- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stimac: Kako da motiviram igrace kad svi zele gledati utakmicu BiH - Litva
http://www.krupljani.ba/sport/stimac-kako-da-motiviram-momcad-kad-svi-zele-gledati-utakmicu-bih-litva
- "Ej Milutine, pobogu čovječe, što to radiš?"
A Milutin mu odgovori:
- "Ko me jednom iznevjeri, nit' ga gledam, nit' mu ruku pružam!"
Sjedi muž u kući i baca kikiriki u zrak i hvata ga ustima...pozove ga žena, on se trgne i kikiriki mu upadne u uho.
Pokuša ga izvaditi, neide, dođe i žena, kako god pokušaju - samo ga guraju još dublje...na kraju krenu u hitnu.
Na izlazu sretnu kći koja se baš vračala sa dečkom iz grada...ispričaju šta je bilo i dečko kaže:
~ ma nema problema, ne morate ići kod doktora, sad ću vam ja pomoći!
Stavi on dva prsta čovjeku u nosnice i kaže:
~ pušite sad!
Čovjek puhne i kikiriki ispadne...svi sretni i zadovoljni, dečko se pozdravi i ode.
Žena sva sretna kaže:
~ joj kako fin dečko, šta misliš, šta će biti kad odraste?
A muž reče:
~ pa kako mu prsti mirišu, bit će nam zet!!!
Šalje mladić iz vojske pismo babi doma, a u pismu ručna bomba i samo osigurač viri van. Na pismu piše: povuci ovo i dobit ću 2 tjedna slobodno :D
Gledaju muž i žena tv i objave vijest kako će se odsad kažnjavati izvođači radova koji ne ožbukaju fasadu.
-Evo vidiš . A kad smo gradili kuću, rekao si da ne treba žbukati.
-Da draga.
-I svi govore kako to ružno izgleda.
-Da draga.
-Još će nas i kazniti.
-Da draga.
-Čak i moji roditelji svaki put kad dođu u posjet komentiraju kako to ružno izgleda.
-Reci im kad idući put budu dolazili da donesu pudera i šminke da ih kao izvođače ne kazne zbog tvoje neožbukane fasade.
--------------------------
Na sjednici HNS raspravljaju o reprezentaciji.
- Izbornik je dao ostavku. Da li se netko javlja kao nasljednik?
Nastaje tajac i svi se samo pogledavaju.
-Je l' se javlja netko? - pita opet predsjednik.
-Ni'ko gospodine. - odgovara tajnik.
-Niko? Ajd može. Onda je Niko Kovač izbornik.
-A njegov brat?
-Ma i on također.
Stari al dobar
Kaže učitelj ivici: Znaš li ti da je Barack Obama u tvojim godinama bio odlikaš?
Ivica odgovori: A znate li vi da je Barack Obama u vašim godinama predsjednik SAD-a?