Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.063.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
Humor

Maloprije sam na forumu kliknuo na 4chan link s plavim dugmetom koji ti otvara nove tabove i crashao mi je Chrome te ga ne mogu naći, ako netko zna može poslati na pm? {#}

EDIT: Hvala anon :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 14:50 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan
Humor
Dodje mala Maja kuci i kaze:
-Mama , mama osjecam se kao suncokret !!
-Pa zasto bas kao suncokret ??
-Puna sam sjemena !! :)
There's no place like 127.0.0.1
16 godina
Humor

SUTKINJA: "Na kojoj adresi živite?!"
POLANČEC:" U zatvoru u Turopolju!"

bar sam se ja iskida, ahhaah

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
12 godina
neaktivan
Humor
Raspisan natječaj za spikera na lokalnoj televiziji.
Javi se jedan, ružan, ružan ko lopov..
Javio se drugi, muca..
Javio se treći, pjeva kad govori, naglasak nikakav, dikcija katastrofa.
Javio se četvrti: genijalan, govori odlično, izgleda odlično, oblači se odlicno, strane jezike zna odlično, ali ima nezgodni tik i na svaku drugu riječ namiguje na jedno oko.

Kažu njemu članovi komisije za izbor:
– Pa znate ovo je natječaj za TV spikera, da je za radio bilo bi sve OK, ali bi na TV bilo vrlo nezgodno ako biste se vi pojavili u TV Dnevniku i rekli tako namigujući na primjer sljedeće: 'Vlada se zalaže za povećanje plaća i mirovina', 'Sabor je donio novi paket zakona'.. Znate, svi bi mislili da se vi sprdate s tako ozbiljnim temama.

– A nije to ništa strašno, to meni odmah prestane čim popijem jedan Plivadon!
– Imate li vi kod sebe Plivadon, možete li nam to odmah pokazati?
– Imam, kako da nemam, Zavuče kandidat ruku u jedan džep izvadi prezervativ, u drugi džep izvadi prezervativ, u treći džep isto, u četvrti isto, u peti, šesti, sedmi, osmi, deveti, deseti, u jedanaestom džepu nađe Plivadon, popije ga i odmah presta namigivati.

Komisija mu odmah priopći:
– Na temelju svega mi zaključujemo da ste vi najbolji kandidat i primit ćemo vas na to radno mjesto. Ali molim vas da nam kažete što će vam toliki prezervativi?

– Ma, to mi uvijek daju u ljekarni kad dođem, tražim Plivadon i namignem..
14 godina
neaktivan
Re: Humor
TonyKTM kaže...
Haker_x kaže...

Jedan je čovjek bio bolestan od rijetke bolesti i mogao je izgovorit jednu rečenicu godišnje, 6 godina je šutio.

Nakon tih 6 godina stane pred djevojku i reče joj:
-Volim te, udaj se za mene!
A ona izvadi slušalice iz ušiju i kaže: -Šta si rekao?

Fixed.

onda je mogao reci 6 recenica jer je 6 godina sutio, majke ti koji biseri na forumu

BMW
17 godina
Humor

Hakirali bankomat kako bi na njemu mogli igrati Angry Birds {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
17 godina
Humor

Stavljam ovaj link jer na YT ima age restrikciju.

Gol hodao po hotelu

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
Humor
Dosao Suljo Muji u goste i pita :
- Mujo zasto ti se i zena i kci zovu Fata?
- sad ces da vidis! FATO DONESI MI PIVO!

Državna himna bi trebala da nam se zove „Idi dok si mlad“
15 godina
Humor
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan
Humor
Unuk: Bako jel ima jos onog zutog pudinga?
Baka: Nema sinko ne gnoji se baki noga vise!!
Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 21:44 (filipvk1000).
16 godina
neaktivan

Ne isplati se, vjeruj mi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Humor
Suština zivota je u šestom padežu.
Mladi pitaju s kim, a stariji s čim..

"Kupio" Italijan Fatu za jednu noć, platio joj i na rastanku joj maše i govori:
- Euro falsifikato!
kaže njemu Fata:
- Sifilis oridjinale!!

13 godina
neaktivan
Humor
Proljeće na moje rame slijeće, Barca u finale neće.. :D
Tony Soprano
13 godina
odjavljen
Tony.Soprano kaže...
Proljeće na moje rame slijeće, Barca u finale neće.. :D

Bacam se sa mosta,

kada na informatičkom forumu netko sportski vic posta.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
16 godina
neaktivan
Humor

Prije dva dana su mi skinuli tablice jer nisam prošao tehnički pregled.
Juče su mi uzeli vozačku jer sam vozio auto bez tablica.
Danas su mi uzeli auto jer sam vozio bez vozačke.
Sutra će me odvesti u ludnicu jer ću voziti bez auta....

Dva narkomana uvate časnu sestru i bace je sa zgrade. I časna padne dolje i prsne sva o pod.
A onda jedan narkoman kaže drugom:
-Rek'o sam ti da je časna, a ti zapeo Betmen, pa Betmen....

Bio sam u banci. Do mog prvog milijuna fali mi točno 1.007.871,03kn......

Prof. dr. sc. torrentologije
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 1:42 (Brzi97).
12 godina
neaktivan
Humor
Dosla TV ekipa za jednu kulturno-
umjetnicku emisiju za djecu kod seljaka i
zamolili ga da im preprica svoj dan.
- Ujutro se probudim i popijem jednu
rakijcu, pa zena zovne na dorucak, pa
popijem jos jednu, pa krave na pasu, pa
popijem dvije, tri, pa... i tu ga prekinu
novinari i predloze neka umjesto da pije
rakiju kaze govori da cita knjigu. I seljak se
slozi s time.
- Ujutro se probudim i procitam knjigu.
Zatim zena zove na dorucak, procitam jos
jednu, pa odvedem krave na pasu i
procitam dvije, tri. Zatim dodjem na rucak i
tada procitam jednu. Nakon dana odem
kod komsije jer on ima knjizaru te se
ubijemo od citanja dok nas ne
istjeraju,poslije odemo do nocnog kluba
gdje ujedno ima i stamparija pa tamo
citamo do ujutru. I jedan savjet samo za
djecu: Nemojte djeco da mjesate gradivo -
boli glava ujutro..

17 godina
Humor

---

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
Humor

Ovaj sa plaštom!  {#}

17 godina
odjavljen
Humor

Da nije trudna bilo bi smjesnije, ali i ovak je smjesno posto nije imala nikakve ozlijede. Taman je govorila o kisiku u emisiji :D.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YBPnbSx28A0

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 0:47 (Edge).
15 godina
neaktivan
Humor

Znam da je dosta ovih sranja, ali ovaj me je ubio. Posebno dio na 0:43.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 1:14 (CoLdPlay).
16 godina
neaktivan
Humor

Dečko priznao djevojci da je voli, a ona će njemu:
Čuj, jel imaš 2 Mercedesa?
Nemam – odgovori momak.
A kuću na 2 kata?
Nemam ni to…
Onda ništa neće biti među nama!

Zabrinut dečko ode kod svog oca po savjet. A on mu kaže:
Slušaj sine, ako je stvarno voliš, prodaj Lamborghinija i Ferrarija i kupi ta 2 Mercedesa. Ali da rušimo 2 kata od kuće, to stvarno nema smisla!

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 2:03 (cuspajz).
16 godina
neaktivan
Humor

Ekonomska situacija u zemlji je toliko loša da su se i žene počele udavati zbog ljubavi!

12 godina
neaktivan
Humor

Sreli se Mujo i Haso.
Kako živiš Mujo?
Luksuzno!!!
Kako bolan luksuzno, nema posla, nema para...
Jedem luk, a suze idu same.

Došao Smak svijeta u Hrvatsku...
Gleda oko sebe:
"Izgleda da sam već bio ovdje!?" ... i ode...

Došao momak u trgovinu kupit kondome i pita starog djedicu prodavača:
- Imate li kondome?
- Imamo.
- Imate li s okusom jabuke?
- Nemamo.
- A s okusom breskve?
- Nemamo.
- A s...
Kad se izdera deda:
- Mali jesi ti poš'o jebavat ili pravit kompot?!?!

Što hladnije to bolje :)
17 godina
Humor

Pas je čovjekov dobar prijatelj.

12 godina
neaktivan
Humor
Njen dnevnik.

U srijedu navecer mi se ucinio cudnim. Nasli smo se u kaficu i popili pice. Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam cijelo poslijepodne bila u kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, ali on nije nista komentirao. Razgovor je zapinjao, pa sam mu predlozila da odemo na neko intimnije mjesto gdje bismo mogli na miru pricati. Posli smo u jedan restoran i on se nastavio cudno ponasati. Izgledao je odsutan duhom. Pokusala sam ga oraspoloziti i pocela razmisljati da li sam ja kriva sto je takav ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga sto mu je, a on mi je odgovorio da to nema veze sa mnom. Odgovor mi nije zvucao uvjerljivo. Dok smo se automobilom vracali kuci, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije nista odgovorio, samo je prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo ponasanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli niti je uopce ista rekao, pa sam postajala sve zabrinutija. Kad smo konacno stigli kuci pomislila sam da me zeli ostaviti. Pokusala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i poceo odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je izmedju nas gotovo. Na koncu sam odustala i rekla mu da idem spavati. Desetak minuta kasnije dosao je i on, i na moje iznenadjenje odgovorio na moja milovanja i poceo voditi ljubav sa mnom. No, i dalje je izgledao rastresen. Htjela sam se suociti sa situacijom, razgovarati s njim sto je prije moguce, ali je on zaspao. Pocela sam plakati i plakala sve dok nisam zaspala. Vise ne znam sto bih trebala uciniti. Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj zivot je potpuna katastrofa.

Njegov dnevnik.

Gledo utakmicu. Hajduk izgubio. Kasnije malo guzio..

17 godina
Humor

Ne mogu vjerovati da ovo još nije bilo postano...

Forklift driver Klaus

Sendvič u ruke i uživajte u deset minuta čiste zabave... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 9:59 (Father_Dougal).
12 godina
neaktivan
Humor
Razgovaraju Mujo i Haso:
- Pit'o sam za tebe Dzafera, Safetovog burazera, sina od komsije Ibre, sto je je**vo Fadilu, jaranicu od Suade, koja zivi ispod Nedzada, Zijinog ortaka sto su drzali radnju sa malim Samirom, sto je uzeo Golfa onog s felgama od rahmetli Fikreta koji je sa starim Muharemom svercovo cigare.
- I?
- Kaze da te ne zna..
14 godina
Humor

Mama jesam li stvarno toliko ružan?

Rekla sam ti da me nezoveš mama dok smo na ulici!

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
16 godina

Uhvatila mačka miša i taman se spremala da ga pojede, kad je ovaj počne uvjeravat:
-Nemoj maco, namjestit ću ti mog brata, ima bar tri kile.
-Meni se baš ti sviđaš!- Reće ona
Ali on ne odustaje: -Nemoj maco, namjestit ću ti moju sestru, znaš koliko je bijela i debela.
-Ma ti si mi baš sladak i ukusan!
-Nemoj molim te, namjestit ću ti mog oca,znaš kakav je kao tenk!
Na to se maca zamisli jer već dugo želi da pojede glavu porodice miševa .Pusti ona njega, a on pobježe u rupu i poćne joj se smijat.
POUKA: Obećaj mački kule i gradove dok ne uđes u rupu, a onda se pravi lud i blesav!!!

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 14:09 (matekws).
14 godina
neaktivan
Humor

Bila jedna trudnica u Vijetnamu i Amerikanci gadjali rafalima po ljudima i saspu rafal u trudnicu. Nakon 6 mjeseci porodi se zena i dobije 3 blizanca, 2 djevojcice i jednog djecaka. Nakon 5 godina dodje 1. curica i kaze mami da je piskila metak, a mama joj ispricakako se to desilo i da su Ameri pucali. Nakon 5 godina dojde i 2. djevojcica i kaze mami da je piskila metak i njoj mama isprica sve. Nakon 5. godina doje djecak i pita mamu da li zna sta se mu se desilo? Pita ona: - "Da nisi piskio metak?" - "E nije, nego sam d*ko i ubio djeda!"

Never let a computer know you're in a hurry.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice