Mujo Hasi:
- "Ako se popnes na banderu i izdr*** ga dacu ti 100 €."
Haso prihvatio i pocne d*kat. Mujo mu kaze:
- "Zezam te bolan, nedam ti 100 €."
Na to ce Haso:
- "Nema veze.."
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ova tema se pretvara u nešto šta nije tako zamišljeno od ljudi koji vise ovdje 4 itd godine
Duboke isprike na off topic-u ali navala viceva i "fora" s fejsa je abnormalna.... Što se mene tiče tema slobodno može pod lock.
Hmm..U cemu je stvar ako netko kopira vic sa facebooka ? A ti ih sve sam smisljas, ili pronalazis ih na internetu ? Da, inernet..Mislim da je svejedno, kopiras ih sa neta ili s facebooka..Ali, u cemu je razlika ? Hm, da..Gledajuci tvoju tvoju recenicu, mislim da samo trolas temu.
Kako god..Ovo je tema za humor, da se nasmijes, a ne da gledas odakle je vic, tko ga je prvi osmislio... Ajde se opusti i budi sretan sto ostali forumasi utrose 2-10min svoga vremena bez obzira kopiraju ili pisu vlastiti vic, da bi tebe usrecili, a ti im trolas temu. 
Ovaj drugi gleda ovog sto je na 10m i kaže: Lele gle kakav si ko Oro..A ovaj prvi : Što sam tolko jak?
Ovaj ce sa niže skakaonice: Ma jok ti nokti su ti ko Oro...
Dokazano je da ženu zadovoljava dužina od 8,5 cm!
- Nije bitno da li je u pitanju Visa, American Express ili MasterCard.
- "Zezam te bolan, nedam ti 100 €."
Na to ce Haso:
- "Nema veze.."
I koja je poanta? Što je tu smiješno?

GIF :)
Nije djaba Chuck Norris ;)
OT:
Škrti Škot
Došao Škot na benzinsku pumpu pa pita prodavača koliko košta jedna kap benzina?
-Ne košta ništa! - odgovori prodavač.
-Onda mi nakapaj jedno 50 litara - zadovoljno će Škot.
Što se u ljudskom organizmu povećava 10 puta kad smo uzbuđeni.
Ona onako stidljivo kaže:
- Pa, penis mislim.
Na taj odgovor profesor je ispravi i kaže da je u pitanju zjenica i još doda:
- Kad bi se penis povećavao 10 puta, vama kolegice ne da
bi se zjenice povećale, nego bi vam i oči poispadale!
Kako izgleda prosječan subotnji izlazak jeftinih droljica. Oko 14 h pišu svaka svakoj na zid "kokaaa danas partijana, bit ćemo glavne :P" od 14 do 18 h slijedi šminkanje, a počinje tako da iznajme avion za oprašivanje komaraca kojeg natovare puderom onda se šminkaju cca 2 sata od kojih 45 minuta plaču pred ogledalom jer im se vide brkovi, nakon što su gotove i liče otprilike na mumificiran leš faraona Ramzesa II. počinje oblačenje, na nedepilirane, celulitne noge obuku štikle od 28 cm i poderane najlonke, obuku neki šos koji je kratak k'o žalbeni rok za prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. Tada se odluče sve nać kod jedne od njih koja je sama doma jer su roditelji otišli u Međugorje molit Gospu da ne dobe više nikad takvo dijete. Kada dođu, njih 7 pije bocu kvalitetnog vina (crna kaplja - 1L 6.99kn) odma padaju statusi tipa "društvo se skupilo, vino nas u glavu lupilo". Sada kad su sve strašno pijane cca. 0.002 promila, krenu prema nekom seljačkom klubu. Obzirom da svaka ima 16 kuna kod sebe naruče red-bull votku sa slamčicom i cuclaju ju 3 sata. Odjednom svira njihova najdraža pjesma Sejo Kalač-Ala Ala, krmače se počnu plesat k'o epileptičar na heroinu. I pošto su stravično pijane dok plešu sudaraju se s nekim dečkima, najzgodniji od njih izgleda ko spremnik za balast ruske nuklearne podmornice, al iz džepa mu vire ključevi od BMW-a, sekundu poslije, ova debela mu zabije jezik do tankog crijeva i uputi se s njim do njegovog auta, 45 minuta kasnije vraća se raščerupana ko guska koju je netko rafalom iz zračnice pogodio, a hoda ko da na leđima nosi plinski bojler. Čiča miča, gotova je priča
Haha, kakvi sudari...
Bio sam kod doktora za onaj IQ test.
Haso:I jel ima sta?
Mujo:Fala bogu nema nista..
Tko pod drugim jamu kopa nos.
Evo malo o kerovima
Kako se zove:
-Ker gradonacelnik?-Kerum
-Ker obrtnik - Keramicar
-Ker izdajica-Druker
-Crni ker- darker
-Glazbeni ker-Roker
-Crni ker-Špaker
-Ker pusac-Smoker
-Ker koji crta-Marker
-Ker koji slusa narodnjake-Cajker
-Ker alkoholicar-Šanker
-Ker jeb*c-Fucker
-Ker nogometas-Šuker 
-Ker maneken-Šminker
-Ker alkoholicar-Liker
-Ker koji igra biljar-Snooker
-Ker elektricar-Šteker
-Sretni ker-Lucker
-Ker golman-Iker
-Kerova grickalica-Kreker
-Mjesto di se ker skriva-Bunker
-Lažni ker-Fejker
-Ker doktor-Dr. Oetker
.........
..pu sto baba vozi..
Vozi Lampard 180 na sat. Zaustavi ga policajac i pita: "Jesi li normalan, gdje tako juris?". Lampard odgovara: "Mani me se covjece. Javili mi da se Terry parkira ispred moje kuce!"
Može objašnjenje?
..pu sto baba vozi..
Vozi Lampard 180 na sat. Zaustavi ga policajac i pita: "Jesi li normalan, gdje tako juris?". Lampard odgovara: "Mani me se covjece. Javili mi da se Terry parkira ispred moje kuce!"
Može objašnjenje?
ocito ne pratis troll fotball na fejsu :D
da ne bude offt.
ocito ne pratis troll fotball na fejsu :D
da ne bude offt.
Očito smatram nogomet glupom igrom.... a i ne visim po fejsu. Objašnjenje?