- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada je doživotni bivši precednik Mesić čuo da je papa podnio ostavku izjavio je: "Na takvu se omladinu čovjek uopće ne može osloniti".
Crncu cirkular odsjekao srednji prst na ruci i on ode kod plastičnog kirurga da mu zašije novi prst.
-Kaže kirurg: imam samo jedan bijeli, ako ti ne smeta.
-Kaže crnac: ma neka je i bijel, samo nek je prst, treba mi.
Operacija je uspjela, prst zarastao, bijeli se na ruci.
Nakon nekoliko dana vozi se crnac tramvajem, stoji i drži se za štangu a prst naravno blješti od bjeline.
Ulazi Mujo u tramvaj, pijan ko zemlja, klati se i gleda crnca, onu njegovu ruku i bijeli prst.....pa kaže:
-OPAAA DIMNJAČAR, MALO SMO UMOČILI, HA?
Mujo se spremao za maturalnu zabavu i traži od babe da mu kupi cipele. Ovaj nema para i nikako da pristane, a maturalac se bliži... Napokon babo pristane, ode u dućan i kupi Muji lakirane, sjajne cipele, ma mo'š se ogledat u njima. I Mujo, da ga nebi nažuljale u najvažnijoj noći pia babu može li ih malo pronosati. Ovaj mu to na jedvite jade dopusti, ali mu zaprijeti da će ako ih iti malo ožulja, visiti na stablu ispred kuće.
Ode Mujo u disco, pleše s nekom djevojkom i slučajno pogledavši prema podu opazi odraz njenih gaćica na lakiranoj cipeli. Naravno, kaže joj da će pogodit kakve gaćice nosi i kaže joj da ima bijele s crvenim cvijetićima. Ova se malo zacrveni, ali prizna i ne može se načudit kako on to zna, pa se povjeri prijateljicama, a one znatiželjne sve hoće plesati s Mujom da se uvjere. One plešu, a Mujo pogađa... Jedna od njih se dosjeti, ode u WC, skine gaćice i dođe Muji na ples. Mujo pleše, vrti je, postavi stopalo u špijunski položaj i jedanput pade ko mrtav, skoro se onesvjestio... Skupiše se svi oko njega, šamaraju ga, pitaju ga šta mu je... A Mujo će: - *ebem ti ples, objesit će me babo, pukla mi je nova cipela..
Dođe mlada žena sa 13-godišnjim sinom kod čuvenog psihijatra
Sigmunda Frojda i kaže:
•Doktore, ja stvarno ne znam šta se dešava sa mojim sinom.
On gađa ptice praćkom, kolje žabe, muči sve naše domaće životinje i,
uopce, strašno je nasilan! Molim Vas, pomozite mi!
Frojd joj odgovori:
•Ništa se vi ne brinite! Takva su sva djeca u pubertetu! Nemojte brinuti,
sve će to proći s vremenom, gospođo Hitler...
Pita učiteljica malog Muju:
- imas 7 jabuka ja ti tražim 2 koliko će ti ostat?
- 7, reče Mujo.
Jel mi može neko dat link onog videa nešto tipa ko harlem shake, ali je druga pjesma, pjesma je ona iz serbian movie naslovna( napišite serbian dubstep na google i doc ce vam ta pjesma), a na videu prvo jedan tip normalno radi nešto čini mi se na nekoj piramidi, i onda kad krene bas, njih 10 golih je*e piramidu. Fora je video.
DA slično tome, samo ovo oni su na nekoj piramidi:) Ali isto na tu foru i ista ta muzika:))
Pjesma nije sprska već je korištena kao soundtrack za film "A Serbian Film", koji ne preporučujem da gledaš.
Si siguran da nije? I da, nemojte to gledat, film je glup do bola.
to je original pjesme:)
I thought that i could love no other.
Until, that is, i met your mother.
Of loving beauty you float with grace,
If only you could hide your face.
Kind, intelligent, loving and hot;
This describes everything you're not.
What inspired this amorous rhymes?
A cheap tequila and a couple of limes.
Happy Valentines Day!
screaming goats compilation
Chuck Norris je dirao Pipi!
da nisam danas dobio keks uz kavu nebi ništa umočio za valentinovo.
Znam, bio sam nešto bolestan..
MARIHUANA:
trava koja može uzrokovati znatno veću sreću od djeteline sa četiri lista
SMAK SVIJETA:
Događaj koji se, sada već tradicionalno, održava svake 3-4 godine
KLAUSTROFOBIJA:
Strah od zatvorenih prostora. Krenuo si u birc, ali te je strah da je
zatvoren.
UMJETNA INTELIGENCIJA:
Plavuša koja se farba u crno
ETNO KUĆA:
Tipična kuća u Hrvatskoj sa isključenom strujom, vodom i telefonom zbog
neplaćenih računa
MUŠKARAC:
Biće sposobno odviknuti se od mlijeka, ali ne i od sise
Vratio se Rom od porodičnog lekara, a kad ga je videla, žena odma krene da smara...
Q: Šta kaže lekar? Šta ti je bre?
A: Nije dobro. Pomešali se organi.
Q: Kako pomešali? Jesi poludeo?
A: Kaže ošla mi đigerica u k**ac.
Pita ga sestra: " Zašto ste došli ? "
Zagorac: " Moral bi vaditi krv. "
Ubode ga sestra u prst, ali krv neće da poteče, pa ga ponovno ubode ali krvi ni tada. Onda ga sestra ubode u drugi prst, ali krvi ni od kuda. Veli sestra: " To još nisam doživjela! "
Zagorac: " To vam je sestro zato jer sam vam ja Zagorec i mi vam imamo više alkohola v krvi nego drugi. "
Sestra uzme zagorčev prst, pocucla ga, krv počne teći, a ona će na to ponosno: " Jeste li vidjeli da ja mogu riješiti taj problem! "
Zagorec: " Sestro, dokter je rekel da mi se i urin mora zeti! "
Mujo i Haso stanovali u istoj zgradi.
Jednog dana Mujo zovne policiju i kaže:
- "Molim vas to nema smisla. Haso me odozgo popišo, a čini mi se da on i nema neke papire za ovaj stan."
I odu policajci kod Hase i kažu mu:
- "Ma bolan Haso šta to radiš, što pišaš po čovjeku", i traže mu papire za stan.
A Haso izvadi po 100 eura, dade policajcima i obeća da neće više.
Silaze policajci a Mujo ih pita šta je bilo. Kažu policajci:
- "E moj Mujo, kakve on papire ima, da te posro ne bi mu ništa mogli."
Cigareta oduzima 7 minuta života, parče suhog mesa 9 minuta. Po mojim proračunima, trebao sam umrijeti 1812. godine.
Bilo je lijepo postati s vama
Čestitke svima na 1000. strani :)