Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.060.681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
Humor

Recimo da neki od nas nismo za imat' djecu. Iz chata od maloprije, pod temom "Kako maltretirati svoje dijete"

[5:10:55 PM] John Z.: Kad beba napuni recimo godinu dana, tako da dobije nekakvu strukturu lica... fotografiras je i onda uzmes jedan od onih softwarea koji generiraju sliku kako bi dijete izgledalo kad naraste

[5:11:15 PM] John Z.: otisnes lijepo portret, uokviris i stavis negdje u dnevni boravak i centar sobe, gdje dijete odrasta gledajuci ga

[5:11:24 PM] John Z.: dok jedan dan, malo po malo, ne skuzi da je to ON/ONA na portretu

[5:11:43 PM] John Z.: Onda ga/ju ubjedis da je on putnik kroz vrijeme :-D

[5:11:51 PM] John Z.: I da ce u buducnosti izmisliti vremeplov

All the people in the left wing fuck and all the people in the right wing fuck and all the people in the underground fuck... I find myself stupified, coming back again
17 godina
Humor

Meeeooowwwww

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Humor

Ulazi narkoman u prodavnicu i kaže:

Dajte mi kolo, jooojjj čuj mene fantu, kolu, kolu

ARSENAL
17 godina
Re: Humor
bradonja_85 kaže...

Razgovor nogometaša Mate Selaka i njegovog prijatelja Jure...

Inače ovo je ekskluziva za bug forum, nisam našao nigdje na internetu ovaj razgovor, a stvarno je šteta da se ovo ne podjeli :)

Sirovina.

Rvat katolik!
17 godina
Humor

Hey I just met you,

and this is crazy,

I have Alzheimer.

Hey I just met you.....

17 godina
Humor

Išli Mujo i Haso brodom do Grčke. Desi se brodolom i samo su 
Mujo i Haso preživjeli. Odu na jedno ostrvo i Mujo poče da piše u dnevnik:
•Prvi dan - dobar dan: Izgubila se ćerka poglavice, mi smo je našli i svi smo je j.....!
•Drugi dan - dobar dan: Izgubio se poglavica mi smo ga našli i svi smo ga j.....!
•Treći dan - loš dan: Ja sam se izgubio!

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
Humor

Skuži Mujo da ima 3 jaja pa ode kod doktora.Nakon pregleda doktor mu kaže da ne bi trebao imati nekih problema zbog toga,da će mu možda to i pomoći kod potencije.Mujo sav sretan izlazi iz ordinacije i vidi crnca u čekaonici.Kaže mu Mujo: Hoćeš se kladiti da nas dvojica zajedno imamo 5 jaja? Kaže mu crnac: Šta,jel ti imaš samo jedno?

Reality is wrong. Dreams are for real.
17 godina
Humor

{#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
boxer kaže...

{#}

13 godina
neaktivan
Humor

13 godina
neaktivan
Humor

Remi is back ! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 9:55 (redikulx).
14 godina
neaktivan
Humor

za par godina

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 17:56 (LGA775).
16 godina
neaktivan
Humor

Kako ljudi reagiraju kada misle da u ruci drze novi iPhone 5 (stupidity at its finest)

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
17 godina
neaktivan
Humor

{#}

16 godina
neaktivan
Humor

Koja je razlika između bogatog i siromašnog Hercegovca?

-Siromašni sam pere svoj Mercedes.

ZOTAC: It's Time to Play.
16 godina
neaktivan
Humor

Pošto se u zadnje vrijeme žališ da je kvaliteta teme pala, ubaci i ti po koji vic.

Sorry, ali ipak...

I, da:

(Sarkazam)

http://ar.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%87%D9%83%D9%85

Ne offtopic:

-Optimist vidi svjetlo na kraju tunela.

Pesimist vidi samo tamu u tunelu.

Realist vidi da je to ustvari vlak.

Strojovođa vidi 3 idiota na pruzi.

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 22:29 (DmL).
16 godina
Humor

Cetiri Cigana nose kadu, kad iza coska se pojavi frajer sa dvocevkom i pobije svu cetvoricu. U to se podize iz kade skinheads i kaze:
"Jeli brate, sto mi izbusi gume?"

Vracaju se Mujo i Haso kuci poslije dugog rata i dolaze na brezuljak odakle se vidi Mujina kuca te ti Mujo zamoli Hasu, inace snajperistu da vidi sta mu radi njegova Fata. Haso ti proviri kroz snajper i kaze:
- "Joj Mujo, eno je kara se sa tvojim komsijom", a ono Mujo sav tuzan daje Hasi dva metka i kaze:
- "Nju u glavu a njega u glavic."
Haso ti nanisani i kaze:
- "Izgleda da ce biti dovoljan samo jedan metak."

covjek ceka u autu za semafor i prilazi mu ciganka na prozor i kaze "daj pet kuna za dete", covjek kaze da nema, opet ponavlja "ma daj pet kuna za dete" i sad covjek da njoj 5 kuna da je se rijesi,

kad za 5 minuta opet evo ciganke, s djetetom u rukama i govori " evo ti dete".

15 godina
neaktivan
Humor

hahahahahahaha

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
17 godina
Humor

Sjede Mujo i Fata u autu na usamljenom parkiralištu.
Mujo: - "Nego, reci bona šta ti misliš o situaciji u Iraku?"
Fata: - "Ma, je*e mi se!"
Mujo: - "Odlično, i meni, samo nisam znao kako bih te pit'o!"

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
Humor

jedan crnjak

Šta dobije djevojčica bez ruku za rođendan??
Prsluk, jer joj jakna ne treba.  

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 11:44 (matija656).
17 godina
Humor

...posto je Apple sad popularan...

Par Kalifornijskih provalnika odlučila su BMW-om upasti u Appleov Store u Los Angelesu i pokrasti većinu uređaja.

Na žalost, ili na Appleovu sreću, imali su velikih problema kod prolaska kroz prednje staklo, te još više kod izlaska iz prostorije. Uz sve to, još im se i registracija zakačila na jednu od žica te ih je policija brzo našla i uhitila.

Koliko proizvoda je ukradeno? Dakle, iPhonei, iPadi i iPodi u vrijednosti od 8.000$, a šteta na BMW-u iznosila je 12.000$. Ma sitnica!

Pogledajte taj "uspješan" čin...

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
17 godina
Humor

Koji genijalci...{#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
Humor

Zašto kanibali vole jesti djevice?

Zato što nisu špricane

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
Humor

Lik se sliko u školi i odmah je stavio tu sliku na fejs, stara mu komentira: "tako znači??!! za vrijeme nastave se stavljaju slike na fejs ??!! hhmmmm....."

{#} 

. .
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 20:29 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
Humor

iPhone :D

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
Dečki igraju džepni biljar a cure džepni pikado ..
15 godina
Humor
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
odjavljen
matija656 kaže...

Hahaha, Samusng S5230 sa jabukom iza - ORGINAL IPHONE

Ne pravim se lud, pravim se da nisam !
13 godina
neaktivan
Humor

Gledajte ovaj pljes!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice