Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.176.927
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
Humor

Umrla Fata.
Na dženazi ljudi nose Fatu na tabutu, jedan se oklizne, a Fata pade na zemlju i probudi se.
Doktor ustanovi da je imala kliničku smrt.
Nakon 15 godina Fata zaista umre.
Kada su je ponijeli, Mujo pogleda po ljudima pa reče u po glasa:
- Nemoj da bi se ko opet okliz’o, da mu ne bi jebo mater!!

Angela Merkel popunjava upitnik na grčkoj granici.
Name? Angela Merkel.
Nationality? German.
Occupation? No, just short visit.

Zbog preskupih slovenskih vinjeta, Europska komisija je donijelo odluku da će napraviti rotor oko Slovenije

Pitanje: Koji prometni znak nema u Crnu Goru???
Odgovor: Radovi na cesti.

Šta je Mađarski rulet?
Kad ideš u Mađarsku ,a ne naš kojom cestom vozi Radomir Čaćić.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 11:12 (mar123).
15 godina
neaktivan
Humor

Kako se gameri pripremaju se za roštilj:

-vrte crysis 2 na intel celeronu sa 600mghz

bolje ispast glup nego iz aviona
17 godina
neaktivan
Re: Humor
majstor7125 kaže...

When all else fails - crowbar the fucker
16 godina
neaktivan
majstor7125 kaže...

Držiš se potpisa ili?

Cogito Ergo Sum
17 godina
win4crazzy kaže...

Išli studenti polagati ispit i čekaju ispred učionice. Pozove profesor prvog. Profesor: Zamislite da ste u vlaku u kupeu.
Student: Jesam. P: Vruće vam je, što ćete učiniti? S: Skinut ću košulju. P: Ali još vam je vruće. S: Otvorit ću prozor
P: E, sada kada ste otvorili prozor, izračunajte mi koliko će trebati da se prostorija napuni svježim zrakom. Student računa, računa, računa. Da profesoru rješenje. P: Žao mi je nije točno, pali ste. Pošaljite mi drugog. Student izađe i reče drugom zadatak. Ovaj na brzinu izračuna i uđe u učionu.
P: Zamislite da ste u vlaku u kupeu. S: Jesam.
P: Vruće vam je, što ćete učiniti. S: Skinut ću košulju P: Ali još vam je vruće. S: Otvorit ću prozor. P: Dugo ste se vozili i pao je mrak. Vi sada meni izračunajte koliko će svjetlosti ući dok prolazite uz uličnu svjetiljku. Student računa, računa, računa. Da profesoru rješenje. P: Žao mi je nije točno, pali ste. Pošaljite mi trećeg. Student izađe i reče trećem zadatke. Ovaj na brzinu izračuna i uđe u učionu. P: Zamislite da ste u vlaku u kupeu. S: Jesam. P: Vruće vam je, što ćete učiniti?
S: Skinut ću košulju. P: Ali još vam je vruće. S: Skinut ću i cipele. P: Još vam je vruće. S: Skinut ću i čarape. P: Ali stvarno vam je vruće. S: Skinut ću i hlače. P: Ali s vama su u kupeu dva homoseksualca. S: Ma, boli me kur*c, nek' me jeb*, al' ja prozor ne otvaram!!! 

Merismh je na ispitu otvorio prozor...uaaaaaaaaaaaaa {#}

16 godina
Humor

Sa jučerašnje utakmice

. .
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
neaktivan
Humor

Scena iz Friends.

Vjerojatno vise nisu cool pa nece svima biti smijesno, ali ja sam jucer premotavao bas ovu scenu valjda 15 puta koliko me nasmijavala... uglavnom, Monica ima zakljucan ormar u kuci, decki pokusavaju skuziti sta se nalazi unutra.

Joey prica Chandleru kako je pogledao neki horror film gdje je iza vratiju bilo na milijune buba koje su pojele ljude - te uplasio sam sebe...

Moram linkati jer cak i sad kad gledam, umirem od smijeha... "Stupid closet full of bugs!"

I wanna feel the changes coming down... I wanna know what I've been hiding...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 17:47 (Deus ex machina).
13 godina
Deus ex machina kaže...

Scena iz Friends.

Vjerojatno vise nisu cool pa nece svima biti smijesno, ali ja sam jucer premotavao bas ovu scenu valjda 15 puta koliko me nasmijavala... uglavnom, Monica ima zakljucan ormar u kuci, decki pokusavaju skuziti sta se nalazi unutra.

Joey prica Chandleru kako je pogledao neki horror film gdje je iza vratiju bilo na milijune buba koje su pojele ljude - te uplasio sam sebe...

Moram linkati jer cak i sad kad gledam, umirem od smijeha... "Stupid closet full of bugs!"

Ma najjači su bili (i ostali) :)

Previše dobrih scena da bi neku odabrao... ali evo: "O i thought u just really liked your new couch"{#}

­

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 18:34 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
neaktivan
Humor

Lik je na faks došao sa starinskom pisaćom mašinom... Šta reći osim {#}

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
13 godina
neaktivan
Humor

Kako Cigo prodaje Lacoste majice? {#}

Ajmo narode GUŠTERI GUŠTERI. {#}

Tony Soprano
17 godina
neaktivan
Humor

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BI_R2xYeqfQ

Proročanstvo se nalazi na dvije minute i šesnaest sekundi. Kak bi rekli američani na ovaj video, oldi, bat goldi.

17 godina
Humor

Nije toliko bitna pjesma koliko komentari, iako nije loše ni na mute {#}

Komentari sa slike su mi najjači, suze mi idu {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 21:41 (Pero Dinamit).
17 godina
neaktivan
Humor

moju ženu pojeli vukovi, samo ostala glava i kukovi

14 godina
Humor

ovo je dosta staro ali je netko postao na fb pa sam se sjetio i reko da ovdje stavim{#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JSJEEg8mC8o&noredirect=1

16 godina
letece_prase kaže...

ovo je dosta staro ali je netko postao na fb pa sam se sjetio i reko da ovdje stavim{#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JSJEEg8mC8o&noredirect=1

jel to uopce moguce {#}

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
letece_prase kaže...

jel to uopce moguce {#}

ne, jer postoje rezači (noževi) koji balu oblikuju u određeni oblik na koji je nariktaš na španeru. To da je zapravo napravio, ostao bi bez ruku i nogu :D

13 godina
neaktivan
Humor

Evo sekund da iskipam ova drva

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 0:57 (redikulx).
14 godina
neaktivan
Humor

hvali se mujo hasi da ide u ameriku,ali mu je problem što nezna engleski
haso:to ti je barem lako,govori polako na slogove i nema problema
stigao mujo i sad bi rado do pošte da se javi kući pa zaustavi jednog prolaznika i upita ga
- mo_lim vas,gdje se ov_di_je u bli_zini na_la_zi po_šta?....prolaznik mu fino objasni
- dvi_je uli_ce ra_vno,pa on_da skre_ne_te de_sno.a od ku_da ste vi ako smi_jem zna_ti?
mujo:ja sam iz bo_sne,a vi?
prolaznik:  a i ja sam iz bo_sne
mujo:a koji ku*ac onda pričamo engleski????

Vratio se Haso iz Francuske bogat k´o šeik. Ispriča on Muji kako je tamo zaradio brdo para i Mujo se odluči na put u Francusku! Ali njega brine što on ne zna francuski pa mu kaže Haso:"Bolan Mujo, francuski ti je isti kao bosanski, samo što ispred svake riječi kažeš "La"! Ode tako Mujo...Čim je došao tamo, ogladnio nakon puta i vidi neki restoran, uđe unutra i kaže konobaru:"Molim La grah sa La kobasica" Kaže mu konobar:"Ma jeo bi ti La ku*ac da ja nisam iz Bosne"!!

Stigli dva gay-a u hotelsku sobu i jedan od njih predloži:
- Hajde da se igramo skrivača. Ako me nađeš dat ću ti da me nategneš, a ako me ne nađeš, onda sam u ormaru.

17 godina
Humor

Svjetski putnik Mujo sletio avionom u London. I kako je morao
pričekati par sati do drugog leta, a i dosta mu je bilo avionske
hrane, poželi on otići u neki dobar restoran. I prošeće se Mujo do
jednog simpatičnog restorana, uđe unutra, sjedne za stol, i osvrne se
malo oko sebe. Za stolom do njega sjedio je neki čovjek, i sa užitkom
jeo krvavo pečen odrezak. Oblizne se Mujo, i odluči da bi i on mogao
jedan takav, krvav, odrezak. No, nikako da se sjeti kako se kaže
"krvav odrezak" na engleskom. Pokušavao se sjetiti, ali nikako da se
sjeti. U tom se pred njegovim stolom pojavi konobar, tipičan engleski,
hladnokrvan. Te ga upita:
-"Would you like to order now, sir?"
A Mujo nikako da se sjeti, te odluči improvizirati:
-"Yes. Can I have one bloody steak, please?"
-"And would you like some fuckin' potatoes with it, sir?"

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan
Humor

..jede crv jabuku,i uživa on nesmetano u svom doručku,

dok on bezbrižno jede skuži njega vrabac i razmišlja: 'dali da ga odmah pojedem ili da čekam prvo da se najede pa će bit deblji i ukusniji?!' odlučio on da počeka.

U tom trenu jedna mačka ugleda tog vrapca kako promatra tog crva i razmišlja: 'dali da ga odmah zgrabim ili da počekam da on pojede tog crva pa će biti još deblji i ukusniji!?' i odluči i mačka da će počekat...

Promatraju oni neko duže vrijeme i nakon nekog vremena taj crv se najeo i vrabac doleti do njega,zgrabi ga i pojede. Kad je to vidjela mačka odluči ona zgrabit vrabca,skoči prema njemu ali vrabac se uspije izmaknuti i pobjeći

a mačka padne u vodu i sva se smoči....

Pouka:  Šta je duža predigra to je maca vlažnija.  

{#}

www.fotoprizma.com
17 godina
neaktivan
TriP kaže...

..jede crv jabuku,i uživa on nesmetano u svom doručku,

dok on bezbrižno jede skuži njega vrabac i razmišlja: 'dali da ga odmah pojedem ili da čekam prvo da se najede pa će bit deblji i ukusniji?!' odlučio on da počeka.

U tom trenu jedna mačka ugleda tog vrapca kako promatra tog crva i razmišlja: 'dali da ga odmah zgrabim ili da počekam da on pojede tog crva pa će biti još deblji i ukusniji!?' i odluči i mačka da će počekat...

Promatraju oni neko duže vrijeme i nakon nekog vremena taj crv se najeo i vrabac doleti do njega,zgrabi ga i pojede. Kad je to vidjela mačka odluči ona zgrabit vrabca,skoči prema njemu ali vrabac se uspije izmaknuti i pobjeći

a mačka padne u vodu i sva se smoči....

Pouka:  Šta je duža predigra to je maca vlažnija.  

{#}

štefek, nad lipom 35 :D

16 godina
neaktivan

Smokvin list od prije 10+ godina... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Sexi Humor, prije cca 30 godina :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Humor

Ciga pita tatu:

- Tato, sta je to demokratija?
A cale odgovara: -Demokratija je da svi beli rade,
a mi da samo sedimo i dobijamo pomoc na lepe oci....
- Ali, zar ih to ne nervira?
- Nervira ih, ali to je vec rasizam.

sad znam da ništa ne znam
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Kad se sjetim kad sam bio mlađi i to našao u garaži, tetak je otrgnuo iz ruke i sakrio na drugo mjesto, očito sam bio radoznal hahaha xD

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Humor

Što je gore od crva u jabuci? Holokaust

Ma fixiji su za ekipu u uskim trapericama i naočalama bez dioptrije koji nose šalove u zatvorenim prostorima.
13 godina
gave233 kaže...

Što je gore od crva u jabuci? Holokaust

Yeap...

Aut vincere, aut mori!
13 godina
neaktivan
Humor

Atraktivnu i jeftinu crkvenu zemlju uz more fra Šime je prodavao u partnerstvu s jednim poznatim engleskim investitorom.

Stručnjak za paranormalne pojave
15 godina
protjeran

Ajde Unix nabaci ROM.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice