Pričaju cura i dečko.
I cura pita: "Ako se ja poljubim s drugim, a tebe volim, znači li to da sam te prevarila?"
Dečko: "Ako sam ja dešnjak, a udarim te lijevom rukom, znači li to da sam te udario?"
Sry ako je bilo. :D
Pričaju cura i dečko.
I cura pita: "Ako se ja poljubim s drugim, a tebe volim, znači li to da sam te prevarila?"
Dečko: "Ako sam ja dešnjak, a udarim te lijevom rukom, znači li to da sam te udario?"
Sry ako je bilo. :D
Ako ovdje ima policajaca, molim bez uvrede ;)
Dolazi sin iz škole i viče:
-Tata,tata ispričat ću ti vic o policajcima!
-Ali sine i ja sam policajac.
-Nema veze ispričati ću ti ga sto puta ako treba.
šta može past u vodu a da se ne smoći?
kapljca vode
kapljca vode
i sta je sad ode smijesno?
kapljca vode
U krivu si-odgovor je Chuck Norris. On se ne smoči,voda se sčaknori.
Hidrofobni pijesak.
Novi hit Zagrebačke banke:
Jer ti si jaaaaamac,
a ja sam ZABA ZABA,
možeš da bjeeeeežiš
,al džaba džaba...............
Prije sam bio umisljen...
Ali vise nisam...
Sad sam savrsen
Sin: Tata kako sam ja dosao na svijet?
Tata: Donijela te roda sine.
Sin: Tata ma ti si car - ti je*es sve zivo!!
Sta lik uradi od PC-a
http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja-opcenito/homemade-alienware-komp/170906.aspx
ahahahha bas sam vidio .... a dobro dosada radi cuda :P
http://tehnoklik.net.hr/vijesti/curici-oduzeli-laptop-jer-je-skinula-album-omiljene-pjevacice
to je sve ludo :D
Skrivena kamera u splitu
pustaju zrak koji pisti za poludit, tu nastaje panika jer izgleda ka da ce eksplodirat.
Odlično :) Odvalio sam se od smijeha. Danas izlazim vanka, u ronilačkom odijelu, i vičem biži, biži, pa da vidiš veselja.
Evo i jedna koja me je odvalila u potrazi za informacijom o dostupnosti BB usluge/uređaja u T-Mobile mreži.
Evo i link na cijelu raspravu na služebnom forumu podrške za korisnike Bonbon mreže. Negativni semantički diferencijal Posebno obratiti pozornost na raspravu između korisnika dragutin i slatke agentice podrške korisnicima Iris (Iris, ako ovo kojim slučajem čitaš, ništa osobno).
Napomena: Za bolje razumijevanje tekst i slike pročitati cijeli topic.
EDIT: Skratio sam citat, jer se u njemu prikazivao i thumbnail videa s Youtubea.
Prije sam bio umisljen...
Ali vise nisam...
Sad sam savrsen
nije ti ovo fejs