor!
Lija će njemu:
- Ja ne pijem, ne pušim pa se nađe i uštedi.
Sutradan leži zeko, a oko njega dvije tisuće praznih flaša. Dolazi lija u Mercedesu, a zeko će:
- Hik, hik, opa lijo, mečka!
Lija će njemu:
- Ja ne pijem, ne pušim pa se nađe i uštedi.
Treći dan lija polira motor i mečku kad zeko avionom slijeće na zemlju. Gleda ga lija pa će:
- Opa, zeko, šta je to?
A zeko će:
- Hik, hik, ništa, samo sam vratio ambalažu!
17 godina
Humor
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 21:06 (boxer).
15 godina
Humor

Tip se upucava curi u disku. Nakon nekoliko pića i malo plesa, dogovore se da provedu noć zajedno. U automobilu na putu do njegove kuće, cura ga pogleda s osjećajem krivnje i kaže: - "Moram ti nešto priznati. Ovaj grudnjak koji nosim je isp...unjen jastučićima." On brzo odgovori: - "U redu je, nema veze." - "Zaista je ispunjen. Ravna sam k'o beba. Ovdje nema ničega." - "Mislim da nema veze", te nastavi on: - "I ja tebi moram nešto priznati." Nakon kraće pauze on nastavi... - U mene ona stvar isto mala kao beba, samo da znaš! -Nema veze, u redu je. - odgovori ona. Dođu oni u kuću, uđu u sobu, počnu se skidati, kada ono, uistinu, ispod njenog grudnjaka ništa, rebra joj se vide. Mladić se samo nasmije poljubi je, počne se skidati, kada ono, ku*ac ko u slona... - Što ti je to- vrisne djevojka- rekao si kao mala beba?! - Pa i jeste- odvrati mladić- tri kile i 50 centimetara, kao mala beba!!!

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
Humor

Nisam mogao disat kad sam vidio ovo, koja faca.

13 godina
neaktivan
Humor

Pivo Uger

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
14 godina
neaktivan
Humor
All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2015.
17 godina
Humor
16 godina
neaktivan
Humor

Kako oni mogu tako stojećki?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice