Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.060.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
Humor

Zivot muskarca u 3 slike

Kako ce se raditi djeca u buducnosti

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
16 godina
Humor

Otišao Mujo sa sinom u nabavku u supermarket. Uzeli kolica, trpaju stvari s popisa i tako šetajući stignu do blagajne. Mali Mujica ugleda kondome i upita: 

- Babo, šta je to? 
Mujo pun ponosa na svog sina kojeg zanimaju takve važne stvari odgovori: 
- To su ti, sinko, kondomi. Služe za siguran seks. 
- Aaaaaa...- prisjeti se Mujica - Čuo sam nešto o tome u školi. Ali, za koga je ovo pakiranje od 3 komada? 
Mujo važno odgovori: 
- To ti je za srednjoškolce, jedan za petak, drugi za subotu i treći za nedjelju. 
- Aha - shvatio je Mujica 
- A ovaj od 6 komada? 
Mujo odmah reče: 
- E, to ti je za studente: dva za petak, dva za subotu i dva za nedjelju. 
- Dobro... - kaže Mujica i pokaže na najveći paket - A ovaj od 12 komada? 
Mujo se sjetno osmjehne: 
- To ti je za oženjene ... jedan za siječanj, drugi za veljaču, treći za ožujak ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Došao Haso na razgovor za posao. 
Pita on kolika će mu biti plaća. 
Gazda mu odgovara: 
- Sada 2500kn, a kasnije 5000kn. 
Haso će na to: - Ajd, onda ću doći kasnije

16 godina
Humor
Što je plavuša napravila da bi imala siguran seks?
Zaključala vrata od auta.
15 godina
neaktivan
Humor

Jedan čovjek se odlučio oženiti. Dvoumio se izmedju tri slične kandidatkinje. Tada pokloni svakoj po 10.000 kn i pričeka da vidi sto će one učinit s tim novcem.

Prva ode u salon za uljepšavanje. Uredila je kosu, tijelo, našminkala se, dotjerala, kupila novu odjeću i sredila se vrlo lijepo za tog čovjeka. Rekla mu je da je sve to učinila da bi mu bila sto privlačnija jer ga jako voli.
Čovjek je bio impresioniran.

Druga žena je otišla u trgovinu kupiti čovjeku poklone. Kupila mu rekete za tenis, neke nove dodatke za računalo i skupu odjeću. Dala mu je te poklone i rekla da je potrošila sve novce na njega jer ga jako voli.

Ponovo je bio impresioniran.

Treća žena je uložila novce na burzi. Zaradila je nekoliko puta više nego je uložila. Vratila mu je 10.000 kn, a ostalo stavila na zajednički račun. Rekla je da želi ulagati u njihovu budućnost jer ga jako voli.
Naravno, bio je impresioniran.

Dugo je razmišljao o novcu, ženama, o tome što su one učinile s novcem i tada je odlučio...
Oženio je onu s najvećim grudima.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan
Humor

Joj ovo mi se stalno dogada :D

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
13 godina
neaktivan
Re: Humor
vlad0 kaže...

Jedan čovjek se odlučio oženiti. Dvoumio se izmedju tri slične kandidatkinje. Tada pokloni svakoj po 10.000 kn i pričeka da vidi sto će one učinit s tim novcem.

Prva ode u salon za uljepšavanje. Uredila je kosu, tijelo, našminkala se, dotjerala, kupila novu odjeću i sredila se vrlo lijepo za tog čovjeka. Rekla mu je da je sve to učinila da bi mu bila sto privlačnija jer ga jako voli.
Čovjek je bio impresioniran.

Druga žena je otišla u trgovinu kupiti čovjeku poklone. Kupila mu rekete za tenis, neke nove dodatke za računalo i skupu odjeću. Dala mu je te poklone i rekla da je potrošila sve novce na njega jer ga jako voli.

Ponovo je bio impresioniran.

Treća žena je uložila novce na burzi. Zaradila je nekoliko puta više nego je uložila. Vratila mu je 10.000 kn, a ostalo stavila na zajednički račun. Rekla je da želi ulagati u njihovu budućnost jer ga jako voli.
Naravno, bio je impresioniran.

Dugo je razmišljao o novcu, ženama, o tome što su one učinile s novcem i tada je odlučio...
Oženio je onu s najvećim grudima.

bolji haso 

15 godina
neaktivan
mersimh kaže...

bolji haso 

Nema nad Bosancima humorista....hehehe

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
17 godina
odjavljen
Humor

Vista means DEATH

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
15 godina
neaktivan
16 godina
moderator
Humor
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
Humor

...hmm...

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
13 godina
neaktivan
Humor

Tko tebe kamenom, ti njega isto kamenom jer je kruh poskupio {#}

Ma fixiji su za ekipu u uskim trapericama i naočalama bez dioptrije koji nose šalove u zatvorenim prostorima.
17 godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Humor

Text

sad znam da ništa ne znam
15 godina
neaktivan
gnost kaže...

Text

lame.

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 8:45 (kakapo).
13 godina
neaktivan
Humor

haahhahahahahahha  

oprostite ako je vec bilo

13 godina
neaktivan
Humor

Naime, dok je izbacivala smeće iz svog stana, poznata je starleta u kontejner greškom bacila i ključeve od svog automobila, a kako nema rezervni ključ morala je provaliti u vlastiti automobil.

- "ma jesam li ja toliko zaljubljena da sam ključeve od auta bacila u smeće? I sad moram provaliti u vlastiti auto jer nemam drugi ključ", potužila se Soraja Vučelić na svom službenom Twitter profilu. {#}

Šta reći?! {#}

Tony Soprano
15 godina
Tony.Soprano kaže...

Naime, dok je izbacivala smeće iz svog stana, poznata je starleta u kontejner greškom bacila i ključeve od svog automobila, a kako nema rezervni ključ morala je provaliti u vlastiti automobil.

- "ma jesam li ja toliko zaljubljena da sam ključeve od auta bacila u smeće? I sad moram provaliti u vlastiti auto jer nemam drugi ključ", potužila se Soraja Vučelić na svom službenom Twitter profilu. {#}

Šta reći?! {#}

Reći da ljudi previše prate gluposti a ne važne stvari..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
16 godina
Humor

On na twitteru prati Soraju?

Sta reci?

15 godina
neaktivan
Humor

Dolazi tip u dućan i veli: Dajte mi 6 paketa kondoma.

Prodavačica će na to: Hoćete škarnicl?

-Ne, ne treba-fakat je zgodna...

13 godina
odjavljen
Humor

Tko je ta Soraja?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
17 godina
Pranja kaže...

Tko je ta Soraja?

...lijepa, pametna, inteligentna, pristojna i dobro odgojena....

15 godina
Humor

Just today, Minecraft hit 7 million sales.

I guess you could say Minecraft...

Is a blockbuster.

13 godina
Humor

Pitala učiteljica Ivicu što je to katastrofa.
Ivica: "To je kad lisica zakolje kokoši."
Učiteljica: "To nije katastrofa to je šteta."
Sutradan učiteljica pita isto pitanje.
Ivica: "To je kada avion u kojem se vozi Vlada eksplodira i padne u ocean."
Učiteljica: "Bravo Ivice, to je katastrofa."
Ivica: "Ali nije šteta."

14 godina
Humor

Evo jedan, nadam se da nije bio:

UPOZORENJE!

Za sve vas i vaše prijatelje ako posjećujete shoping centre.

Tijekom mjeseca bio sam žrtva vrlo pametne prevare dok sam bio u jednom marketu.

Jednostavan odlazak po nekakav alat postao je traumatično iskustvo.

Nemojte biti naivni i misliti da se vama to ne može dogoditi. Evo o čemu se radi:

Dok vi mirno, stvari koje ste kupili, tovarite u gepek, dvije mlade djevojke od nekih 18 - 19 godina priđu
vašem automobilu i počnu vam prati vjetrobran. Dok to rade majušne majičice im jedva zadržavaju sise da ne ispadnu.

Nemoguće je ne pogledati.
Kad vi završite sa utovarom i želite im dati napojnicu za njihov trud, one se zahvale i umjesto par kuna, zamole da ih prebacite do
drugog Metroa. Vi naravno pristanete i one uskoče na zadnje sjedište.
Dok se vozite one se onako jos mokre počnu ljubiti, grliti i maziti, a vrlo skoro jedna od njih prijeđe na prednje sjedište i oralno vas zadovolji.

Za to vrijeme druga vam ukrade novčanik!

Meni su ga tako ukrale, samo ovog mjeseca: drugog, četvrtog, devetog, dva puta dvanaestog, opet četrnaestog, a najverovatnije
će i ovog vikenda, čim kupim još novčanika..

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ CM10 Lite + DreamKernel 2.7.2 + CWM 6
17 godina
odjavljen
Pranja kaže...

Tko je ta Soraja?

Jedna cura iz Siska 

Muju zaboli lakat, pa odluci otici kod lijecnika na pregled. Stigavsi u bolnicu, potrazi lijecnika koji mu nakon iznosenja problema odgovori:

- "Mujo, uveli smo novi kompjuterski nacin pregledavanja pacijenata, moras mi donijeti uzorak mokrace i PC ce odmah saznati sto te boli!"

Ode Mujo razocaran, pitajuci se gdje su ona stara vremena kad su covjek lijecio covjeka. I tako mu vrag nije dao mira pa odluci zeznuti PC. Uzme staklenku i stavi malo svoje mokrace u nju. Zatim kaze i sinu isto. I kcerki, Fati, pa cak i psu, kucnom ljubimcu.

Na putu do bolnice sretne Hasu kojeg takodjer zamoli za uzorak.

I tako sve zajedno promucka i donese kod lijecnika.

Ovaj ukljuci PC, stavi + i - elektrodu u mokracu i pocne citati rezultate analize s monitora:

- Sin ti se drogira,

- Kcer ti je trudna,

- Pas ti ima buhe,,

- Fata se j*** sa Hasom,

- A ti kad dr*** u WC-u, ne udaraj laktom u zid, pa te nece ni boljeti.

It's all about the sound . (Quincy Jones)
14 godina
neaktivan
Humor

:)

17 godina
Humor

Inače ne postam videe u humor jer me to iritira, ali ovo se ne smije izostaviti!! Ja sam se osobno odvalio od smijeha do suza :')

#!

vidjeh to na 24sata.hr

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
17 godina
odjavljen
Humor

GIF

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
13 godina
Humor

Tko zna engleski, garantiram da cete se nasmijati ;)

ovo tu je 30minuta samo jedne igre scenes from a hat inace najbolje meni barem

ovo tu je normalna epizoda

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 2:55 (kameni_zg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice