tko smislja te pizD@rije 
tko smislja te pizD@rije 
tko smislja te pizD@rije 
Pa Marina 
Ne znam kako vec ovo netko nije stavio :)
Šaljivi Čeh na predavanje na faksu došao s pisaćom mašinom https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YNOVSoXCAaA
Bugarski vic, varijacija na temu...
Честито бебе! Да ви е живо и здраво!
- Благодаря!
- Как го кръстихте?
- Издислав.
- На кого?!?!?!
- На песнета от White Snake "Is This Love"
- Благодаря!
- Как го кръстихте?
- Издислав.
- На кого?!?!?!
Danas izgleda nije tvoj dan.Prvo u "Smiješnim slikama" sa tečajem njemačkog pa sad ovdje s bugarskim...
Danas izgleda nije tvoj dan.Prvo u "Smiješnim slikama" sa tečajem njemačkog pa sad ovdje s bugarskim...
Ne razumiješ niti jedno niti drugo, jelda? :)
Ne razumiješ niti jedno niti drugo, jelda? :)
Razumijem ja i jedno i drugo samo mi nije smiješno.
- Благодаря!
- Как го кръстихте?
- Издислав.
- На кого?!?!?!
Ono sa njemačkim je valjda smiješno samo ako znaš njemački 
Ono sa njemačkim je valjda smiješno samo ako znaš njemački 
Nije ni onda...
Ne znam kako vec ovo netko nije stavio :)
Šaljivi Čeh na predavanje na faksu došao s pisaćom mašinom https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YNOVSoXCAaA
Cini mi se da je bilo, ali davno, ali je dobar, svi notebook, on kucacu masinu...
Ne znam da li ce vama, ali meni je ovo bilo pravo smijesno
https://www.youtube.com/watch?v=yeF7ZevR4cs
Evo par mojih favourit-a koje sam skupio u mojem lurkanju internetom. Obratite paznju na zadnju sliku, pravi dragulj koji se ne nalazi cesto. Obecajem da je vrijedno procitati sve, uostalom samo par redova je dovoljno da vas uvuce u pricu.
I evo i jedan vic za one bez volje da otvaraju slike:
-Dosao konj u pekaru i trazi jedan kruh
Pita pekar: hoces crni ili bijeli
Konj: nema veze koji biciklom sam
EDIT: Primjetio sam da bug forum resize-ira slike tako da nicu citljive, evo mozete im pristupiti preko linkova onda :
http://www.lolbrary.com/content/409/gangsta-kid-9409.jpg
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/12/acda1afdd7605734344c5b7a69309101.png?1324632773
Obratite paznju na zadnju sliku, pravi dragulj koji se ne nalazi cesto. Obecajem da je vrijedno procitati sve, uostalom samo par redova je dovoljno da vas uvuce u pricu.
Bug forum automatski mijenja velicinu slika, tako da su ti zadnje 3 slike potpuno necitljive. Uploadaj ih na neki vanjski host, pa ovdje stavi linkove.
Evo par mojih favourit-a koje sam skupio u mojem lurkanju internetom. Obratite paznju na zadnju sliku, pravi dragulj koji se ne nalazi cesto. Obecajem da je vrijedno procitati sve, uostalom samo par redova je dovoljno da vas uvuce u pricu.
Najbolji dio zadnje slike, baš sam se nasmijo!
nisi mogao kad se nista ne vidi
Obratite paznju na zadnju sliku, pravi dragulj koji se ne nalazi cesto. Obecajem da je vrijedno procitati sve, uostalom samo par redova je dovoljno da vas uvuce u pricu.
Bug forum automatski mijenja velicinu slika, tako da su ti zadnje 3 slike potpuno necitljive. Uploadaj ih na neki vanjski host, pa ovdje stavi linkove.
Hvala, primjetio sam.
Niste bas newbie friendly vi ovdje na bug forumu? -.-'
Teške boje ♣
HINT: Sarkazam!
Niste bas newbie friendly vi ovdje na bug forumu? -.-'
Pa 3 godine si već tu i imas 1 zvjezdicu, pa kojoj logici si ti newbie?
Ma ali sam lurker. Neznam otkud mi zvjezdica, iskreno, niti po kojoj logici se one zasluzuju, jer bug forum koristim kao vecinu drugih na internetu, za info i diskusije tako da se ne mogu bas na svaki priviknuti i upoznati sva pravila.
Polagali Mujo i Haso zemljopis u Titovo doba, Haso položio i na vratima ga pita Mujo:
- Što te bolan pit’o?
- Rijeke Jugoslavije.
- Pa koje su? Ja ne znam ni jednu.
- Samo se sjetiš cigara: Drina, Drava, Morava.
Ma ali sam lurker. Neznam otkud mi zvjezdica, iskreno, niti po kojoj logici se one zasluzuju, jer bug forum koristim kao vecinu drugih na internetu, za info i diskusije tako da se ne mogu bas na svaki priviknuti i upoznati sva pravila.
Dobro, ovo je bila zaje*ancija, nemoj to uzimat previše k srcu.
živa istina
Prve dvije su smiješne,ali-što je centaršut?
živa istina
Prve dvije su smiješne,ali-što je centaršut?
Na pratiš nogomet?