- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Desetogodišnja djevojcica se namazala kremom iz ORIFLAME-a koja podmlađuje 10 godina i vratila se u pi**u mat**inu
Evo šta RTL televizija radi ljudima... neki lik zalijepio na njihov zid na facebooku :
Kao prvo i osnovno - j.eben van one imbecilne voditelje dnevnika šta nisu u stanju izgovorit rečenicu u komadu. S.eren van se na onu kretenoidnu seriju ''Krv nije voda'', veću gledanost bi imala privatna snimka Mira Ungara i Tereze Kesovije nego ono smeće. J.eben van sve one fashion emisije koje su prilagođene ispranin mozgovima maloljetnih balavih k.urvetina i puten kojih te iste nedoj.ebane dronfulje odgajate u bahate sponzoruše. J.ebala vas Cobra 11 i onaj smrdljivi turčin Semir. J.eben van CSI Miami sa uvik istin epizodama. J.eben van sve one turske p.ičkarije šta stavljate na televiziju, dabogda van dica priko tih serija naučili turski a neznali hrvatski. A NAJVIŠE OD SVEGA VAN SE S.EREN NA ONAJ ASTRO SHOW, J.EBEN VAN I DENNISA I RADMILU I ONU TREČU K.URVETINU KOJOJ SAN ZABORAVIJA IME, KOME ONI P.IŠAJU U OČI P.IČKA IN M.ATERINA NEOBRAZOVANA, ŠKOLE VIDILI NISU PA ZARAĐUJU PARE TAKO ŠTA ČITAJU SUDBINU IZ FAŽOLA I KARATA ZA PREFERANS, J.EBEN IN ROD I POROD, NJIMA, ONIMA KOJI IH ZOVU I VAMA ŠTA EMITIRATE TO SMEĆE. STOKO!!!!!!!!
kakav lik
"Hoćes li se udati za mene?"
Djevojka je odgovorila:
"Ne!"
I tako je mladić živio sretno do kraja života, išao u lov, išao u ribolov, igrao golf, gledao nogomet i pio pivu kad god je poželio....
Stanar odgovorio na poruku 'Molim neaktivne susjede da potraže stan u nekom mirnijem kvartu, a stanove prepuste unucima ili prodaju mladim i veselim parovima. U dvorištu imamo dječje igralište na kome se jedva skupi 5-6 djece'.
U BiH se spremaju izbori, a evo zanimljivost u svezi nadimka jednog kandidata.
Mujo se trebao ženiti i dva dana prije svadbe ode na momačku u javnu kuću i slomi onu stvar.
Ode kod doktora i ovaj mu kaže da mora u gips ili ga moraju sjeći.
Ovaj šta će, kad mora, neka ide onda u gips….
I, stiže prva bračna noć!
Kaže mlada:
grudi, to niko dirao nije, a ovo dolje, to nitko nije
ni vidio, a kamo li išta drugo!
On nju gleda pa će na to:
Meni to govoriš? Pogledaj ovo, nov, neotpakiran!
Mujo se trebao ženiti i dva dana prije svadbe ode na momačku u javnu kuću i slomi onu stvar.
Ode kod doktora i ovaj mu kaže da mora u gips ili ga moraju sjeći.
Ovaj šta će, kad mora, neka ide onda u gips….
I, stiže prva bračna noć!
Kaže mlada:
grudi, to niko dirao nije, a ovo dolje, to nitko nije
ni vidio, a kamo li išta drugo!
On nju gleda pa će na to:
Meni to govoriš? Pogledaj ovo, nov, neotpakiran!
Bilo već :P
Našao chanell novog perspektivnog komičara slash trollera.Lik je već tolike povukao za nos da je to milina.
Evo njegovih uradaka.Najbolje je to što tijekom cijelog videa ima mrtvo ozbiljnu facu.
nije u tome nego nema veze sa mozgom sta prica:
Sta ovo za vas znaci? Ovo je precednik ziv i zdrav i da peva i da kuca mu peva
i da nasi unucici idu po avlije i da peva i igru i da gleda u asvalt
I nek je ziv precednik i glavna kuj ga glasa
I da si mi ti ziva i zdrava i svi u omladina sto postoji u srbiju
I nek je ziv kuj nasledi direktor i svi glavni a naj glavniji zoran precednik
Oglas:
Vristim sa trudnicama dzabe 062-799-509
http://en.paperblog.com/samsung-pays-apple-1-billion-sending-30-trucks-full-of-5-cents-coins-294795/
Kaže žena mužu: 'Idiote, kupuješ CD, a nemaš CD player.
' 'Pa što, i ti kupuješ grudnjak.'
http://en.paperblog.com/samsung-pays-apple-1-billion-sending-30-trucks-full-of-5-cents-coins-294795/
Ovo bi bila odlična stvar da je istinito.
Otišao Mujo u saunu. Gleda - sve goli muškarci. Odjednom kod nekoga zazvoni mobitel, kad neki tip iz stražnjice vadi telefon i razgovara. Mujo u čudu.
Ubrzo opet zazvoni mobitel, kad neki drugi tip iz stražnjice vadi
telefon i razgovara.
Mujo se zabrinuo šta on sad da radi. Pozeleni od zavisti pa ode u WC, nagura toalet papira u stražnjicu i vrati se u saunu.
Svi prisutni vide da mu viri papir, pa ga začuđeno pitaju što je to, a Mujo će važno:
- Ma sigurno mi stig'o fax!
LOL
www.unusmedia.com
Dobra poruka, tek sam sad uocio da je unus media, a ne anus media koju sam zabio u glavu vec neko vrijeme