Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.176.985
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
14 godina
neaktivan
Humor

Američki izbori:

Nije mogao glasati za obamu, cijelo vrijeme mu je pokazivalo na Romnija,u opisu videa je objasnjenje

podsjetilo me na simpsone:

0:40

a ovo je novija verzija 2012 izbora na simpsonov način

15 godina
Humor

Dinamo ima novo ime, nakon ovogodišnje LP ime je promijenjeno u "GNK Primamo Zagreb" {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 23:03 (antimadridista).
15 godina
Humor

http://www.mojnet.com/video-lidija-i-stankec-sise-na-vidjelo/e8199fe9e73304d407bc

Tražio baš presmiješne videe, evo što nađoh na mojnetu.

Svi problemi čine se rješivima ako se ljudi ne svađaju.
13 godina
neaktivan
Humor

15 godina
Humor

NSFW

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 1:13 (bradonja_85).
17 godina
neaktivan
Re: Humor
bradonja_85 kaže...

Zanimljiv spot :D

NSFW.

To bi ti trebao napisati umjesto ovog svog opisa

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 1:09 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

NSFW

... i stranicu prije Dr. Vicko s ovim:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fnwfq4CRhEM

U sta se to ova respektabilna tema pretvorila?!   - prosto zalosno!   {#}

Da nebude OffTopic:

Pravi programeri programiraju binarno!
17 godina
Humor

Bug Forum na tripu {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
14 godina
neaktivan
Humor

Naš čoek ...

17 godina
odjavljen
bradonja_85 kaže...

NSFW

was going to make a gay joke... butt fuck it

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina
neaktivan
Humor

Uh, uspio sam doci k sebi nakon ovoga.. joooooooj...

14 godina
Kako se zove kíneskinja koja je ízgubila nevinost??
-Himen Ćao
15 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Kako se zove kíneskinja koja je ízgubila nevinost??
-Himen Ćao

A kinez koji je izgubio nevinost ?

Jun Fer Chao ^^

Poštujem svakoga al' se nikoga se bojim !
17 godina
odjavljen
kameni_zg kaže...

Uh, uspio sam doci k sebi nakon ovoga.. joooooooj...

smiješno nije žalosno

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina
Evo jos jedan ;)

Pricaju dvije plavuse i rece jedna drugoj:
- Nova godina pada u petak.
Kaze druga:
- Joj,samo da ne bude petak 13.
13 godina
protjeran
Humor

Nijedna ne valja, al ova parodija dere.

15 godina
Jarvan kaže...

Nijedna ne valja, al ova parodija dere.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
Humor

3

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 23:15 (redikulx).
14 godina
I od mene 3...
14 godina
neaktivan
Humor

Kakve ideje padaju na pamet narkomanu?

-Samo FIX ideje.

15 godina
protjeran

Jeste, hrabar dečak{#}

From all the things I lost, I miss my mind the most...
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Jeste, hrabar dečak{#}

seems legal {#}

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 11:32 (xXx lnf3rno xXx).
14 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...
Don Kihoty kaže...

Jeste, hrabar dečak{#}

seems legal {#}

legit

17 godina
Humor

Zet-ov kamp za obuku kontrolora

WILD BOYS!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Humor

Krule

Cijena STRUJE u državi, majke ti, ka da je 3 puta opasala zemaljsku kuglu pa onda dođe meni u šteker. I vele: "Štedi struju!"...da u 10 navečer palim veš mašinu?...bem ti mater i europskom standardu. Dok Europa spava ja da palim veš mašinu? I još da imam veš mašinu, neg đubre kad pređe na centrifugu, moram je zajahat ka bika...inače uteče. Zadnji put sam lega na nju, bubrege mi odvalila. I što sad, da lježem po njoj oko ponoći kad baca prvu vodu? Da spavam na njoj? To standard? Kilovat košta ka da ga brodom lovilo pa u hladnjači dovezlo meni kući.
A voda? P***a im materna, non stop seru na tevejcu da smo među prvim zemljama po količinama vode...a i njoj cijena ka i struju...ka da cijev ide do Mjeseca, pa i njega opasa 3 puta i onda nazad na Zemlju pa meni u kuhinju. Da si pišam sam u usta, to mi jedino riješenje. Cijena benzina? - Eno ga u Venecueli, litra manje od 20 lipa. Da dobro

čitate, litra benze manje od 20 lipa. Kod nas 11 kuna. Kažu KRIZA. A mamu vam j**em što je Venecuela u drugoj galaksiji pa nema veze sa istom onom zemaljskom kuglom koju 3 puta opasa struja iz mog štekera!?!?!?! Vele: "Štedi na benzinu!"...već godinu dana vozim u leru nizbrdo...što sad da ugasim auto? Cijena povrća? Eno vidio sam papriku po 30 kuna kila. Ja ne znam. Gdje raste ta j**ena paprika? - na stablu od banana? Gdje u p***i maternoj da može biti 30 kuna. Nek je još i mljeveno meso 50 kuna kila....i eto ti punjene paprike za ručak po cijeni od 2000 kuna/komad. Vrijedi ka građevinsko zemljište na Hvaru. Bem te živote. Kad su j**ene jagode bile jeftinije od paprike? Kad? Kad je kila banana bila jeftinija od jabuka? Eeeeeej - jabuka! Pa bem ti mater i jabukama, gdje i one rastu? - pod zemljom i to na dubinama većim od 3 kilometra pa ih valjda vade usput kad naftu traže?

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 22:48 (LGA775).
16 godina
LGA775 kaže...

današnja situacija

ko god da je napisao ima pravo

Cijena STRUJE u državi, majke ti, ka da je 3 puta opasala zemaljsku kuglu pa onda dođe meni u šteker. I vele: "Štedi struju!"...da u 10 navečer palim veš mašinu?...bem ti mater i europskom standardu. Dok Europa spava ja da palim veš mašinu? I još da imam veš mašinu, neg đubre kad pređe na centrifugu, moram je zajahat ka bika...inače uteče. Zadnji put sam lega na nju, bubrege mi odvalila. I što sad, da lježem po njoj oko ponoći kad baca prvu vodu? Da spavam na njoj? To standard? Kilovat košta ka da ga brodom lovilo pa u hladnjači dovezlo meni kući.
A voda? P***a im materna, non stop seru na tevejcu da smo među prvim zemljama po količinama vode...a i njoj cijena ka i struju...ka da cijev ide do Mjeseca, pa i njega opasa 3 puta i onda nazad na Zemlju pa meni u kuhinju. Da si pišam sam u usta, to mi jedino riješenje. Cijena benzina? - Eno ga u Venecueli, litra manje od 20 lipa. Da dobro

čitate, litra benze manje od 20 lipa. Kod nas 11 kuna. Kažu KRIZA. A mamu vam j**em što je Venecuela u drugoj galaksiji pa nema veze sa istom onom zemaljskom kuglom koju 3 puta opasa struja iz mog štekera!?!?!?! Vele: "Štedi na benzinu!"...već godinu dana vozim u leru nizbrdo...što sad da ugasim auto? Cijena povrća? Eno vidio sam papriku po 30 kuna kila. Ja ne znam. Gdje raste ta j**ena paprika? - na stablu od banana? Gdje u p***i maternoj da može biti 30 kuna. Nek je još i mljeveno meso 50 kuna kila....i eto ti punjene paprike za ručak po cijeni od 2000 kuna/komad. Vrijedi ka građevinsko zemljište na Hvaru. Bem te živote. Kad su j**ene jagode bile jeftinije od paprike? Kad? Kad je kila banana bila jeftinija od jabuka? Eeeeeej - jabuka! Pa bem ti mater i jabukama, gdje i one rastu? - pod zemljom i to na dubinama većim od 3 kilometra pa ih valjda vade usput kad naftu traže?

krule je napiso, kad vec kopirate njegove tekstove potpisite ga, vec se zalio na kradu tekstova.

14 godina
neaktivan
Zovem se Marina imam 27god. Dobro sam
gradena i sve, ali volim grah nakon kojeg
imam uzasne vjetrove, smrde ko rafinerija
u Bosanskom Brodu, i ova prica pocinje
ovako: Jednog dana upoznala sam jednog
divnog gospodina i zaljubila se .
Kada je postalo jasno da ćemo se
oženiti, odlučila sam prestati jesti
grah. Nekoliko mjeseci kasnije, na
moj rodjendan, pokvario mi se auto dok
sam se vraćala kući s posla. S
obzirom da sam živjela na selu,
pozvala sam muža i rekla mu da ću
kasniti, jer sam morala pješačiti
kuci. Idući tako, uz put sam naišla
na jednu malu krčmu iz koje se širio miris
graha i ja jednostavno nisam
mogla odoliti. Pošto sam imala pred
sobom još dugo pješačenje,
predpostavila sam da ću se putem
osloboditi svih nuspojava dok ne
stignem kući . Ušla sam u krčmu i za čas
posla sam 'sredila' tri porcije
graha. Kada sam nastavila
pješačiti, potrudila sam se osloboditi
plinova. Kad sam stigla, moj muž je
bio radostan što me vidi i veselo je
rekao: - 'Draga, imam iznenađenje za
večeru!' Zatim mi je stavio
povez preko očiju i odveo me do
stolice za stolom za večeru. Sjela
sam, i baš kad je htio da mi skine
povez, zazvonio je telefon. Naterao
me je da mu obećam da neću dirati povez
dok se ne vrati, i otisao da
se javi. Grah koji sam pojela je jos
uvek radio i pritisak je postao
nepodnošljiv, tako da sam iskoristila
priliku dok se moj muž ne vrati,
nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan.
Ne samo da je bio glasan,
nego je i smrdjeo kao kada kamion
s đubrem, prolazeći pored pilane,
pregazi tvora. Uzela sam salvetu s
krila i žustro odpuhala smrad. Zatim
sam se nagla na drugu stranu i odvalila jos
tri. Smrad je bio gori od
kuhanja kupusa. Naćulivši uši na
telefonski razgovor u susjednoj
sobi, nastavila sam ovako da nižem
narednih nekoliko minuta.
Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je
pozdravljanje preko telefona
označilo kraj moje slobode, učinila
sam jos nekoliko brzih kružnih
pokreta salvetom da raspušem
sve, vratila salvetu na krilo i uz
osecaj zadovoljstva i olakšanja, spustila
ruke na krilo. Lice mi je
sigurno odavalo najneviniji moguć
izraz kada se moj muz vratio i
ispričao se što se tako dugo
zadržao. Pitao me jesam li virila a ja
sam ga uvjerila da nisam. U tom trenutku,
skinuo mi je povez i
dvanaest gostiju koji su sjedeli za
stolom u glas je uzviknulo: - 'Sretan
rodjendan!' Pala sam u nesvijest...

LOL
17 godina
odjavljen
QuidZz kaže...
Zovem se Marina imam 27god. Dobro sam gradena i sve, ali volim grah nakon kojeg imam uzasne vjetrove, smrde ko rafinerija u Bosanskom Brodu, i ova prica pocinje ovako: Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se . Kada je postalo jasno da ćemo se oženiti, odlučila sam prestati jesti grah. Nekoliko mjeseci kasnije, na moj rodjendan, pokvario mi se auto dok sam se vraćala kući s posla. S obzirom da sam živjela na selu, pozvala sam muža i rekla mu da ću kasniti, jer sam morala pješačiti kuci. Idući tako, uz put sam naišla na jednu malu krčmu iz koje se širio miris graha i ja jednostavno nisam mogla odoliti. Pošto sam imala pred sobom još dugo pješačenje, predpostavila sam da ću se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kući . Ušla sam u krčmu i za čas posla sam 'sredila' tri porcije graha. Kada sam nastavila pješačiti, potrudila sam se osloboditi plinova. Kad sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao: - 'Draga, imam iznenađenje za večeru!' Zatim mi je stavio povez preko očiju i odveo me do stolice za stolom za večeru. Sjela sam, i baš kad je htio da mi skine povez, zazvonio je telefon. Naterao me je da mu obećam da neću dirati povez dok se ne vrati, i otisao da se javi. Grah koji sam pojela je jos uvek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdjeo kao kada kamion s đubrem, prolazeći pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i žustro odpuhala smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila jos tri. Smrad je bio gori od kuhanja kupusa. Naćulivši uši na telefonski razgovor u susjednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona označilo kraj moje slobode, učinila sam jos nekoliko brzih kružnih pokreta salvetom da raspušem sve, vratila salvetu na krilo i uz osecaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo. Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguć izraz kada se moj muz vratio i ispričao se što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uvjerila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sjedeli za stolom u glas je uzviknulo: - 'Sretan rodjendan!' Pala sam u nesvijest... 

LOL

A da se potrudiš drugi put ovako napisati!?

14 godina
neaktivan
Humor

Odluči se zagorec s 50 god. krstiti..i tijekom obreda pita ga župnik: odričeš li se Sotone?
Zagorec: nisam se došel rastavit z ženom nego krstit

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
14 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
QuidZz kaže...

A da se potrudiš drugi put ovako napisati!?

Dali bi si potrudio popravljat tekst dok si na mobu?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice